Doom

Efsane bilgisayar oyunu Doom'un filmi geliyor.

Oyuncular: Dwayne "The Rock" Johnson, Karl Urban, Rosamund Pike, Ben Daniels, Razaaq Adoti
Yönetmen: Andrzej Bartkowiak
Yapımcı: John Wells, John D. Schofield, Lorenzo Di Bonaventura

Gösterim tarihi: Ekim 21, 2005

Something has gone wrong at a remote scientific research station on Mars. All research has ceased. Communication has failed. And the messages that do get through are less than comforting. It's a level 5 quarantine, and the only souls allowed in or out are the Rapid Response Tactical Squad - hardened Marines armed to the teeth with enough firepower to neutralize any enemy...or so they think. The research being done at Olduvai station has unwittingly opened a door, and all hell has broken loose. A legion of nightmarish creatures of unknown origin lurks behind every wall and stalks the countless rooms and tunnels of the facility, killing what few people remain. Sealing off the portal to Earth, Sarge, Reaper and their team must use every weapon at their disposal - and some they find along the way - to carry out their orders: nothing gets out alive.

http://movies.yahoo.com/shop?d=hv&id=1808640950&cf=info
 
umarım bir felaket olmaz ve güzel bir film olur gerçi yönetmen Andrzej Bartkowiak bir çok başarılı filme imza atmış bir kişi ama oyunları beyazperdeye akarmek özellikle iyi bir şekilde aktarmak başarılmasaı zor bir şey oyunu oynamadım ama namını iyi bilirim frangmana bakarsak güzel bir film olacağa benziyor özellikle sanki oyundaki playerin gözünden gösterilen sahneler hoşuma gitti tabi fragmanlara ne kadar güvenilir orası mağlum
 
Fps oyunlarının mihenk taşlarından biri her bir bölümünü birkaç kez bitirdiğim ender oyunlardan,ama böyle bir oyunu filme aktarmak sanırım çok zor olcaktır yani bir hellknight nasıl aktarılır çok zor bir iş. Umarım altından başarı ile kalkarlar bizde ii bir film izleriz.True evil never sleeps.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Sitede fragmanı var. Bence Doom gibi bir efsanenin filmi böyle olmamalıydı. Bad Boys gibi sıkış bir aksiyon filmi olmuş. Doom oyunlarında bulunan atmosfer, kaliteden eser yok.
 
onu izlemedim ama dediğin gibi atmosferin dah abir karanlık olmaası gerekirdi sadece kanalizasyon bölümü biraz karanlıkdı ama sadece bir aksiyon filminden ibaret olacakmış gibi geliyor bana
 
bende trailerından sonra baya bir ümitsizliğe kapıldım anca ign sitede reviewinde baya övgüyle bahsetmiş gerçi benimde pek umudum yok ama izleyelim görelim artık
 
Fragmanı izledim. Açıkçası oyundan aldığım zevki filmden alabileceğimi sanmıyorum. FPS oyunlar dışında hiçbir kimseyi gözden takip etmek istemem açıkçası ve filmin aksiyon sahneleri sanırım çoğunlukla böyle.

Hem elimin altında klavye, adamı ben yönlendirmiyorsam ne zevki kalır ki bu işin? :D

Saygılar...
 
3. oyun hiç başarılı değildi bu arada onu hemen baştan söyliyim.
Film tam bir holywood klişesi olcak, niye? Çünkü zaten oyunda konu yok bir şey yok, önüne geleni öldür aksiyon yap. Filmde böyle olucağı için, öte inanılmaz efektler yapmadıkları sürece pek bir işi olmaz.
 
oyunu çok iiydi lakin dün gece fragmanlarını izledim ki o bile hayal kırıklığı yaratcak cinsten. bence filmi sinemada izleme gafletinde bulunmayın eminim paranıza acıyacaksınız
 
Roth-Azad demiş ki:
3. oyun hiç başarılı değildi bu arada onu hemen baştan söyliyim.
Film tam bir holywood klişesi olcak, niye? Çünkü zaten oyunda konu yok bir şey yok, önüne geleni öldür aksiyon yap. Filmde böyle olucağı için, öte inanılmaz efektler yapmadıkları sürece pek bir işi olmaz.
tamamen katılıorum oyun bi felaketti... ama filmden umutluyum umarım hayal kırıklığı yaşamam...
 
Ben oyunun felaket olduğuna kesinlike katılmıyorum bence vasatın çok üstünde bir yapımdı hatta aynı sırada çıkan fps ler arasında bir tek half life2 e göre biraz kotu kalıordu genel olarak ama eski doomlardan aldığım zevki tekrar aldım sadece karakter tasarımları bile insanı buyulemeye yetior half life 1 den sonra bayadır o tada sahip oyun çıkmıordu hl2 den çok doom 3 hl1 tadındaydı bence. Filme gelince uzak durun desem o kadarda kötü değil tam residen eviil tadında yani izlemesi keyifli gibi ama insan verdiği parayada hayıflanmıor değil aslında tam olarak vasat üstü bir aksiyon filmi kesinlike doom'un havasını yansıtmaktan çok uzak.
 
Oyun iyiydi, yani felaket denemez, ama çok uzun ve tekrar ediyordu. Zaten id'nin amacı teknoloji satmak, motoru pazarlamaktı, Doom'la bunu gösterdiler.
 
film cok kotu ya.. Hakikaten hayatımda bos gecirdigim saatlerden birisiydi.Tam anlamıyla bir vakit kaybıydı acıkcası cok basarısız bir yapımdı.
 
evet filmin başarılı olduğunu söyleyemicem ama sonlara doğru kendimi oyunda gibi hissettim. o sahneler iyiydi bence. Bu oyunun tutkunları bence o sahneler için izlenir film. 24.kromozom süpermiş ya:)
 
Geri
Üst