35000 tl gitar önerisi

sithlordyoda

Sith_356
H H metal çalmak için bir elektrogitar istiyorum. 35000 tl bütçem var. Çok araştırdım ama bir karara varamadım. Sabit telli olsun istiyorum. Önerileriniz varsa çok yardımcı olmuş olursunuz şimdiden teşekkürler.

Bu gitar da fiyatına göre iyi duruyor. Deneme şansınız varsa bakın derim.
Bunada bir göz atacağım 2. El almak çok aklıma yatmıyor ama çoğu kişiden 2. El al lafını duyuyorum arada kaldım

EC-1000 o fiyata zor ancak temiz 2. el bulursan ... ya da EC-256 bakacaksın

Schecter de ibadullah model var ... şu C-1'lerden 2.el belki 35'e filan denk getirirsin

bu arada LTD için 400 serileri de olur, herkes 1000 yazdı diye 1000 yazmışım. 😀 kalite olarak farkları yok, 1000 serisi daha yanarlı dönerli oluyor.

hatta daha eskilerden 300 serileri de olur.

EC-1000 o fiyata zor ancak temiz 2. el bulursan ... ya da EC-256 bakacaksın

Schecter de ibadullah model var ... şu C-1'lerden 2.el belki 35'e filan denk getirirsin

Hocam baktım birisi 22 fret digerininde temizi 2. Elde yok çok teşekkür ederim yinede eğer varsa 2. Elde bildiğiniz linkini atabilir misiniz

35000 tl bütçeye daha iyi şeyler bulamaz mıyım hocam
Daha iyi birşey derken? Daha iyi birşeye gerek yok, hepsi gayet yeterl gitarlar. Bundan üstü orijinal ESP'ler oluyor ama onlar da 2. elde en ucuz 70-80 bin TL'den başlıyor.

401FT dememin sebebi tamamen kişisel, Gibson LP lere daha yakın bir model (Kalın gövde, 22 perde, renk vs.) olduğu için onu tercih ederdim. Fiyatı da gayet iyi.

İkisiyle de konuş, detaylı fotolar iste. Görme ya da anlayan birini gönderme imkanın varsa mutlaka yap. Ufak elektronik sorunlara takılma (switchtir potanstır vs.), düşük maliyetle halledilir. Bunun dışında truss rod düzgün çalşıyor mu, sapta dönme var mı, perdesi-klavyesi ne durumda, manyetikler sorunsuz mu, kırığı-çatlağı var mı bunlara dikkat et.

Daha iyi birşey derken? Daha iyi birşeye gerek yok, hepsi gayet yeterl gitarlar. Bundan üstü orijinal ESP'ler oluyor ama onlar da 2. elde en ucuz 70-80 bin TL'den başlıyor.

401FT dememin sebebi tamamen kişisel, Gibson LP lere daha yakın bir model (Kalın gövde, 22 perde, renk vs.) olduğu için onu tercih ederdim. Fiyatı da gayet iyi.

İkisiyle de konuş, detaylı fotolar iste. Görme ya da anlayan birini gönderme imkanın varsa mutlaka yap. Ufak elektronik sorunlara takılma (switchtir potanstır vs.), düşük maliyetle halledilir. Bunun dışında truss rod düzgün çalşıyor mu, sapta dönme var mı, perdesi-klavyesi ne durumda, manyetikler sorunsuz mu, kırığı-çatlağı var mı bunlara dikkat et.
Anladım hocam, çok teşekkürler. 401FT 22 perde olduğu için aklıma yatmadı. 24 perde istiyorum. EC 1000 aklıma yattı. Ondan ilerlemeyi düşünüyorum. Ibanez MTM-2 var bide aklımda ama sanırım EC 1000 kadar değil o gitarda.

Geri