Final Fantasy

G

Guest

Bir oyun çevirisi daha ve en iyilerden birisi belkide en iyisi. Square firmasının milyonlarca fanı olan oyun serisinin sinemaya aktarılmış bu örneğini herkese tavsiye ederim. FF serisinin ben en başarılı bölümü olan 7. oyunun filme çevrilmesi çok hoş olmuş. Özellikle çizimler hayran kalınası senaryo fazla derin ve açıklayıcı değil burda bir açıklık var ama geri kalan herşey kusursuz aktarılmış.Özellikle Sephiroth'u tekrar görmek çok hoş. Ayrıca filmi tam anlamıyla kavramak için last order adlı animede önerilir tarafımdan.

http://www.imdb.com/title/tt0385700/
 
??
Nasıl haberim yok böyle birşeyden.
Film bilgisayar animasyonu şeklinde mi yoksa klasik anime mi? Ya da nerden bulabilirim, dur heyecanlandım :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
valla bı fılm de ben bılıyom anıme ama daha cok 3 d gaya yı bularak evrenı kurtarmaya calısıyolardı bu omu yok sa baska bı fılm mı ana dur lan bı arama tarama yapalım hemen
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
yok bu ole degil direk ff7 sonrasını konu alıyor imdb linki verdim zaten ordan görebilirsiniz ve 3d animasyon şeklinde daha doğrusu oyun içi animasyonlar gibi oyunu oynayan bilirler.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
bide torrent olarak bulabilirsin sanırım ben en ufak detay kaçmasın diye 2 cd lik versionunu indirdim anime satan dükkanlarada düşmüştür çoktan çıkalı baya oluyor çünkü.
 
dvd sine bakabildim azıcık karekterler süper hacım oyundaymış gibi hissettim kendimi ilk film i bu yüzden beyenmeiştim çok amerikan vari bir konu vardı ellerinde mis gibi oyunun konusu varken gerek yoktu bence ilk film e...
daha tam izleyemedim ama en kısa zamanda izlicem 8)

eğer bunuda oyun gibi seriye bağlarlarsa demeyin keyfimize
 
Ya ben geçen hafta digiturk moviemax'de izledim bir final fantasy filmi, hayaletler falan vardı işte dünyaya meteor çarpmış da oradan gelmişler vs. O film mi bu? Final Fantasy oyunlarını sevmediğimden konusunu bilmiyorum.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
EL_Turco_ demiş ki:
Ya ben geçen hafta digiturk moviemax'de izledim bir final fantasy filmi, hayaletler falan vardı işte dünyaya meteor çarpmış da oradan gelmişler vs. O film mi bu? Final Fantasy oyunlarını sevmediğimden konusunu bilmiyorum.

Bu film o film değil o filmin adı FF spirit within sanırım bu ise FF Advent children ayrıca herşeyiyle çok farklı iki yapım.
 
Advent Children'ı bir şekilde edindim. Ama daha izleyemedim.
Yine de bir iki sahneye baktım ve karakterleri birebir ve mükemmel yapmışlar. Animsayon kalitesi şaka gibi iyi.
Vakit bulup kesin izliyicem.
 
Final fantasy hepiniz bilirsiniz.PS oyunlarından en iyisi bana göre.Çok büyük bir kitlesi oluşunca hiç durmadan animelerini çektiler.Bende 3 tanesi mevcut.Beni en çok etkileyen Final Fantasy-VII Advent Children oldu.

Final Fantasy-VII Advent Children izledinizmi bilmiyorum ama kesin bi yerden indirin bulun izleyin.Bu güne kadar izledigim en iyi görsel anime aslında anime denemez çünki çizimle yapılmış bir anime degil.Tamamen pc animasyonlarından yapılmış.

Ama çok etkileyici.Çok sürükleyici yapmışlar.Savaş sahneleri normal filimlere taş çıkarır nitelikde
 
filim versiyonları

1)Final Fantasy-VII Advent Children(içlerinden en iyisi)
2)Final Fantasy-Last Order
3)Final Fantasy: The Spirits Within(2001 yılında sinemalrda gösterilen filmi)

bunların dışındada 25 böl. tv serisi var.
 
ben ff'nin sadece bir oyununu oynadım rpg değil ps2'de aksiyon oyunuydu kırmızı şapkalı birini yönetiyordunuz devıl may cry vari hareketler falan yapıyordu filmlerini izlemek lazım
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Geri
Üst