Sons Of Anarchy

kurt sutter arıza ya. purga abi sen bakma bu spoilera.

hapiste ottoyu siktiler ya la. nasıl bir adam kendi karakterini siktirir? :)
 
Ulan ben ne bileyim; herkes konuşuyor ama herif ortada yok, gelen giden yok. Reyizleri dedim herhalde, über arıza bir herif çıkar dedim, Fikirtepe'lidir filan dedim şirket çıktı a.k. Fakat öte yandan bu Clay'in göğsünde president da yazıyor... Neyse anladık sonunda. Yalnız heriflerin rütbeleri ve Chibs'in aksan süper. Men döövvnn men döövvnnn. :D

Abi ayrıca delikanlı gibi SAMCRO desin, Sam Crow neymiş öyle Cantstandya gibi. Öyle deyince gerçek insan sandım ben. :D

Sözlüklere ne bakıcam olum zaten, oralarla capsler dışında işimiz olmaz. Aramızdaki Evropalılar da dönerse hem dizi hem coğrafya konuşalım.

Kurt Sutter'a da selam gönderiyorum. Ben de bir gün dizi yazsam kendime yancı gibi bir yerden rol verirdim. Tarantino da yapıyor bunu, benim hoşuma gidiyor.

Yaklaşıyorum size ayık olun.
 
Olum bugün Prag şehir meydanında aynı Samcro gibi bir motorcu grubu gördüm. Ceketlere baktim VP yazan var President yazan var tek tek inceledim ipneleri. Nerde alemin kralı SAMCRO nerde bu kolunda hatunla mağaza gezen gavatlar ulan.
 
Ha unuttuğum şeyi hatırlattın... Böylece 2-3 senedir Do-Rock civarında görmekte olduğumuz "Anadolu Kaplanları" yamalı yarım kollu deri ceket giyen tayfanın çıkış noktasını da görmüş olduk. Onlarda da yazıyordur belki bu rütbe şeyleri.
 
SOA'nin orjini zaten Hells Angels denen motorcu grubu. Onlar dünya çapında bilinen en büyük grup ve hafiften irkcidirlar. Zenci üye almazlar falan. Dünya çapında binlerce üyeleri var ve genelde badigardlik falan yaparlar. El altından yaptiklari uyuşturucu nakliyati en büyük gelirleri elbet.

Kadikoy'deki barlar sokağı baskınını hatırlarsınız yakın geçmişte. Onu yapan da Hell's Angels Istanbul subesi. Şube dediğin her boku olduğu gibi MC olayını da gotunden anlamış bir grup mal. Ülkücü Hells Angel mi olur lan :D

Bir de Anatolian Tigers var tabi. Dorock konserlerinde elinde rakı kadehiyle Wild Child'a eşlik eden Osmanlı stayla MC onlar da.
 
Arkadaş senin işin gücün yok mu forumda duruyorsun. Avrupa'nın göbeğinde adam dışarıya çıkmıyor da foruma bakıyor. Prag diye Güngören'e mi götürdüler sizi? :D

Ayrıca her bölüm kelle başı yarım paket sigara içiliyor bu dizide. Clay şerefsizi yüzünden gittim Backwoods puro aldım ondan içiyorum 3 gündür.
 
Lan hard-rock cafe'den yaziyorum zaten. Taksim'e de acacaklarmis da barmen Daivid selam yolladi İstanbul şubesine ahahhha. Bizim peder de karargahı Prag'a kurmuş şehirde bir yerde calisiyor. Bundan boyle kalacak yer sorunu da yok emenike. Gidelim ulan hep beraber. Bacagi dövmeli amerikan aksanli çek garson kiza asil olduk. O da bu tarz tatillerin sanindandir artik.

Aha mekan

IMG_47968361538710.jpeg
 
Ayrıca "vay Prag gördü gotu kalktı" durumu olmasın aman diyim. Istanbul'un yarısı burda ve çok hoşuma gitti böyle kalabalık vatandaş grubu görmek. İnsanlar geziyor tozuyor ne güzel.

HTC One üzerinde Tapatalk ile gönderildi
 
3. sezon finali çok fena be kardeşim, çok klas.

Ben sanırım hangi sezon olduğunu hatırlamamakla birlikte Lost'ta bu şekilde etkilenmiştim en son.

Opie o tetiğe basınca karanlıkta yumruğumu salladım yeminle. Esasında suça bürünmüş kişilerin yaptıklarına sevinme gibi bir ruh hali iyi mi kötü mü bilemedim ama daha derinine inmeyeyim şimdilik.

Bir de Thomas çıktı başımıza ayrıca. Clay'in piçliği zaten alt dudağından belli.

Yarın kaldığımız yerden devam. Bir kaç tane film hazırlamıştım onları izleyemiyorum dizi yüzünden.
 
Benim bildiğim Gemma böyle birşeyi kimsenin yanına bırakmaz. Unser'dan başlayarak sırayla hepsinin burnundan fitil fitil getirir. Bütün falsoları bir yana kadın torunlarını gerçekten seviyor ve çocuklara direkt zararı dokunmadı hiçbir zaman.
 
6x11

ananos avrados

daha ne olduğunu anlamadan temizlediler gaalan ve tayfasını. sonra da clay''i hakettiği sona uğurladılar. ancak savcı hanım artık kan alır jax ten.
 
6x12

iyice karıştı,haftaya patlar.

irayı kullanıp clay''i,çinlileri kullanıp irayı,zencileri kullanıp çinlileri temizlediler.zencileride meksikalılara temizlettirirlerdi ama nero juice dan öğrendi mevzuyu.düşman oldu artık.zor sabretti son sahnede jax in boynunu kırmamak için.bu kadar şeyin arasında tara nın çocukları korumak için yaptığı gayet doğru. ama niye savcıya değilde motele gitti göreceğiz.

edit:bu arada yine hayvani bir şarkı kullandılar damardan vurmak için. aha da budur. convert edin.

 
Son düzenleme:
*Bu dizide artık doğru düzgün bir teslimat yapılamayacak mı arkadaş?

*Yine iç dağlayan cinsten bir final şarkısı seçimi, Kurt Sutter sen kocaman bir çılgınsın

*Vedalaşma sahnesi az daha sürse ben de onlarla birlikte ağlamaya başlıyordum

*Bölümün başında Gemma'nın bakkala gönderdiği kızı uzun süredir ekranda görüyorum, bir insan hiç mi büyümez

*Hayat fena halde ironik; hedefleyip de dışarıdayken bulamadığı özgürlüğü bulmanın tek yolu içeri girmek olmuş bizim oğlan için, fark etmesi ne acı

*Gemma hakikaten hardcore yaptı, ulan batırdıkça çıkan o ses aman allahım kamaştım, dönerle vursa daha insani

*Gemma'nın savcıyı görünce önce I'm about to go catfight on the colored girl sonra da çıkarken yüzüne yüzüne suck my white crack deyişine bayıldım : )
 
Geri
Üst