fungu

arkadaşlar, toplam 3 parçanızı dinlemiştim, daha fazlası var mı bilmiyorum ama grubunuzu çok beğendim, çok keyif aldım dinlerken. umarım daha iyi yerlere gelirsiniz ve sizi daha fazla dinleme şansı buluruz.

başarılar :)
 
İnternet baglantım yüzünden foruma anca simdi yazabiliyorum..
Nokia'yı duydum çok sevindim helal=)-
Ayrıca roxyde farklı Nokia da farklı bestelerle ilk 10'a kalmanız çok süper bişey..
Çok tebrikler..
Başarılarınızın devamını şiddetle bekliyoruz..
Öpüldünüz..
 
destek veren herkese tesekkürler..bu aksam 23.00 te ntv de nokia da finale kalan bütün grupların tanıtımı olucak merak edenler izleyebilirler ordan:)
 
Şarkınızı daha yeni indirdim ve gerçerkten çok beğendim.
Şarkının davulu ve gitarlar insanı şarkıyı dinlemeye felaket bağlıyo ve kopamıyosunuz şarkıyıı dinlerken.Şarkı yaşıyo gibi...(bunu yazarken bile 7.dinleyişim)

Başarılar dilerim...Gerçekten çok iyi.... :LOL:
 
Belki bana düşmez ama Stüdyo FeeDBaCk te almışlar kaydı...

Zaten ben ilk tolga abiden dinlemiştim sizin şarkıyı....
Tabii tolga abi olunca işin içinde....Canım abim...
 
kayıtlar iyi gerçekten. ama müzisyenler iyi çaldıktan ve ne istediklerini bildikten sonra; ankarada pek çok stüdyoda böyle bir kayıt yapılabilir.
gitar ve davul çok yetenekli insanlardır zaten, bunu gayet iyi belli ediyorlar.
vokalin de sesine, söylemesine diyecek yok. ama bence bu grubun eksiği; söz ve vokal melodisi yazımında. vokal akıp giden altyapının üzerine gelişigüzel söylüyor sözleri sanki. net akılda kalacak bir vokal melodisi yok. böylesi bir söz hiç yok tabii ki. sözlerin türkçe olmaması ayrı bir durum ama; böyle bir müziğe türkçe söz yazmak da gerçekten farklı bir zorluk...

yarışmada ilk 10'a kalması, müzisyenlerin kişisel yeteneklerinin hatrına olmuş bence. ama bu grup böylesi yarışmalardan birşey beklemesin derim ben. çünkü bu yarışmalar; nakaratı olan, herkesin söyleyebileceği; daha kolay satılabilecek, pazarlanabilecek gruplar ararlar. gördüğünüz gibi de ilk 3e kalanlar bunun ispatı. manga, dejavu, çilekeş gazıyla başlayan nü-metal, rap-core gazını sonuna kadar sömürmeye yönelik.. ne kadar dandik de olsa bu aralar moda olan; aranan tarz bu.

artis artis duayenlik yapar gibi olmasın ama bence sizin için uygun yol yarışmalardan geçmiyor. tarzınıza iyice hakim olup; kendi seyircinizi iyice oluşturduktan sonra(bir parça oluşturmuşunuz bile şimdiden) o zaman bir albüm çıkarmanız mümkün olabilir. bu gruba, üstüne para almadan albüm yapmayı hiçbir prodüktör göze alamaz çünkü. ancak, siz bir konserde vs. 300 kişi üzeri doldurduğunuzda adamların gözü keser size albüm yapmayı.

ekstradan bir de: bunları nasıl canlı çalıyorsunuz bilmiyorum ama; canlı performans için, şarkıları biraz daha farklı düzenleseniz iyi olur bence. geçişlerin duruşların kalkışların daha keskin, belirgin olduğu düzenlemeler.
başarılar..
 
eleştirilerin için cok sagol ..yalnız söyle durum var biz bu parcaları yarısmalar icin yapmıyoruz zaten,bütün ümidimizi yarismayada baglamıyoruz..sonucta bestemiz vardi yolladık. yarısmaya katılmak ordaki insanlara parcalarını dinletmek ve bi sekilde birilerine ulaşmak aynı zamanda...ki pek cok insana ulaştık normalde haberi bile olmayan pekçok insan canlı izlemiş oldu..bu da bi kazanç tabi..

tabi burda forumda okuduklarım pek cok insanın fazla hırs yaptıgını gösterdi ne yazık ki....

oturup üsenmiyip o kadar eleştiri yazdıgın için sagol,zaten bunlar daha ilk besteler zamanla cok daha fazla sey oturur müzikte elbet..

bu arada canlı dinlemek isteyenlerde yarın gece yani PERŞEMBE İF ROCK BAR da bizi izleyebilirler..saatini tam bilmediğim icin onu ayrica ekliycem..
 
Hep duyuyordum fungu ismini, ilk kez bi kaç hafta önce mono da izlemiştim. Orda hoşuma gitmişti. Az önce IF den geldim ve tebrik ederim. Çok haz etmediğim bir müzik türü olmasına karşın çok başarılı buldum. Üstüne birde eğlendim. Üstelik bunların hepsini alkolsüz yaptım. Sanırım daha çok gelicem ben IF e.
Özelliklede diğer şehirden gelen misafirerlerimi getirebileceğim farklı ve kaliteli bi grup buldum. Helal valla.
 
çok guzel bir performanstı,sadece ilk yarıyı izleyebildim ama gayet hoştu.
çok farklı ve çok güzel,herkese tavsiye ediyorum,bir gidip dinleyin . . .
kolay gelsin . . .
başarılar . . .
 
konser

Arkadaşlar fungu 13 ŞUBAT PAZARTEsi günü, Locus Solus'da "the shocker"ın ön grubu olarak çıkıcak bedroom drunk'la beraber...The shocker bilmeyenler için L7'ın basçısı Jennifer Finch'in yeni grubu...L7'ı da bilmiyosanız araştirin derim:) Konser saat 20.00'da başlıyo ,kapı açılışı 19.00 ve de giriş 8 milyon... bekleriz herkesi.... Bu arada the shocker hakkında bilgi alınması için gerkeli adresi bilaare söyliycem.
 
2 şarkınızı dinledim ve çok beğendim.Bence 1.lik hakkınızdı Nokia'da. Tüm forumunuzu okumadım,önceden yazılmışsa kusura bakmayın ama devamlı sahne aldığınız bir yer var mı? Canlı dinlemeyi çok isterim.
 
Geri
Üst