Twist Off (Alternatif Rock) - Ankara

bugun ne güzel dinliycektik sizi ama offfff amaaaaaaaaaaaan hep andaç yahu :LOL: reşit abi saolsun :?

bi daha ne zaman nerde çıkıcaksınız?

bunları istioruzzz :twisted: :LOL:
 
arkadaşlar önümüzdeki cumartesi BİZİZ deyiz....ama tam belli diil yinede haber weririzz!bn yunus bu arada sipsinin adresinden yazıoumm!!!!!!!!!
 
Arkadaşlar forum kurallarını dikkatlice okuyalım,imzalarımızı değiştirelim,geyik muhabbetini abartmayalım,yıkanalım,temiz toplum olalım,kolay gelsin diyelim . . .
 
slm twıst_off basarılarnızı ıstanbuldada duyuyoruz yakında burda olmanızı ısterız ve antalyayıda unutmayın bahar senlıklerınde akdenız unıversıtesınde konserr olmasını ıstıyoruz başarlarınızın devamını dılerız
 
mrb arkadaslar sıtede olan karısıklar ıcın herkezden ozur dılerız.neyse önumuzdekı hafta bizizdeyız heralde ama kesın degıl bıde istanbul ve antalya işi aklımızda ıyı bır organızyasyon olursa neden olmasın...
 
hhhaaa bu arad arkadaslar yakında demolarımız cıkıyo cover ve agırlık beste olmak uzere herkeze duyurulur

Yönetici Uyarısı:İmzanız biraz küçük olmuş,daha büyük olmalıydı,imzanızı büyültmezseniz forumdan atılacaksınız,forum kurallarını okuyunuz . . .
 
mOruk bu cocuklar çoook saglam beee walla umarım daha iyi olurlar cover parçaları özellikle çok sağlam(SABIR,SEN GİDİNCE)arkadaşlarım die demiom ama harbi iyiler inşallah daha da iyi olacaklar nesse benden bukadar bu arada nezaman nerde çıkıonuz bebeler :p haber verin oukey herkese selams.... (10uR) :)
 
eyvallah kanka kafadan 400 kişi.. eee twist off'u izlemek herkese nasip olmaz ::p nesse bu hafta sonu biz bulutla kızılaya incez olayları detayları konuşalım öpüyorum hepinizi...(olm Tuna yaşıomu yaa nerde bu çocuk :?
 
arkadaslar bu hafta grupta olan bazı sorunlar yuzunden bızıze cıkmıyoruz herkese duyurulur. vede onur hafta sonu kızılayda gorusur konusuruz konseri eee tuna kutahyada hazelın yanına gıttı. bı kacgun yok merak etmeyın neyse kıb kankı gorusuruz. :LOL:
 
oke abı gelırım kız meslek lısesı ha :) ama sey yapalım grubunuzdan bırı gıbı gozukeyım gelır orda sadece gozukurum yokssa asagıda bu sacla wve tople kızlar ya parcalar yada mıllet taslar benı??* olurmu
 
Geri
Üst