evil cats(punk rock/alternatif)-Ankara

lostin1289mt demiş ki:
peki eleştiri nasıl olmalı ozaman,insanlar çıkıp"arkadaşlar şuan kötüsünüz,çalışmalısınız"tarzı şeyler demiş,yani ne demeliler ben anlamıyorum,yapıcı eleştiri deyip duruluyo da yapıcı olmak illa anlatmak mıdır"gitarist sen .....ya dikkat,......ları çalış,vokal şu konuda önlem alsın,davul şu şu şöyle böyle ritmi kaçırmış bunlar için şu kaynaktan çalışabilir,basçı cart ve curt u yanlış yapmış,şöyle yapmalıydı"gibi??yani müzikten bu şekilde tavsiye verebilcek kadar anlamayan biri beğenip beğenmediğini,kötü olduğunu düşündüğünü söyleyemicek mi?saygı tabiki duyulur,her ne olursa olsun müzikle ilgilenmek,bir şeyler üretmeye çalışmak,hala ki bayan müzisyenin az olduğu müzik piyasasında böyle bir grubun kurulmuş olması daha da güzel bir şey bir şey,ama arkadaşlar herZaman destek göremezsiniz:( "ezgyy" arkadaşım sen zaten kötü bir şey dememişsinde yani,"kötü demek kolay"filan demişsin bir tek,lafım daha çok diğer arkadaşlara,kötü eleştride bulunan arkadaşlara saldıranlara.hepimizin olduğu gibi sizde -belki bir çoğundan daha fazla-çalışmalsınız,zaten böyle olduğunu da söylüyorsunuz,güzel.ama arkadaşlar şu an itibariylebüyük sorunlar var gibi görünüyor kayıtlardan,çalışılmalı.başarılar dilerim,yolunuz açık olsun.
tamam evilcats 1 ay gitarı ,herşeyi bırakıyo sende o bilgisayarı 1 ay kapat ya da ne bilim turkrockta'a girme karşılıklı bi anlaşma olsun ..
Sorun 51Promil basserın :p eleştirirken kullandığı tabirler kimse kötü eleştiri için bişi dememişki burda ?!
 
@Maresalx:
Sana noluyo bırak da grup kendisi alsın eleştiriyi kendisi cevaplasın.İşin gücün yok adamlara yazılan şeylere cevapmı veriyosun? Senmi yaptın kaydı? Anladık destekliyosunda yorumlara cevap vercek kişi sen değilsin gruptur.Ayrıca alıntı yaptığın yazıda bıraksınlar gitarı diyen bi cümlemi var, eleştiri dinlesinler deniyo, adam gibi okumadan cevap yazma!! Bu grubun şuanda yaptığı müzik iyi değildir,ve burda insanlar iyi şeyler çıksın diye dil döküyolar.Sende yararlı bişiy yazda gerçek bi faydan olsun,kimse bırakın müziği oturun demiyor,önce bişiyleri öğrenin diyor..Bunun ayrımını yap,sonra gel destekle arkadaşlarını..
@evilcats:
Grubada tekrar başarılar umarım iyi olur herşey..
 
hahah burdan şunu anlıyoruz bana gelen özel mesaja
#siz 2 kişiortak saldırmışsınız buraya yok artık herkes mi yanlış anlar
Olumsuz bir eleştiri yapıyorsanız eger nasıl düzelebileceklerinide söylersinizki yerini bulsun,bi işe yarasın
"gitarları 1 ay bırakın""gidin müzik yapın biraz"demek
aşşalamaktır ve yerini bulmaz hicbi zaman ben yazarken utanırdım..bu yapıcı bi eleştri degil
O yorumu yazan basser :p arkadaşımız 51 promil bascısı bende tanıyorum yani okların bi kısmı boşa gitti beyler
gelelim size evilcats calışkan bi grup ve amatör gruplardalar,amatörler çünkü
Ben girişken,çalışkan insanların daima yanında olurum..Yolun başında taş alıp çelme takarsanız etkilersiniz onları.
Gruptanda bascısı dışında kimseyi tanımam etmem ama ezmek yerine ellerinden tutsanız daha iyi olurdu..Yani o eleştride ben kötü taraflarını düzeltici bişi göremiyorum ki
Şimdi anlamışsınızdır umarım ?!Böyle Düşmanca tavırlara gerek yok istedigim yerede yazarım ayrıca bana o oluyo yani
Eyvallah
 
Sana olan pek umrumda deil senin düşmanında deilim bunu bi söyliyim önce..adam demişki "Müzik yapmak isteyen insanları hiç aşağılamadım şimdiye kadar yine niyetim bu değil ama eğri oturup doğru konuşmak lazım lütfen biraz çalışın.." Demekki neymiş, kimsenin kimseyi ezdiği yokmuş..Ezmek nası olur burda yazardım ama grup elemanlarını tanımam ve ayıp olur herşeyden önce emek verdikleri müzik yapmaya uğraştıkları için..Ayrıca şu haldeki bi kaydı dinledikten sonraki en iyi tavsiye müzik çalışmak olur,daha ne dencek??? Tuner alın, Gam çalışın, şan dersi alın mı demek lazım illaki? Madem bu çocuklar amatör ruhlu,girişken,ve çalışkan, hatalarını sorar cevap alır değerlendirirler...Kimse kimsenin şevkini kırma niyetinde değil,kimsede müzisyen doğmuyor..Senin tanırım dediğin Emini AZICIK tanıyosan zaten,yanına gidip bişi danıştığında vaktini seve seve sana ayırıp bilgilerini paylaşacak bi insan olduğunuda görürsün,ortada ok falan yok yani boşa giden falan..Ellerinden tutmak "güzel olmuş..azcık akort ama gerisi iyi " demekse bende tutmuyorum ellerinden..Burda yardım etmek herkesin amacı,başka bişiy gibi gösterme..Buraya saldıran biride yok ayrıca,iyi bişiy yapmaya çalışııyor insanlar..Başka sözüm yok sana,canın isterse ömden konuşuruz bunu, grupta yorumlara dikkat etmelidir son sözüm bu..Seninde eğer bu çocukların ellerinden tutmak gibi bi amacın varsa buna cevap vermek yerine müzikten anladığın kadarıyla iyi-kötü (ve gerçekçi bişekilde) eleştirir,yol almalarını sağlarsın..Bu kadar..Eywallah
 
51 promil basçısı arkadaş grubumuzdan özellikle gitaristimiz gökçeden çok şey bekliyodu sanırım.beklentilerine karşılık weremedi(k).üzgünüz.
amatörüz,işin başındayız,mükemmeliz diye hiç bir zaman gezmedik ortalarda.bu tepki niye anlamadım :?: çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız.kimse çok güzel müzik yaparak başlamadı işe.herşey çalışmayla,özveriyle oluyo.aksini iddia etmedik :!:
kulak tırmalayıcı,kötü,iğrenç bulanlara çok iyi bi önerim war.faydalı olacağına inanıorum.dinlemesinler.
uzatmanın,tartışma yaratmanın anlamı yok.saygılar..
 
'arkadaşların birbirini savunması doğal' sizin olduğu gibi _alien_ ve lostin1289mt nickli 'arkadaşlar'.ben sizin özel mesajlarınızın yalancısıyım.bu yüzdendir ki kendi sözlerinizle çelişmeyin,maresalx nickli arkadaşımızın grubumuzu savunmasına karışmayınız.
iyi niyetli yorumlara saygı duyarız.ama ortada birtakım dolaplar dönüyosa sessiz kalmayız.bu anlamsız tartışmayı uzatmayınız.faydalı işlerle uğraşınız.
 
Lostin gayette arkadaşımdır,ama benim burda yazdıklarım kendi düşüncelerimdir! Maresalin yaptığı sizin grubunuzu savunmak deildir,sizin cevap vermeniz gereken şeylere karışmaktır..Ama madem siz mutlusunuz böyle sorun yok, müziğinize dewam edin.Bizim yorumlarımızı iyi niyetli bulmadıysan,dolap hikayesinde ciddiysen zaten haybeye elimizi yormuş emek vermişiz demektir..Uğraştığımız "faydalı" iş amacına ulaşmamış demektir..Mareşal e de grubunuzada başarılar arkadaşlarım,uzatmayalım konuyu,müziğiniz konuşulsun..
 
kapansın arkadaslar artık konu.. ortada emek gecilmişmi evet geçilmiş.. fedakarlık yapılmış kayıt için.. ve grubun ilk kaydı. buraya koymuslar kaydı.. neler yaparsak daha iyi olur nasıl gelişiriz.. ne yapmmalız diye.. biz süperiz.. alında dinleyin müzik budur demiolar zaten.. bu grubu cok öncesini biliyoruz.. hepsi arkadsımız .. ve inanın o zmndan bu zamana gelişmelerini bilen bilir.. sevgiler saygılar diliyprum..
 
keşke -sayıca-bu kadar çok şarkı kaydedeceğinize iki tanesiyle uğraşıp tam anlamıyla hakkını verseydiniz ..

o kadar çok lafınız geçti ki forumda inanın bende özellikle gitaristinizden daha başka bi performans beklemiştim ..
 
illaha ben mı gıreyım konuya sımdı ezgıcım.. varmı kafanı bozan uyuz eden kaldıralım hemen..?? haydar abı ben yeterı cok sukur herseye...


en taktır ettıgım cumlende su olmus ezgıcım


51 promil basçısı arkadaş grubumuzdan özellikle gitaristimiz gökçeden çok şey bekliyodu sanırım.beklentilerine karşılık weremedi(k).üzgünüz.



o cumlenle zaten sen tum bu kazılan cukurları doldurmussun... operım kızlar hepınızı


ha bu arada bunca lafı eden ınsanlar sız bı de cekesı dınleyınde muzık nasıl yapılır gorun... :D:D
herkes oturup cıddı cıddı yaptıgımıı sanıyor hala :) caktırma prım yapıyor ouylece
 
Ya forum gereksiz saçmalamış bence. Söyleyiş biçimi yanlış ama doğruyu söylemek gerekiyor. Bunu yanlış biçimdede olsa ifade etmemiş olsaydı bi sonraki kayıt yine akortsuz bi gitar la olabilirdi. Bu çok basit unutulmuşta olabilir. Farkedilmemiş olabilir vs.vs. ama eminim evilcats bundan sonraki kayıtlarında gitarları gerekirse akord aletiyle bi güzel akordedip kayda giriceklerdir. SÖYLEYİŞ BİÇİMİ ÇOK YANLIŞ ta olsa Herkes güzel derse kayıt yapmanın hiç bi anlamı kalmaz.Çok sevdiğim insanlardır hepsi evilcats ın bu yazdığımda kesinlikle iyi birşey sakın yine kimse mualefet yapmasın. Başarılar bayanlar....
 
Bossanova demiş ki:
Neymiş gitarları akord etmeyi bilmeden kayıt yapılmaması gerekiyormuş...Müzik yapmak isteyen insanları hiç aşağılamadım şimdiye kadar yine niyetim bu değil ama eğri oturup doğru konuşmak lazım lütfen biraz çalışın..Elinizdeki gitarları 1 ay bırakın "müzik" çalışın rica ediyorum...Umarım çok daha başarılı olursunuz..

Saygılar...


bu yazıyı yazma nedenin yada bu şeklde yazma nedenin gerçekten müzikalite adına bişiyler yapamk mıydı?
yoksa falanca bi neden den yada özel bi neden den dolayı grup dan biri(leri) bi kötülemek içinmiydi? çok merak ediyorum... neyse....
 
Bossanova demiş ki:
Neymiş gitarları akord etmeyi bilmeden kayıt yapılmaması gerekiyormuş...Müzik yapmak isteyen insanları hiç aşağılamadım şimdiye kadar yine niyetim bu değil ama eğri oturup doğru konuşmak lazım lütfen biraz çalışın..Elinizdeki gitarları 1 ay bırakın "müzik" çalışın rica ediyorum...Umarım çok daha başarılı olursunuz..

Saygılar...


bu yazıyı yazma nedenin yada bu şeklde yazma nedenin gerçekten müzikalite adına bişiyler yapamk mıydı?
yoksa falanca bi neden den yada özel bi neden den dolayı grup dan biri(leri) bi kötülemek içinmiydi? çok merak ediyorum... neyse....
 
tertemiz bir forum için elele kampanyası adı altında lostin1289mt ile sorunu hallettik :) kimseyle sorunumuz yok.eleştirenleri yemiyoruz,yamyam değiliz biz :!: sadece eleştirme şeklinden rahatsız olduklarımız oldu o kadar.

destek weren tüm arkadaşlara teşekkürler.canlarımsınız. :D
 
Geri
Üst