Şarap

Sevgili Rüya'ya bu keyifli röportaj için çok teşekkür ederiz...

Ve ŞARAP'tan son haberler:

- 9 Eylül Cumartesi gecesi saat 00.00'da İstanbul Jazz Stop'da ŞARAP sahnede...

- 21 Eylül Perşembe akşamı ŞARAP tekrar Bursa'da...Katüç Bar'da saat 22.30'da sahnedeyiz.
 
Madem öyle...

ŞARAP, sezonun ilk Ankara konseri için yarın gece (18.11.2006 Cumartesi) saat 00.00'da Melek Bar'da sahnede olacak. Özleyenleri bekleriz:)

Not: Melek Bar SSK işhanının karşısında eski Myway'in yerindedir.
 
ŞARAP; her cumartesi saat 20.00'da Melek Bar'da (Ankara) sahnede olacak.
Ayrıca diğer illerdeki konserlerimiz devam edecektir.
Yeni Şarap bestelerini (DAR ve Lanetli Rapunzel) dinlemek isteyenler www.myspace.com/ssarap adresini ziyaret edebilirler...
 
şarap grubunun lanetli rapunzelini benim bir arkadaşım atmıştı. galiba gruptaki bir gitaristin öğrencisiymiş. sizi tebrik ederim doğru yolda ilerliyorsunuz! gençlerin beğenisini topladınız :)
 
yorumlara teşekkür ederiz...

ŞARAP YILBAŞI PROGRAMI:

MELEK BAR (ANKARA) 20.30'dan itibaren sahnede olacak ŞARAP ve yeni yılı yeni şarkılar ve sahnede ilk kez duyulacak yeni besteleriyle karşılayacak...
Bekleriz.
 
ŞARAP gündemine yeni eklenen programları belirtelim:

* 30 Aralık Cumartesi akşamı 20.30'da her zamanki gibi Melek'teyiz...
* 31 Aralık Pazar günü 20.30'da Melek Bar'da başlayacak Yılbaşı Gecesi eğlencemiz, 01.00 civarı Yolcu Bar'da devam edecektir. Yeni yılı sabaha kadar kutlamak için bekleriz...
 
ŞARAP Demoları:

Demo kayıtlarımızdan "Cadı", "Dar", "Lanetli Rapunzel" ve "Beceriksizin Tekiyim"’in mixlerini yenileyerek tekrar sarap.anatolianrock.com adresindeki demolarımız bölümüne yükledik....

"Beni Bilmezsin Sen" adlı son bestemiz de aynı yerde dinlemenizi bekliyor.

Ayrıca henüz yapım aşamasında olan yeni sitemiz www.saraptheband.net’ten de bestelerin tümünü dinlemeniz şimdiden mümkün...

ŞARAP MENAJERİ GÖKÇEN ÇETİNER
 
Şarap'tan konser haberleri:

* bir süredir ara verdiğimiz Ankara programlarımıza bir konserle devam ediyoruz.
ŞARAP, yeni açılan bir mekan olan THE MARS ’ta (Cinnah Cad. Farabi Sok. 32/A Çankaya Ankara) 24 Şubat Cumartesi gecesi saat 22.00’da sahnede olacak...(Kapı açılışı 21.00)

* her yıl mutlaka konser verdiğimiz Eskişehir'de 1 Mart gecesi saat 23.00'da bu kez 222 PARK sahnesindeyiz.

ŞARAP Grubu Menajeri Gökçen Çetiner
 
Bu gece (24 Şubat Cumartesi) saat 22.00'da herkesi The MARS'a 80'lere yolculuk etmeye ve ŞARAP bestelerini dinlemeye davet ediyoruz.
(Kapı açılış: 21.00, Giriş ücreti: 10 YTL)
 
Dün gece gerçekleşen Eskişehir 222 Park'taki konserimiz çok keyifliydi. Eskişehir'i ve ordaki dinleyenlerimizi özlemişiz...en yakın zamanda tekrarlamayı düşünüyoruz:)

Ankara programlarımız ise kesinleşmiş bulunuyor. Her cumartesi saat 22.30 itibariyle The MARS'tayız.(Cinnah ve Farabi'nin kesiştiği noktada)
Yarın yani 3 Mart Cumartesi gecesi The Mars, ŞARAP dinlemek isteyenleri şarap ikram ederek karşılayacak. Kapı giriş ücreti alınmayacak olup 80'lerle coşmak isteyenlere ilk içki olarak şarap verilecek.

ŞARAP'le şarap gecesine bekleriz...
 
Bu gece yani 3 Mart Cumartesi gecesi The Mars'ta 22.30'da sahnedeyiz. Kapı giriş ücreti alınmayacak olup 80'lerle coşmak isteyenlere ilk içki olarak şarap ikram edilecek.

ŞARAP'la şarap gecesine bekleriz...
 
24 mart cumartesi The Mars’ta ŞARAP'ın da sahne alacağı Hangibar.com, Anatolianrock.com, Turkrock.com sitesi üyelerinin "Ankara Buluşması" konseri geçekleşecektir.
Konser programı şu şekilde;
Kapı açılış 19.00
DredNat 19.30
ŞARAP 21.30
Şeytan Tüyü 23.30
Giriş ücreti alınmayacaktır ve herkese kapıda şarap ikram edilecektir.
hepinizi bekleriz....
 
Geri
Üst