sithlordyoda
Sith_356
H H metal çalmak için bir elektrogitar istiyorum. 35000 tl bütçem var. Çok araştırdım ama bir karara varamadım. Sabit telli olsun istiyorum. Önerileriniz varsa çok yardımcı olmuş olursunuz şimdiden teşekkürler.
Valla ESP LTD EC-1000 dışında o fiyata seçenek yok desek az. Gökhan abi' nin dediklerine katılıyorum. Hayvan gibi ton alırsın.H H metal çalmak için bir elektrogitar istiyorum. 35000 tl bütçem var. Çok araştırdım ama bir karara varamadım. Sabit telli olsun istiyorum. Önerileriniz varsa çok yardımcı olmuş olursunuz şimdiden teşekkürler.
2. Elde bulamadım 35000 tl bandında güzel bir şeye benziyor amaValla ESP LTD EC-1000 dışında o fiyata seçenek yok desek az. Gökhan abi' nin dediklerine katılıyorum. Hayvan gibi ton alırsın.
Bunada bir göz atacağım 2. El almak çok aklıma yatmıyor ama çoğu kişiden 2. El al lafını duyuyorum arada kaldımBu gitar da fiyatına göre iyi duruyor. Deneme şansınız varsa bakın derim.IBANEZ RGAT62-SBF RGA Shaphir Blue Flat Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
IBANEZ RGAT62-SBF RGA Shaphir Blue Flat Elektro Gitar, IBANEZ ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.www.zuhalmuzik.com
35000 tl bütçeye daha iyi şeyler bulamaz mıyım hocam
mesela, gayet güzel fiyat.
bu da fena değil ama ben olsam 401 FT yi alırdım.
O EC-1000 mesela aklıma yattı ona mı basayım yoksa 401vf normalde daha iyi ama daha mı ucuz burda
mesela, gayet güzel fiyat.
bu da fena değil ama ben olsam 401 FT yi alırdım.
Hocam baktım birisi 22 fret digerininde temizi 2. Elde yok çok teşekkür ederim yinede eğer varsa 2. Elde bildiğiniz linkini atabilir misinizEC-1000 o fiyata zor ancak temiz 2. el bulursan ... ya da EC-256 bakacaksın
![]()
ESP LTD EC-256QM See Thru Black Cherry Sunburst Elektro Gitar - Cangöz Müzik
ESP LTD EC-256QM See Thru Black Cherry Sunburst Elektro Gitar,fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Cangöz Müzik'de.cangozmuzik.com.tr
Schecter de ibadullah model var ... şu C-1'lerden 2.el belki 35'e filan denk getirirsin
Schecter C-1 Silver Mountain Elektro Gitar (Blood Moon) | doremusic
Schecter C-1 Silver Mountain Elektro Gitar (Blood Moon) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!www.do-re.com.tr
Daha iyi birşey derken? Daha iyi birşeye gerek yok, hepsi gayet yeterl gitarlar. Bundan üstü orijinal ESP'ler oluyor ama onlar da 2. elde en ucuz 70-80 bin TL'den başlıyor.35000 tl bütçeye daha iyi şeyler bulamaz mıyım hocam
Anladım hocam, çok teşekkürler. 401FT 22 perde olduğu için aklıma yatmadı. 24 perde istiyorum. EC 1000 aklıma yattı. Ondan ilerlemeyi düşünüyorum. Ibanez MTM-2 var bide aklımda ama sanırım EC 1000 kadar değil o gitarda.Daha iyi birşey derken? Daha iyi birşeye gerek yok, hepsi gayet yeterl gitarlar. Bundan üstü orijinal ESP'ler oluyor ama onlar da 2. elde en ucuz 70-80 bin TL'den başlıyor.
401FT dememin sebebi tamamen kişisel, Gibson LP lere daha yakın bir model (Kalın gövde, 22 perde, renk vs.) olduğu için onu tercih ederdim. Fiyatı da gayet iyi.
İkisiyle de konuş, detaylı fotolar iste. Görme ya da anlayan birini gönderme imkanın varsa mutlaka yap. Ufak elektronik sorunlara takılma (switchtir potanstır vs.), düşük maliyetle halledilir. Bunun dışında truss rod düzgün çalşıyor mu, sapta dönme var mı, perdesi-klavyesi ne durumda, manyetikler sorunsuz mu, kırığı-çatlağı var mı bunlara dikkat et.