Hughes & Kettner Amfiler hakkında

cakewalker demiş ki:
Yani yapacağın şey paraya kıyıp istanbul'a gelip amfileri denemek öbür türlü ebay'dan falan yalan olur bu işler, pişman olma ihtimalin çok yüksek ;)

Aynen öyle haklısın ama paraya kıymak kolay deil :) ,yani para olsa kıyacam paraya ama maalesef,bide öğrenciysenin ki hiçbir geliriniz yok,dolayısıyla ben olabildiğince maliyeti minimize etmeye çalışıyorum,fiyat/performans oranını maximize etmek istiyorumn kendimce,pişman olma konusunda bence de haklısın ama napiim,sizin gibilerden böle netten yardım alıp yapmaya çalışıyorum bu işte kararlıyım yani ;) ,bi de sonuçta ne kadar pişman olabilir ki,bilindik kaliteli bişeyler aldıktan sonra sorun olmaz sanıyorum,haksız mıyım??
Beyler hevesimi kırmayın yaw!!!
 
HK nın transistorlü anfileri de çok iyi. Benim için Crate den sonra ikinci anfidir HK. Karakterleri benziyor baya zaten. Gainleri çok iyi soundu çok güzel. Clean tonları muhteşem değil ama baya iyi. Attax 80 sanırım lambalı değildi. O anfiyle baya çalmışlığım vardır. Güzel aletler yapıyor HK
 
SiLeNoZ demiş ki:
HK nın transistorlü anfileri de çok iyi. Benim için Crate den sonra ikinci anfidir HK. Karakterleri benziyor baya zaten. Gainleri çok iyi soundu çok güzel. Clean tonları muhteşem değil ama baya iyi. Attax 80 sanırım lambalı değildi. O anfiyle baya çalmışlığım vardır. Güzel aletler yapıyor HK
o zaman seni dinlicem ve h&g aliyim be,ne dersin yaw? ahanda amfi:
http://cgi.ebay.de/Hughes-Kettner-S...ryZ46655QQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting
Sende de hafifi hafif marty friedman havaları seziyorum ton ve zevk açısından,bende öle bayılırım marty friedman'a :) ,doğru yoldamıyım,amfi ok???
 
SiLeNoZ demiş ki:
Marty soundu ayrı bir hadisedir :) Doğru biliyorsun :) Herhangi bir yerde HK deneme şansın yok mu ?
belliydi zaten,jackson ve crate :),maalesef abicim yok deneme şansımız,trabzon gibi bir yerde deneme şansını bırak varlığını hissetme şansın bile yok,burada tam anlamıyla sürünüyoruz :(.
Bana crate ve marshall karşılaştırması yapar mısın,denediğin marshall ve crate amfilerin ton karşılaştırmasını ve h&g karşılaştırmasınıda araya sıkıştırırsan iyi olur.
 
AlfaHeliX demiş ki:
yjm demiş ki:
Beyler size bikaç isim sayacam ve bi link verecem,buna görede yorumlarınızı beklicem.
John petrucci,marty friedman gibi gitarım ibanez rg350ex,amfim ise bu olabilir mi??
http://cgi.ebay.de/Hughes-Kettner-S...ryZ46655QQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

abi nedemek istedigini anlayamadim yaw? biraz aciklasan..

Abi bende bilmiyorum ne demek istediğimi :) ,kısacası amfiyi soruyorum işte,çünkü yeni amfimi arıyorum da o yüzden
 
ve sonundaaa h&k amfi alacam inşallah bi aksilik çıkmazsa.
Ürünü kazanmış bulunmaktayım ve satıcı'da paypal'ı desteklemiş durumda ve bende paypal ile ödeme yapıp shipping adress olarak amfiyi almanya'da ki akrabama göndereceğim,ki zaten daha önceden de bir deneme olarak alışveriş yapmıştım ve başarılı sonuç aldım,marty friedman-scenes cd'sini almıştım 5 gün felan sonra akrabama ulaştı cd ve bana hiçbir sorun olmadığını söledi.

Yalnız bu kullanıcıya aynı şekilde ödeme yapmaya kalkarken şöle bişey okudum bu satıcı paypal'a üye değilmiş ama ben paypal ile ödeme yapabiliyorum ve ebay vepaypal'da(zaten ikisi aynı) bu kullanıcıya parayı nasıl alabileceğini anlatıyorlar,satıcıda paraya ulaşınca kargoluyor aleti.
inşallah herhangi bi aksilik çıkmaz da bende amfiye kavuşurum.

Ben size link veriyim amfiye bakınız ve amfi hakkında yorumlarınızı ve düşüncelerinizi yazınız lütfen,volkan_61 kullanıcı olarak kazandım,aşağıdaki sayfadan bakabilirsiniz.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=7356784955&rd=1&sspagename=STRK:MEWN:IT&rd=1
 
Arkadaşlar bu amfi silver edition,artık üretilmiyor limited edition olabilir,şu anda blue edition adı altında üretilen seriler var.
Amfi hakkında
Features:
Meticulously built in Germany
Convincing reverb
Great expressiveness
50W amp
12" Celestion RockDriver Junior speaker
Dual channels
 
Prelektro demiş ki:
hayırlı olsun. fiyatı çok iyi ya dikkat ettimde peaveyin fiyatıda çok iyiydi. güle güle kullan bi aksilik çıkmaz inşalla
sağolasın kardeşim,senle daha önce alışverişimiz olmuştu kusursuzdu zaten ;) ,evet almanya'da fiyatlar böyle,gerçekten çok iyi bi fiyat,inşallah aksilik olmaz ve bende amfime kavuşurum.
Sormak istediğim sen h&k amfileri denemiştin yanılmıyosam,sert tonları özellikle solo için nasıldır ya,çok merak ediyorum
 
Valla ben her yönüyle aşık oldum bu amfilere kendi adıma. Sololarda harmonikleri falan çok güzel veriyodu , zakk wylde dinliyorsan onun harmoniklere dikkat et , o tip harmonikler verebiliyodu amfi. İnşalla sende beğenirsin
 
Birde konuyla ilgili değil ama bu feedback meselesi tam olarak nedir yaw?
Amfi ve gitar ile ne gibi alakaları vardır?
 
Ölü başlığı hortlatma olayının suyunu çıkartıyorum (6 yıl) :)

Bu adamlar Tubemeister 18 diye bir alet çıkarmışlar, her eve lazım, tam evde kayıt alınacak alet. Ancak hughes & kettner amplileri Türkiye'de perakende satan bir yer bulamadım. Bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler.
 
Geri
Üst