mydukkan

Yaklaşık 2 yıl önce bir gitar siparişim olmuştu. Siparişimi verip kredi kartı bilgilerimi girdikten yarım saat kadar sonra beni Selçuk Beyin kendisi aradı ve istediğim ürünü temin edemediklerini dilersem paramı geri yatıracaklarını veya farklı bir gitar seçebileceğimi söyledi. Kısa bir sühbetin ardından daha pahalı bir ürünü aynı fiyata satın almıştım. Güzel bir alışverişten sonra bir gitar ve bir amfi daha sipariş ettim. Aynı şekilde düzgünce geldiler. Arada kitaptır falan sipariş ediyorum. Gözüm kapalı alışveriş yaptığım tek yer şu ana kadar.
 
tekrar merhabalar.. ben bu konuyu burada uzatmak istemiyorum yani burada bi tartışma geçsin istemiyorum.tabiki yazdıklarıma karşılık mydukkan sahipleri yazı yazıcaklar doğal hakları.ama ben birgün istanbula yolum düşerse bizzat dd3 ü selçuk beyle beraber denemek istiyorum ozaman anlaşılacaktır problem.saygılarımla...
 
Bildiğim kadarıyla üye olunurken kimlik numarası isteniyor. Bu biraz sakıncalı değil mi, yoksa benimki yersiz bir korku mu?
 
bence pek sakıncalı olmaz.. artık tc numarası her yerde kullanılıyor. Banka , hastane , eczane,.. isim gibi düşünebilirsin. Sadece o kişinin gerçekten o kişi olduğunu kanıtlayan bir numara.. Böylelikle sahte profillerin önüne geçiliyor.
 
Ben de birkaç şey aldım mydukkandan; amfi, analog pedal, kablolar vs... Hiçbirinde sorun yaşamadım. Milyon kez soru sordum, müşteri temsilcileri sabırla ve ivediyle yanıtladılar. "Ben bunu istememiştim." deyip geri yolladığım şeyleri de sorgusuz kabul ettiler. Ben bu siteye, bu insanlara gerçekten güveniyorum arkadaş. Hatta sıfır gitar alacak durumum olsa arayıp ihtiyacım olan özellikleri sıralayıp verecekleri yanıta göre gitar seçeceğim; o kadar samimi buluyorum.
 
yeni arayüze geçerken bir kaç sorun olmuş galiba. örneğin aldığım jackta temassızlık oluyor arızalı ürün tespiti kısmından mesaj atmak istedim fakat daha önce hiç ürün almamış olarak gözüktüğümden ürünü belirtip mesaj atamadım ( hatalı ürün mesajı atarken ürünün seçilmesi zorunlu kılınıyor). indirim oranımda eski durumuna düşmüş. düzeltilmesini bekliyoruz artık.
 
ozcool demiş ki:
yeni arayüze geçerken bir kaç sorun olmuş galiba. örneğin aldığım jackta temassızlık oluyor arızalı ürün tespiti kısmından mesaj atmak istedim fakat daha önce hiç ürün almamış olarak gözüktüğümden ürünü belirtip mesaj atamadım ( hatalı ürün mesajı atarken ürünün seçilmesi zorunlu kılınıyor). indirim oranımda eski durumuna düşmüş. düzeltilmesini bekliyoruz artık.
Hiçbir ürün satın alınmamış gibi gösterme sorununu ben de yaşamıştım. Düzeltilecektir...
 
Mydukkan iyidir. Bundan 2 sene veya daha önceki halleri olmasada iyidir, Studyo ekipmanlarıyla başladık bu işe, sonradan gitar falan hiç bir sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. Ne kadar kullanamasamda %15 indirimim var. Şu an hatırlayamıycağım kadar alışverişim var, bi kaç kere compelle aldatmıştım müzikmarketi ama olsun kızdırdılar beni :D
 
ozcool demiş ki:
yeni arayüze geçerken bir kaç sorun olmuş galiba. örneğin aldığım jackta temassızlık oluyor arızalı ürün tespiti kısmından mesaj atmak istedim fakat daha önce hiç ürün almamış olarak gözüktüğümden ürünü belirtip mesaj atamadım ( hatalı ürün mesajı atarken ürünün seçilmesi zorunlu kılınıyor). indirim oranımda eski durumuna düşmüş. düzeltilmesini bekliyoruz artık.

derinmavi17 demiş ki:
Hiçbir ürün satın alınmamış gibi gösterme sorununu ben de yaşamıştım. Düzeltilecektir...

Bize de zaman zaman bu konu ile ilgili başvurular oluyor. Aynı sorunu yaşayan tüm arkadaşlarımızın birden fazla üyelik yaptığı tespit ediliyor. Bu yüzden hiçbir alışveriş yapılmamış olarak görünmesi gayet normal.

Bu tür sorunlar yaşayan müşterilerimizin, "müşteri temsilcilerimize" ulaşmalarını ya da sitemize üye olurken, kullandıkları olası e-posta adresleri ile giriş yapmalarını, parolalarını unutmaları durumunda, aktivasyon işlemini http://www.mydukkan.com/parolamiunuttum.asp yapmalarını öneriyoruz.

Müzikle kalın.
 
mydukkan benim gözümde 1 numara da =) şuan a kadar sanırım 15 e yakın ürün sipariş ettim çok da kaliteli bi şekilde geldi hatta suanda şipariş bekliyorum sanırım 2-3 saat sonra da kargo gelir. ancak selçuk bey sizden şöyle bir ricam var.

her zaman yeterli miktar paramız olmuyor ve 2. el alma durumunda kalıyoruz ne yazık ki. internet üzerinden özellikle forum sitelerin de alışverişlere de pek güven olmuyor. mydukkan sitesi için de bi 2. el reyonu olması bu açıdan beni çok mutlu edecek diger alıcılarında bu konu da daha güvenli alışveriş yapmalarını saglıyacagını düşünüyorum. bu konuyu da degerlendire bilirseniz sevinirim. saygılar.
 
Merhabalar.. Ben Kahramanmaraş ta yaşamaktayım.. Ve 2005 yılından beri Mydukkanın aktif müşterilerindenimdir..

Mydukkan; bazı tatmin olmayan insanların suçlamalarına maruz kalıyor melesef....

Bazı insanlar vardır tatmin olmayan... Ürünü kapısına kadar elinizlede götürseniz onun inceliğini anlamazlar.. Selçuk Bey ürünü eliyle getirip teslim etmiyor ama sanki onuda yapıyor gibi hissediyorsunuz..

Ben 2005 yılından beri aktif olarak alış-veriş yapmaktayım.. İndirimim %20 oldu bundan 3 sene önce (Hani indirimden her ürün etkileniyor,etkilenmiyor olayı için demiyorum,, sadece yaptığım çok sayıda alışveriş olduğunu anlatmak için söylüyorum)..

Bu süre zarfında aklıma gelen yaşadığım şeyleri yazayım:

- Bi bas gitar kılıfı sipariş etmiştim. Ozamanın fiyatıyla 65 tl idi.. Ürünü sipariş ettikten sonra Selçuk Bey aradı ve ürünü temin edemediklerini söyledi.. Bu yüzden 80 tl olan bi üst modelini aynı fiyata göndereceklerini söyledi..

- Mxr doubleshot un ilk çıktığı zamanlardı.. Mydukkana daha stoklara girmeden ben ürünün pera müzikte 2 adet olduğunu duymuştum.. Selçuk Beyi aradım söyledim. Selçuk Bey araba ile pera müzikten pedalı aldırıp yollamıştı aynı gün içerisinde..

- Yukarıdaki aynı olayı Dimarzio Freed manyetik içinde yapmıştı..

- Bikeresinde bikaç ürün sipariş etmiştim.. Bikaç saat sonra 2.parti siparişimi vermiştim.Ve paketleri aynı kargoda yolalyabilirsiniz diye dipnot düşmüştüm.. Tabi ozmanlar 150 tl üzerin kargo bedavaydı.. Okadar hızlı bişekilde kargo olmuştuki, bikaç saat sonraki 150 tl yi bulmayan siparişimi yaptığımda ürünlerin kargoya verildiği söylenmişti.. Sanırım akşam 7 ye doğru siparişimi vermiştim ve bu yüzden 1 sonraki güne kalmıştı diğer siparişlerim.. Fiyat olarak 150 yi bulmamıştı ama boyut olarak kargocuların ağzını sulandıracak bi paketti :D Ama mydukkan Diğer ürünleri kargoladıklarını söylediler.. VE BEN DAHA HİÇ BİŞEY DEMEDEN; Kargoyu yolladık ama hiç önemli değil bi sonraki siparişin kargo ücretide tarafımızdan karşılanacaktır, dediler..

- Tc electronic Nova drive daha yeni çıktığında daha mydukkan listesinde bile yokken, ürünü istediğimi söyledim ve bikaç gün içerisinde temin edip hemen siteye eklediler ve 2 gün içerisinde elime geçti (2 gün sürmesinin nedeni mydukkan değil; şehrime istanbuldan kargoların 2 günde gelmesidir..)

- Fender akustik gitar siparişimde sipariş ettiğim modelin bulunmaması üzerine bi üst modelini aynı fiyata vermeleri.....

DAHA YAZ YAZ BİTMEZ....... BUNLAR SADECE ŞUAN AKLIMA GELENLER..

EN BÜYÜK OLAYI ANLATAYIM SİZE;

Bİ SİPARİŞİMİN YANINDA EK OLARAK İSTEDİÐİM DUNLOP JAZZ 3 PENASI VARDI.. 5 ADET SİPARİŞ ETTİM.. 3 Ü SİYAH, 2Sİ KIRMIZI... YAKLAŞIK 2 SAAT SONRA Bİ TELEFON GELDİ... AYNEN KONUŞMAYI YAZIYORUM:

"Merhabalar Okan Bey, İst. müzik market falan filan....... -Siparişinizde 3 adet siyah 2 adet kırmızı jazz 3 bulunmaktadır.. Fakat şimdi baktık ve sadece 1 adet kırmızı var.. 2.kırmızı yerine siyah vermemizde bi sakınca varmıdır?? "

Daha ne diyim ben?? Ben daha 1 tl lik bi pena için 3 tl lik arama yapan,, bukadar ilgili bi firma görmedim..

İstanbul, Ankara İzmir yada diğer büyük şehirlerde yaşayanlara diyorum ; Dersinizki fiyatlar kazık biraz.. Ya böyle kazığa can feda..... Güzelim şehrimde dadario elektro gitar teli 27 tl ye satılıyor!!!! Varmı daha bişey söylememe..

Selçuk Beye ve değerli iş arkadaşlarına Sonsuz Saygılarımı ve Teşekkürlerimi sunuyorum.. İyiki varsınız..
 
Dün iki takım gitar teli ve biraz pena (ücretsiz kargo için 35TL'yi tamamlayacak şekilde) siparişi vermiştim ve mydukkan çalışanlarının gösterdiği üstün ilgiden dolayı hem şaşırdım hem mutlu oldum.
Bu derece ufak bir siparişin bile en ufak adımda ve anında müşteri tarafınca takip edilebilir hale getirilmesine hayret ettim.
mydukkan.com sayesinde hayatımdaki ilk faturalı penayı da almış oldum.

Buradaki olumlu ve olumsuz yorumları, mydukkan'ın kurucusu Selçuk Bey'in de cevaplarını okuyunca bende oluşan mydukkan kalitesi fikri daha da sabitlendi.
Eleştiri getirmiş müşterilere gösterilen ilgi muazzam.

Bu konunun başında (oldukça zaman geçmiş) fiyat konusundaki getirilmiş eleştirilere de yorumum; müşteriye piyasanın altında fiyatlar ve piyasanın üzerinde bir ilgi ile cevap verildiğini görüyorum.

Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.
 
Ben de bu firma ile yeni tanıştım. Boss pedal ve S.duncan pick sipariş ettim. Her aşamada bilgi vermeleri ve ürünleri doğru ve sorunsuz göndermelerini taktir ettim. Benim gibi İstanbul'da oturup da Tünel'e gidememe problemi olanlar için çok iyi bir alternatif. Umarım hep böyle devam eder.
 
Herkese merhaba bende gitar öğrenmeye yeni başladım diyecem ama daha başlayamadım çünkü gitarım eve geldiği sırada ben işe gitmek zorundaydım :D

mydukkan.com dan pazartesi gece İbanez GRG170dx Siyah gitar siparişinde bulundum. Açıkça söyleyim bu gitarı çok yaygın bir online alışveriş sitesinde kırmızı rengi olanı world karta peşin fiyatına 6 taksitle 40 tl daha ucuza satıyorlardı.

İlana yakından baktığımda kılıf hediyesi ve pena hediyesi gibi aksesuarlı görünce ve siyah renk istediğimden daha önce hep alışveriş yaptığım o online alışveriş sitesi yerine mydukkan.com u tercih ettim. Çünkü o online alışveriş sitesine vermiş olduğumuz bir notebookun 1 haftada geldiğini bizzat yaşadım. Bu arada istanbulda oturuyorum.

Sonuç :

Siparişi 1 gün içerisinde kargoya verdiler ve ertesi gün kapımdan teslim aldım. bu arada mail hesabıma tam 8 kez mesaj gelmiş. Ürününüz bakıldı, test ediliyor, kargolanıyor falan. Resmen şaşırdım bu kadar ilgi beklemiyordum.

Gitar öyle bir paketlenmiş ki mydukkan.com da çalışanları burdan tebrik etmek istiyorum. Adamlar işini resmen severek yapıyor bu belli yani. koca gitarı o kadar özene bözene paketlenmiş ki zannedersiniz ki bu mağazadaki son gitarı bana satıyorlar özel anlamı var gibi.

Şuana kadar online alışveriş yaptıklarımın içerisinde hiç mydukkan.com gibi müşteri menmuniyetine yönelik bir site görmedim. Burdan Teşekkür ediyorum siz bu şekilde davranarak 1 tane değil bir sürü müşteri kazandınız. Başarılarınızın devamını diliyorum...
 
TomRiddle demiş ki:
Bildiğim kadarıyla üye olunurken kimlik numarası isteniyor. Bu biraz sakıncalı değil mi, yoksa benimki yersiz bir korku mu?

bende yaklaşık 3 yıldır üyeyim ilk üye oldgumda bende tereddüte kapılmıştım. şimdiye kadar bi sorun cıkmadı

geçen istanbul da kimliğimi kaybetmiştim internetteki tckimlik sitelerinden bilgilerimi girdiğim halde bulamamıştım. aklıma mydukkan geldi. tckimlik numarasını aldım ve direk karakola gittim :D

bu arada anlamadığım bi nokta. neden ofisten satış yapılamıyor?? istanbul dayken bi klasik alacaktım ama sitede o yazıyı görünce almaktan vazgeçmiştimm. bence oyle olmamalıydı
 
Açıkçası bugüne kadar defalarca mydukkan'dan alışveriş yaptım, her alışverişimde muhakkak "helal olsun" dedim. Daha geçenlerde lambalı bir compressor alırken yanında 2-3 tane de pena alayım dedim ancak sırf laf olsun torba dolsun diye iki üç tane pena ekledim sepetime. Daha sonrasında aldığım penalardan 1 tanesini temin edemediklerini 0.1 mm daha kalın olanını yollamalarının bir sorun teşkil edip etmeyeceğini sormak için önce evden, ulaşamayınca cepten iki kez beni aramışlar ve sonunda ulaşmışlardır. Telefonu kapattığımda "yahu nasıl adamlar bunlar? Helal olsun!" demedim değil. Ayrıca müşteri temsilcilerinin kesinlikle uyumadığını, yemek falan da yemediğini düşünüyorum. Birşey soracak oluyorum, malum çok sık ekipman aldığım için Türkiye'den olsun yurtdışından olsun büyüklü küçüklü firma ile görüşmeler yaptığımdan cevap için en az 1 gün bekleyeceğimi düşünürken 3 dakika sonra mydukkandan cevap geliyor. Fiyatları ise kesinlikle makul ve uygun, çoğu zaman benim %20 indirim ile alabildiğim fiyatları, mydukkan'da liste fiyatı olarak görüyorum. Hatta mydukkan'da, satılan ürünlerden bazılarının, o markanın Türkiye distribütörlerinde ki fiyatlardan daha ucuz olduğunu da görmedim değil. Ek olarak mydukkan çalışanlarından hiçbirisini tanımıyorum diye belirtmek isterim lakin Ankara'ya yolları düşecek olursa yemek ısmarlarım kendilerine o ayrı :) Kısacası kefil olur musun? diyenlere, kefilim arkadaş diyor, kendilerine selam ediyorum.

Not: Dün sipariş ettiğim referans kulaklığıda az önce paketlemişler :)
 
Geri
Üst