Amplifikatörlerimiz

slm millet,
ben marshall efeksz amfi arıyorum-nerden bulurum fiyatı,amfi adı- gibi konularda yardım ederseniz cok sevinirim :D:D simdiden tesekkürler (hee bu arada 30w arıyorum?)
 
asphyxiate91 demiş ki:
slm millet,
ben marshall efeksz amfi arıyorum-nerden bulurum fiyatı,amfi adı- gibi konularda yardım ederseniz cok sevinirim :D:D simdiden tesekkürler (hee bu arada 30w arıyorum?)
1974x veya 2061x işini görür, gerçi 18-20 Wattlık amfiler ama bence yeterli yükseklikte ses veriyorlar.
 
Alesis WildFire 60 watt amfim var 89 efectli çok muhteşem bir alet fakat apt.dairesinde oturduğum için tam olarak çalamıyorum :( o yüzden satıyorum... ama alanda yok niyeyse :D ama seviyorum çok güzel ses çıkartıyor efectleri zaten başka bir mükemmellik :D
 
arkadaşlar ew ortamında calmak icin bir amfi arıyorum. gecen bir magazaya gittim ve soruşturdum..adam marshal-laney-vega bu 3 markayı gösterdi bikaç modeli war tabi mesela marshall cdr 15 watt söyledi 160 dolar..

siz hangisini tavsiye edersiniz ?? vega türk malıymıs biraz adi gibiydi :)

marshall mı laney mi ? kime sorarsam marshall diyor . bu arada 15 watt alıcam ve ayrı efektörüm yok. efektli olursa iyi olur
 
roland microcube ev için kesinlikle tavsiye edilir...düzgün manyetikli bir gitarla ev için tatmin edici sonuçlar alınabiliyor...6 pille de 20 saat çalabiliyosunuz tatiller ya da sağda solda çalmak için, ev provalarına taşımak için ideal...watt olarak düşük ama 30W lık anfiyi de evde çeyreğine kadar açabiliriz ancak...
 
bende torque tl50r ingiliz yapımı amfi var bir tane. laney'in linebacker serileriyle falan aynı dönemin amfisi. 50 watt adından da anlaşılacağı gibi. üzerinde spring reverb var -çok güçlü değil ama benim de zaten güçlüsüne ihtiyacım yok-. üzerinde 12 inç orijinal celestion hoparlör var ki almamın en büyük sebebi kendisi. 2. bir sebep de üstünde sadece adı boost olan sese aşırı bir sertlik katmayan hafif bozan bir yapı dışında distortion kanalı, efekt gibi şeyler yok, ve bunlara para vermediğim için bana ucuza geldi.
zamanında önder focan'ın amfisiymiş.
kendisinden çok memnunum. benim gibi ekipmanını dikkatsiz kullanan ama tondan da vazgeçmeyen biri için transistörlü olması fakat buna rağmen sıcacık bir tonu olmasıyla ve sağlamlığıyla biçilmiş kaftan.
başka bir başlıkta da
"torque TL50r:
yeni aldığım bu amfinin hastasıyım. tok ton neymiş bana gösterdi kendisi. transistörlü olmasına rağmen preamp gainini zorlamanız çok tatlı bir overdrive a sebep oluyor.üstünde celestion olmasına rağmen cayır cayır değil, mesela eski amfim marshall vs30r ye göre çok daha bas ve mid karakterli. 12 inç celestion hoparlör var üstünde, dediğim gibi. zamanında önder focan ın amfisiymiş. reverbünde sorun vardı, temassızlık varmış, aldım elime lehimi tamir ettim"
yazmışım kendisi için.

böyle amfimle ilişkim :)
 
Leo Fender dizaynı Music Man 212-HD 130 W hybrid amfim var. Hakkında pek fazla bilgi yok. Tahmini 74-78 yılları arası üretilmiş bir amfi. transistor pre-amp, 12AX7 phase dönüştürücü ve 4 tane EL34 power lambası var. 130 W ve 65 W olarak kullanılabiliyor. Spring reverb ve tremolo su mevcut. 2 kanal ve her kanalda 2 giriş, bright-normal switchleri, master volume ve deep-normal switch var. 2 adet eminence alnico 12'' speaker ı ile tank gibi bişey. fender twin reverb ile aynı kasa ve görünüme sahip. Zamanında Leo Fender in marshall ve fender tonunu karıştırmak için dizayn ettiği bir amfi. clean tonları çok güzel. fakat ev kullanımı için fazla gürültülü. ben Eric Clapton modu denilen ve zamanında adı geçen şahsın Music Man amfileri kullanırken uyguladıgı yöntem olan Master volumu 8 seviyelerine getirip kanal volumünü de 1 lerde tutuyorum o bile bir oda için çok fazla ses veriyor.

Türkiye de elinde music man amfiler olan lar varmı bilmiyorum ama manualini hiç biryer de bulamadım. 80 lerde bu amfilerin üretimi Music man in ErnieBall a satılmasıyla bitmiş ve dolayısıyla döküman ve destek imkanı yok gibi birşey.
 
meraba, benim bir sorum var ve bunun cevabini cok acil ogrenmem lazim ve sizin benden daha cok bu islerle ilgili ve bilgili oldunuzdan dolayi size sormak istedim. Bende bitane normal, bayaga bi buyuk, muzik kolonu var ve bunu amfiye donusturmek istiyorum, bir bass gitarim var, amfi almayip onu kolona baglicam. Bunun icin neler gerekli ve herhangi bir eksi si olur mu benim icin, normal bi amfi almak daha mi yararli olur, lutfen bana yardim edin..


simdiden tesekkurler..
 
yardim icin cok tessekkurler ama burda netten hemen arastirdim ve bunlarin maliyeti cok yuksek oluyo yani bayaga bi yuksek, ben yanlis mi baktim yoksa gercekten 1 milyari fln bulurmu, alinmasi gerekn aletlerin?
 
Geri
Üst