Goal

Goal adıyla bugün vizyona girecek olan danny cannon filmi. filmde santiago munez adlı meksikalı, ama kendisini los angeles'lı olarak tanıtan;
bir gencin hikayesi anlatılıyor. bu genç arkadaş newcastle united'da eskiden futbol da oynamış eski oyuncu avcısı yeni araba tamircisi glen roy tarafından los angeles sokaklarında keşfediliyor, orada bu avcı bunu gaza getiriyor.

"gel ingiltere'ye yıldız olursun, süper topçusun" falan diyor. bu da babasına gidip "baba ben ingiltere'ye gidip topçu olacam" diyor babası buna "hastir" diyor sonra bu babasının sözünü dinlemeyip bir yolunu bulup gidiyor. orada newcastle'a bir şekil antrenmanlara çıkıyor, a takıma yükseliyor. yıldız adayı oluyor falan filan. hatta gol de atıyor. bu arada bir gece kulübünde beckham, zidane, raul ile tanışıyor ayaküstü, buna seni real'e bekliyoruz diyor bu tayfa. böylece de ikinci filmin konusu belli oluyor. yalnız arkadaşın çok şahsi oynadığı dikkatimden kaçmadı, teknik direktör çok fazla şans verdi kendisine. bana bu kadar şans verirse david beckham'ın yerinde ben olurdum :D ehe (sittir dediğinizi duyar gibiyim)

Filmin izleyicileri sinema salonuna çekmek için en büyük avantajı ise David Beckham, Raul Gonzales, Patrick Kluivert, Alan Shearer, Kieron Dyer, Zinedine Zidane, Henrik Larsson ve Brian Johnson gibi dünyanın en ünlü futbol yıldızlarını beyazperdede izleme imkânı sunması. Sinemaseverleri bilemeyiz, ama futbolseverlerin bu filmi çok sevecekleri kesin.
 
Açıkçası çok boş bir film 1 bölümlük tsubasa kadar karekter gelişimi vs içermiyor aşırı futbol tutkunu değilseniz uzak durun bence .
 
öncelikle şunu belirtmeliyim ki futbol sevmeyen insanların da çok seveceği bir film tahminimce..

şimdi,filmi bugün izledim kaç gündür yeter ya cuma gelsin artık diye kıvranıp duruyodum zaten evde filmi izlemek için.biletimi alıp koltuğa oturduğumda filmin sonunda fazlasıyla hayal kırıklığına uğrayacağımı düşündüm bi an.çünkü çok büyüttüm ben bu filmi gözümde...ama film bittikten sonra yanıldığımı anladım belki abartı gelecek bazılarına ama bence çok güzel bir filmi.kuno becker mükemmeldi hasta oldum kendisine bir kez daha :) yanımdaki arkadaşım da benim kadar futbolsever bi insan değildi ama o da fazlasıyla beğendi filmi.ağladım güldüm bi hoş oldum ben valla.ufacık bi sevgi kırıntınız varsa futbola karşı mutlaka izlenmesi gereken bir film diye düşünüyorum ve devamını dört gözle bekliyorum

abarttım çoğuna göre ama futbol bu...futbol hayattır :)

bir de filmde patronun 'formanın önündeki isim önemlidir arkasındaki değil' lafı çok hoştu....acaba gerçekten bu kadar şanslı olanlar varmıdır keşke birileri daha bu kadar şanslı olsaydı türk futbolu neler kazanırdı neler :)
 
Bu filmi türkler yapsa süper olurdu.
Küçük yaşta mahallede top oynadığı için babasından dayak yiyen Beckhamın çocukluğu ve sonrası :LOL:

2823-goal-p.jpg
 
İkinci filmde maç sahnelerine daha da çok yer verilmiş,siz de benim gibi magnum ve akuma vuruşu denemeleriyle ile geçen bir çocukluk dönemi yaşadıysanız film inanılmaz keyif veriyor :) Ama ilk filmde olduğu gibi bu filmde de maç sahnelerinde gerçekçilik aramamak gerekiyor
 
goal ve goal 2 yi peşpeşe izledim. 2.si ilki kadar iyi değildi. ama ilki de iyi sayılmaz :D
ama en azından taraftarın huzuruna ilk çıktığı anlarda ah ulan ah nidaları atmadım değil.
saha içi çekimleri kemal sunal'ın gol kralı filminden çok farklı değildi. bi ayakları gözüküyodu elemanın bi suratı. şöyle komple bir görüntü göremedik pek.
sadece ilk filmde gaza getirdi biraz. ulan futbolcu olabilseydik ne de güzel olurdu diye :)
 
Geri
Üst