fungu

neden roxy bu kadar abartılmış, ve bir şekilde kazanılırsa sanki ankaranın gururu olunacakmış havası yaratılmış? roxy neden bu kadar önemli, ya da neden ankaranın "meşru" bir grubu olabilmek için roxy gerekli olsun? ankara'nın en gerçekçi müziğini yapan nadir gruplardan biri olan fungu için roxy ne anlam taşır?
merak ederim doğrusu!
 
Bence roxy'nin önemi oraya herkesin kendi parçalarıyla katılması ve yenilikçileri, arayışçıları desteklemek istiyor havasını yaratmasında. Gıcık tarafı da neticede bir yarışma olması. Müzik yarışmaz tabii aslında ama, katılıyor insan bu şartlarda mecburen. Böyle yarışmalar amatör gruplar için çalışma, çabalama vesilesi oluyor, pozitiftir yani.
 
Sabagoyot demiş ki:
biraz gec de olsa tebrikler.
fungu icin hep guzel seyler duydum eminim orada olmayi hakkediyorsunuzdur.
Arkadaşlar,benim yine geç bi cevap oluyo ama,hepinize çok teşekkürler desteğiniz ve güzel dilekleriniz için:) Bakalım gidicez ve çalıcaz,biz bize eğlenicez artık sonra nolur bilemem ama:) Fungu'nun bu haftaki programı şöyle oldu bu durumda;

11 MAYIS ÇARŞAMBA--MANHATTAN'da saat 00.30'da....

12 MAYIS PERŞEMBE---ROXY MÜZİK YARIŞMASI FİNALLERİNDE SAAT 23.30'DA yanlış hatırlamıyosam ve deeee

13 MAYIS CUMA ---İTÜ BAHAR ŞENLİÐİ TAŞKIŞLA KAMPÜSÜNDE SAAT 19 '00 Da çalıcak...gelebilicek herkesi bekliyoruz:)
 
tesadüfen bassçısıyla tanıştığım ankaralı ilginç bir grup fungu.. akustik enstrumanlarla triphop olayına girmeleri hoş.. pınar bana bi şarkılarını attı, çok tuttum gerçekten.. her türlü arkanızdayım.. böyle devam!
 
Selamlar,süpersiniz arkadaşlar,1 aydır dinleyemiyorum ama sınavlar bitince ilk hafta ordayım.Lütfen roxannele birlikte bikaçtane daha police çalın..Zeynep ve Pınara selamlar..Serkan
 
denizz demiş ki:
haziran'daki programınız nasıl?
finaller biter bitmez dinlemek coşmak niyetindeyim!!
başarılar hep :)

bildiğim kadarıyla haziranda bizizde olacak fungu. cuma akşamları. beraber olucaz sevgili funguyla :) ..
denizz bu arada cumaları gelirsin artık bizde bizizde olucaz, hem funguda dinlemiş olursun :LOL:

başarılar funguya ...
 
oo, ne güzel bir cuma olmuş o öyle?
final işkencesi bitince soluğu orda alıcaz artık turgut :)
o zaman 9-12 fondue, 12den sonra fungu mu olacak? "f"günü!!
ama tunalı'dan da dönmek zor oluyyo, özellikle 12den sonra. metro falan da kapanınca...en iyisi kalabalık gelip taksiyle dönmek heralde.
 
evet güzel bi cuma oldu .. funguyuda dinlemiş olduk, fazla kalamadık sevgili fungu:), en son 1 yıl önce falan dinlemiştim sizleri , bu gece kaliteli bir grup olduğunuzu daha da iyi anladım. özellikle vokale tam puan :) .. çok başarılar, ama biraz daha hareketlenmeniz lazım diye düşünüyorum . şarkılar çok güzel fakat bar seyircisi sıkılabilitesi yüksek oluyo . onları tutmak lazım orda.. neyse haftaya görüşmek üzere..
 
Dün gece bayağı iyiydi yahu :)
Zeynep te o ses ve geri kalan diğer elemanlarda o yetenek varken sırtı yere gelmeyecek bir grupsunuz bence :)
Yolunuz açık olsun sevgili dostlarım,dün gerçekten çok eğlendim.
 
bird-y demiş ki:
Selamlar,süpersiniz arkadaşlar,1 aydır dinleyemiyorum ama sınavlar bitince ilk hafta ordayım.Lütfen roxannele birlikte bikaçtane daha police çalın..Zeynep ve Pırnara selamlar..Serkan
Aynen biraz daha police çalin ama roxanne i hep benim için çalin :LOL:
Fungu ya sonsuz sevgi ve saygilairmla!!!!!!!
 
Tamam roxanne Korayın olsun..Spirits in the material worl yada beds too big without you yapsanız.. çok yakışır bence size ..
Olmazsa no ordinary love isterim bende bu hafta en öndeyim ve isterim bakın :cry:
Kolay gelsin başarılar sevgiler
 
Arkadaşlar hepinize desteğiniz için teşekkürler tekrardan:) bi police daha bence de hiç fena olmaz ya ben bu durumu bi iletiyim arkadaşlara:)
Fungu bildiğiniz üzere her çarşamba manhattan'dadır saat yarım itibariyle ve de cuma da biziz'de çalmakta idik ve fakat kesinleşmiş bir durum yok henüz gelişmeleri haber vericem:)
Bu arada iki hafta boyunca bize davul'da serter(84) eşlik edicek davuılcumuz kerem'in caz camialarında iştigal etmesi nedeniyle :)
 
arkadaslar biziz programımız askıya alınmış durumda..onun dısında carsambaları manhattanda devam etmekteyiz..

parcaları purevolume a koyma cabasindayım su an ama bilgisayarım sacmalıyor..oraya koyana kadar dinleyebileceginiz baska bir adres verimm..

http://www.myspace.com/12058091

burdan local prince ve moonstruck ı dinleyebilirsiniz nihayet. ;)
 
Ankara'nın güzel sound'lu gruplarından birisi fungu . Şan hocam sayesinde Zeynep'i arya söylerkende dinledim gerçekten çok çok iyi bir yorumcu , çok iyi bir ses . Kocaman alkışlar fungu'ya benden :)
 
Operaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...Where is my cameraaaaaaaaaa...

Ühühühüh hiçbir zaman opera söyleyemeyeceğim :(

Ankara'da gerçekten vokalini takdir ettiğin bayan vokale sahip nacizane grup...Başarılar...
 
Geri
Üst