Tune-l Müzik'ten Büyük 2013 Hediyesi! Charvel Ds-1 Fr Flat Black

T

Tune-L M.I.

Charvel ve Tune-L Müzik'ten muhteşem bir yılbaşı hediyesi! Charvel Desolation Serisi'nin en üst modeli CHARVEL DS-1 FR Flat Black

Charvel Desolation serisi, Charvel’in 30 yıllık tecrübesinden yansıyan yıkıcı tonlar, ölümcül güzellik ve yüksek performanslı çalınabilirlik karakteriyle kendi sınıfındaki diğer tüm gitarlardan açık ara önde.

Bombeli göğüse sahip maun gövdesi, neck thru sap bağlantısı, filetolu maun sapı, birleşik yarıçaplı gülağacı klavyesi (12"-16"), abalon inlayleri, Seymour Duncan Blackout aktif manyetikleri, Floyd Rose kilitli tremolosu, kaliteli aksamı ile zarif olmasının yanı sıra son derece etkili de.

Kazanmak için ne yapmanız gerekiyor?

Öncelikle bu projenin başrolünde "siz" varsınız; siz ve fikirleriniz... Kazanmak için yapmanız gereken şey bir gitar mağazasına gidip, orada satışta olan herhangi bir Charvel gitarı denemeniz. İsterseniz size en yakın olan mağazada, isterseniz şehrinizdeki en sevdiğiniz müzik mağazasında deneyin - seçim sizin. Denerken, kucağınızda Charvel varken, bir de fotoğraf çektirin. Ama biraz yaratıcı olun, hediye Charvel'i ne kadar çok istediğinizi anlatan bir fotoğraf mesela. Yalnız hem siz hem de gitar net bir şekilde görülebilir olsun. Sonra bu fotoğrafı, denediğiniz Charvel gitar hakkında birkaç cümlelik yorumunuz (gitarda sevdiğiniz yönler, hoşunuza gitmeyen yönler, rahatlık, tonlar, fiyat vs. ) ve hediye edeceğimiz Charvel Desolation DS-1 FR'yi neden istediğinizi belirten kısa bir yazı ile birlikte [email protected] adresine gönderim. Yalnız Tune-L Müzik'in Facebook sayfasını beğenmiş olmak şart, bunu atlamayın. Gittiğiniz mağaza Charvel satmıyorsa neden getirmediğini sormayı da ihmal etmeyin ;)

Yarışmaya dahil olma talimatları ise şu şekilde, lütfen atlamayın:

-) Deneyeceğiniz gitarın, hediye olarak verilecek gitarla aynı olması gibi bir şart yok, 1.el Charvel olması kafi.
-) Çektirdiğiniz fotoğrafta siz ve Charvel gitar kabul edilebilir şekilde görülebilir olmalı. Gitar arkasında yüzü saklayan, aşırı titrek veya karanlık fotoğraflar kabul edilmeyecektir.
-) Buradaki talimatları "tam olarak" yerine getirmeyen talihli adaylarının katılımları geçersiz kabul edilecektir.
-) Bir katılımcının birden fazla olarak yollayacakları kazanma şansını arttırmaz. Herkesin sadece bir katılım hakkı var.
-) Lütfen iletişim bilgilerinizi ad, soyad, telefon, adres bilgileri gibi, resiminizi yollarken mailinizde belirtiniz.
-) Bazı bayilerimizle yaşamamız olası sorunlara (insanlar yoğun ya da yorgun olabilirler, hadiseyi yanlış anlayabilirler...) önlem olması adına size tavsiyemiz "Charvel resmi çekmeye geldik" yada "Charvel yarışmasına katılmak için geldik" demektense bir müşteri gibi Charvel ürünlerini sormanız ve denemeniz olacak. Fotoğraf çektirmek için “resim çekebilir miyiz?" gibi basit bir soru oldukça kibar ve yeterli olacaktır.
-) Katılım için göndereceğiniz fotoğraf ve yazıların her türlü kullanım hakkını, temelli olarak, Tune-L Müzik'e devretmiş olacaksınız ki bize ulaşacak fotoğraf ve yazıları Tune-L Müzik sosyal medya organlarında, Tune-L reklam platformlarında değerlendirebilecektir.

Katılımcılar, iştirakleri ile bu hükümleri kabul etmiş sayılır.

Resim yollama ve başvuru için son tarih: 25 Şubat 2013 Pazartesi, saat 17:00
Tüm resimler 20 Şubat 2013 Tarihinde Tune-L Musical Instruments facebook sayfasına yüklenecektir.
28 Şubat 2013 Saat 16:00’da yapılacak çekilişle büyük ödülün sahibi belli olacaktır.
ch.jpg
 
Çekilişmi? :p keşke fotoğraf yarışması gibi bir şey yapsaymışsınız afiş/reklam niyetine kullanılacak, piyango formatında hangi müzisyen yarışmaya katılmiş :)

Şu yarışmayı mağaza sahiplerine duyursanız olmazmı? gizli saklı işler kasıla kasıla gidecek millet hoş değil yani...daha geçen hafta bir mağazaya gittim aklımın ucundan geçmiyorken onlar tutuşturdular elime charvel'ı, samimiyet olunca ortam daha güzel oluyor.
 
Geri
Üst