Sons Of Anarchy

dün gece indirdim,bu akşam izleyeceğim. şimdi bunu bitireni şuna alalım ısrarla;


c0013996_496805f94855f.jpg


The Shield

Kurt Sutter manyağının yazarlık ve yapımcılık yaptığı bir önce ki dizisi. sons tan tanıdık bir çok yüz burada da oynuyor. hatta bir karakter nerdeyse rolünü sons da devam ettiriyor. burada olaylar çeteden değil polisler üzerinden. sons gibi sert,şiddetli,beklenmedik ve kendine özgü espri anlayışı var. imdb puanı 8.7 sonuna kadar hak ediyor. ben 2.sezondayım. dizimag patladığı için ise beklemedeyim şimdilik.
 
6x13

bu bölüm gemmacılara girsin amk. daha önce kitaplarımızda yazmıştık gemma nın ne orospu olduğunu. olan taraya oldu beklenildiği gibi. şu juice denen melez pezevengi de biri siksin la! juice ve gemma en vahşi şekilde gebermeden bu dizi bitmemeli. kurt sutter abi karını sağ bırakma!
 
Böyle senaryo böyle sezon finali olmaz ulan. İzleyene ve kendi oynadığı karaktere acı çektirmekten hoşlanıyor resmen sadist mazoşist Sutter. Açık konuşuyorum yeni sezonu açıp izleyesim yok.

Ayrıca dizi izlerken taraf tutma olayını en son Tom ve Jerry'de görmüştüm ben illnino kardeş. Gemmacılar ve Taracılar diye ne ara bölündü ki bunun izleyicisi? Senaryoyu yazan it neyi uygun görüp yazdıysa onu izliyoruz işte. Juice denen karaktersizi eleştirirken de melezlikten yürümüşsün. Aman diyim bak ırkçılığa girer, üç maç cezası var en az.

Siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bu sezonu çok beğendiğimi de söyleyemem.
 
Benim beğenmemem biraz da izleme düzeninden kaynaklanıyor ya. Toplu izlemeler her zaman daha keyifli bence. Haftadan haftaya beklerken çok diziden koptum. Bunu izlemem birkaç hafta sarktı sadece, Dexter'ın henüz 8. bölümünden ileri gidemedim yahu. Onun da finali getirilecek daha.
 
Geri
Üst