fungu

yalnız sollovox arkadaşım önerilerin icin saol ama biz şarkıları zaten tab'den çıkarmıyoruz,çıkarsak bile buluruz,dolayısıyla lütfen burda gereksiz akış yaratmayalım ve de herhangi bir konudaki kişisel sıkıntılarımızı özel mesajlarla halledelim...hareket çekmeye fln da hiç gerek yok bence...bunun dışında önerilere her zaman açığız..zaten bunu biliyosun.
 
sollovox kardeşim alıngan bir bünyeye sahipsin anladığım kadarıyla ..tercih sana kalmış ...

ve de şimdi gelelim konumuza ...
Fungu her ÇARŞAMBA---Manhattan'da saat 24.00 da sahne almaktadır..giriş de ücretdizdir...bir de
23 Nİsan Cumartesi SAKLIKENT'de Direct'in alt grubu olarak yer alıcaktır...hepinizi bekleriz şimdilik bu kadar ama daha yeni gelişmeler,süpriz konserler var başka şehirlerde de ...kesinleşsin duyurucam burdan yine.
 
sollovox bey
1. iyi güzel düşünmüşsün ve eft ben bu forumda sayfalarca tab yazılmasından rahatsız oluyorum yine de kusura bakma ve mümkünse bunu bu konuya ait bir forum'da yaz,hatta kendin aç şu tarz müzikler fln die ve insanaların dikkatini öyle çek ya da burdan "üstün müzik" dinlediğini düşündüğün kişilere mesaj at ve öyle konuş bu zor bişey diil ve bu dar açıysaa eee kusura bakma ben dar açılı bir insanım o zaman...ve kimse sana yazdıkların değersiz demedi sadece burası bunun yeri diil dendi...
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği kişilere yönelik hakaret ve küfür içerdiğinden silinmiştir. Bu tavrınıza devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
ben bu grubu cidden çok seviorm müzikal anlamda zaten takdir ederdim ama bu saklıkent konserinde görsel olarakta süper bi performans sergilediğinizi düşünüyorum, daha önce ufak tefek sahnelere sıkışıp kalıyormuşsunuz demekki. vocal sahneye çok yakışıyor umarım biri bulup sizinde elinizden tutar daha iyi bir yere gelirsiniz. malumunuz bir süredir ankara lı gruplara ilgi çoğaldı, başka bi gece görüşmek üzere kendinize iyi bakın yıpratmayın :LOL:
 
tekrardan resmi bir açıklama yapmak lazım sanırım:) fungu 10.tuborg roxy müzik günlerinde finale kalmıştır.destekleyen herkese teşekkürler ve diğer finalist gruplara da başarılar dileriz..
 
Geri
Üst