mydukkan

metalcafe,
espguitars.com fiyat listesinin Türkiye için geçerli olmadığını söylemeye gerek var mı bilmiyorum. Yurtdışı fiyatlarının bizi bağlamadığı bu forumda n kere konuşuldu, biraz ararsan sebebini bulursun.

Ayrıca açıp da bakmadım ama sadece 573TL farkediyorsa o seviyede bir gitar için koşa koşa gider alırım mydukkan'dan.
 
Esp Türkiye bayileride var. İnan bana öldürsen hatta cesedine işkence yapsan fark 573 YTL olmaz. Merak etme bu fiyatları İstanbul'danda araştırıyorum. Ama sen mesajını okursan biraz daha akfayı çalıştırarak anlardın. Daha basit anlatayım.

MH - 50 deki fark 160 YTL filan.
LTD deluxe M-1000 573 YTL. Bu kadar mı fark olur? Zaten 573 YTL fark ile koşa koşa alıyorsan biz demek Türkiye'de değilde Afganistanda yaşıyoruz.
 
merhaba,

Avrupa depolarından getirilen gitarların çoğu, € para birimi ile fiyatlandırılıyor...

ESP & LTD marka gitarların sitemizdeki fiyatları, tekrar gözden geçirilerek yeniden fiyatlandırılmıştır...

Bilginize sunarız...
 
ordan sipariş verip buraya gitar göndertebiliyorsan, ne ala. birçok firma -neredeyse tüm büyük firmalar- gümrük politikaları yüzünden denizaşırı ticaret yapmıyor.
mydukkandan 2 kere -afedersiniz- bok püsür alışveriş yaptım. tel, bakım malzemesi gibi. açıkçası tünelde bir türlü bulamadığım birçok malzemenin 2 günde kapıma gelmesi çok güzel oldu. havaleyi yaptığım anda onay maili geldi.
paketlemelerin çok güzel yapıldığını belirtmeliyim. sağlamdan öte, yer tasarrufu da sağlıyorlar.
fiyatlar ise evinize gelecek malzemeler olduğunu düşününce fena değil. piyasayla en fazla %10 fark var. tekrar ediyorum en fazla %10. o da piyasada, dükkanlarda "sözde" var olan özel gitarlar için, bilhassa signatureler. dükkana sorup fiyat alabildiğiniz ama gelmesi için yıllarca bekleyeceğiniz gitarlar.
bu açıdan mydukkan'ın muhteşem olduğunu düşünüyorum.
samash gibi büyük bir firmayla ortaklık kurmalarını çok isterim mesela. bu da bir fikir olsun.
 
Fiyatlar biraz daha uygun olsa çok çok güzel bir site! Hergün fiyat incelemesi yapıyorum! Almayı düşündüğüm bazı pedal vs. var, buradan takip ediyorum, siteye de üyeyim ayrıca! Fakat dediğim gibi fiyatlarda biraz daha yardımcı olsalar süper olacak..

Mesela Morley Vai-2 pedalı bu sitede Havale ile: 283,59 YTL

Pek doğru bi davranış olmayacak şimdi söyleyeceklerim ama, sitede Abd'den alışveriş yapan arkadaşlar var.. Onlardan getirtmek biraz daha hesaplı oluyor.. Aynı pedalı onlar yaklaşık 160$ a getirtiyor; bu da 225ytl ediyor, kapıma teslim.. Öğrenci adam için değil bu fark, 5 milyon bile önemli oluyor bazen! Haa evet Türkiye'de böyle bir alış-veriş sitesinin kalitesine değer bu fark, buna sonuna kadar katılıyorum.. Ama cebimizi yokluyoruz, bulamıyoruz bazen.. Ya da hesaplı bir yol aramak durumunda kalabiliyoruz..

Yine de teşekkürler böyle bir hizmet verdikleri için..
 
sayın arkadaşlarım ve mydukkan yetkilileri,

kimilerine göre fiyatları makul kimilerine göre değil.elbette fiyatlar sadece dükkanla alakalı değil ki.şimdi mydukkan ayda 20tane usa fender satsa ya da ne bilim 100 ibanez prestige satsa(bu rakamları örnek veriyorum),yani satışları artsa elbette kendileri de daha ucuza alabilecekler bu da fiyatlara yansıyacaktır.

arkadaşımın birisi amerikan siteleri ile karşılaştırmış.dediklerine katılıyorum evet ucuz.ama şöyle düşünün amerika nufusunu ve netten alışveriş potansiyelini.bunun üstüne de o sanal marketlerin satış miktarlarını düşünelim.bu da fiyatlarını düşürmeye sebeb oluyor.

hep alıcı gidi değil de bazen de esnaf ve dükkan sahibi olarak düşünelim.
 
Hayır arkadaşım Amerika siteleriyle karşılaştırmak saçma olur zaten, ki ben de öyle bir şey demedim!!

Sitede Amerika'dan Kargo ile alışveriş yapmaya imkan tanıyan - bundan biraz komisyon alarak - arkadaşlarımız var, ben onları kastetmiştim.. Sanırım yanlış anlamışsın, bilmeyenler için de düzeltme olsun!!

Sevgiler..
 
Ben karşılaştırdım. Ve ben ESP nin resmi sitesi espguitars.com ile karşılaştırdım. Başka bir şirket sitesi ile değil. Dikkat edersenizde ben bu karşılaştırmayı yaptıktan sonra en ucuz gitarın fiyatı 60 YTL oynadı. Mydukkan sahipleride gerçeği görüp fiyatları düzelttiler. Sorun kalmadı.
 
tünelde aramaktan g.tumun çıkmasına gerek yok artık:) mydukkan var.m-audio ses kartı aldım,kargo da 150 ytl üzeri alışverişlerde bedava..
bütün sorularıma da titizlikle cevap verdiler..

mydukkan yetkililerine teşekkür ederim..
 
Şu aralar ben de diyalog kuruyordum bir pedal için. Sorularınıza her zaman cevap bulabiliyorsunuz. O açıdan süper, ama bazı ürünlerin fiyatı konusunda hala hassasım :D Bazıları gerçekten çok uygun, bazıları abartı pahalı.

Kolay gelsin.
 
Mydukkan net üzerinden muzik aleti satan sitelerin en ucuzu 150 ytlden sonrasında kargo bedava geçen davul baktık butun siteler kargoyu sana ödetiyor ama mydukkandan aldınmı hem kargosunu ödemiyosun hemde bayağı fark var diğer sitelere göre ucuz mesela senkoptan çok çok daha ucuz o sitede ürünler.
 
ben tel vs. siparişi vermiştim. gayet güzel bi site and yakasında oturuyorum gidip gelmem zaten 10 kagidi bulur 5 ytl de kargo verdim.

güzel yer
dobez biraz daha pahalı burdan sanki
 
Bir şeyler alıyorsanız yanında mutlaka tel alın, gerçi herkesin durumu farklı! Ben Hatay'da yaşıyorum, burda üç beş tane dükkan var. Hepsi öyle bi kazıkçı ki anlatamam. D'addario'lar sanki Elixir'miş gibi 20YTL'ye satılıyor.. Bu siteden 8YTL'ye falan alabiliyorsunuz. Ben 15-20 takım aldım şimdiye kadar, arkadaşlarıma sattım aynı fiyattan. Ortaklaşa aldık daha doğrusu.
 
ben de izmirde oturuyorum ve defalarca mydukkandan alışveriş yaptım. fiyat konusunda araştırma yapıp ona göre buradan alışveriş yapıp yapmayacağınıza karar vereceksiniz. ancak hizmet yönünden bence çok iyi. sahibi selçuk bey problemli bir alışverişte defalarca beni telefondan arayıp çözüm üretmeye çalıştı. benim görüşlerim bu şekilde yine karar sizin.
 
Ben mydukkan hakkında biraz bahsetmek istiyorum çünkü bu onların hakkı. Ben site ilk kurulduğundan beri oradan alışveriş yapan biriyim, indirim oranım %18 oldu. Bu zamana kadar ne almadım ki! Keman, bas gitar, elektro gitar, elektro amfi bas amfi,efekt pedalları,davul aksesuarları,zil seti,ziller, vs... Şunu belirtmeliyim ki her alışverişimde haddinden fazla ilgilenildi benimle, sadece Selçuk abi değil Devrim abi,Serhat abi,İlker abi ben çok şaşırıyorum ki hala öyle. Yeri geldi mydukkandan pos makinesi talebim oldu yani o kadar ve inanın bi hafta bile olmadan adventage kart taksitli satışını da eklediler. Ürünlerde gözükmeyen istediğim her neyse getirmek için ellerinden geleni yaptılar. Almak istediğim ürün ellerinde olmadığında hemen başka bi çözüm ürettiler, birçok kez bi üst modeli aynı fiyata aldım ve işin güzel yanı sık sık arayıp durumu bildirdiler. Bi gün başka bi arkadaşımın akrttan sipariş verdim ve yine beni aradılar bilginiz var mı? diye. Site açıldığından beri yaklaşık 8 milyarlık alışveriş yaptım ama hiç aklımda soru işareti kalmadı alışverişlerimde. Müşteri memnuniyeti hat safhada, bigün tünel'e gittim gitar soruyorum o malum dukkan isimlerini en başındaki yere bi gitar sordum (özür dilerim) k.çını dönerek cevap verdi, marshall tsl100 almaya gittim adam benimle ilgilenmek yerine klasik gitar akord edip durdu. Yani eğer pahalı diye düşünüyorsanız bi daha düşünün derim ben eğer bi miktar bile olsa pahalıysa eğer ben tüneldeki dükkanlara varmektense sonuna kadar paramı mydukkana veririm, teşekkürler mydukkan.
 
Geri
Üst