fungu

Canlı izlemek henüz nasip olmadı fakat aldığım duyumlardan çok başarılı bir grup olduğunuz sonucunu çıkardım.Playlistiniz müthiş.Türkiye Cumhuriyeti Devletinde böyle parçalar coverlayan gruplar var deseler burda söylenmesi caiz olmayan organımla gülerdim herhalde.Myspace deki besteleriniz de başarılı.Özellikle ''Local Prince'' i ailecek dinliyoruz.Trip-hop ,indie,funk gibi güzide tarzları başarılı birleştirmişsiniz.Vokalistin (duyduğuma göre ismi Zeynep imiş) sesinin eğitimli olduğu o kadar belli ki.

Ne diyeyim ki umarım hakkettiğinizden iyi bir yere gelirsiniz.Başarılar diliyorum.
 
bende sözlük sayesinde duydum bu grubu :) çünkü istanbuldayım hep ve spacedeki şarkıları dinledim gerçekten çok iyi local prince ayrıca iyi (o ne demekse :D) istanbula konsere gelmiyor musunuz burada gerçekten sizi dinlemek isteyen birçok insan var amaaa :cry:
 
KAKAO2007b.jpg
 
en sonunda ya.. çok beğendim.. ayarında solo atan,efektlerin ne işe yaradıgını bilen gitarist.. vokal süper.. yaratım güzel genel olarak.. davullar güzel.. tebrik ediyorum, atıyorum mp3 çalarıma..merhaba bascı ( ona bişey demedim) :D
 
esrarengiz ve güzel. bir parçanızı dinledim ama diğerlerini de indirip dinleyeceğim.
nerden ne çıkacağı belli olmuyor:D
sürekli değişim içindeydi parça ve bir okadar da uyumluydu.
kingus ailesinden olmasak da
biz de dinliyoruz.
 
merabalar, 2004' te dinlemiştim sizi, portishead' i sizden dinlemek çok güzeldi, ama bir daha izinize rastlayamadım maalesef, o da benim talihsizliğim herhalde, ankarada düzenli programınız var mı?
 
merabalar arkadaşlar güzel youmlarınız için çok teşekkür ederiz çok sevindik:) buraya pek sık girmediğimiz için cevap da veremedik kusura kalmayınız:( Bir de konser haberim var!

Fungu 3 Mart yani bu cumartesi Bedroomdrunk ile bir konser vericek.Ama İstanbul'da.Mekan'da PEYOTE.
İstanbulluları bekleriz:)
 
O zamaan;

Fungu 21 nisan cumartesi günü saat 20.30'da Garip Adamlar Organizasyonu kapsamında Tenedos Cafe'de bir adet konser vericek...
Ön grup ise aslında grup değil ama tek başına performansıyla SEHA CAN olucak.....
Bu konser için 18 yaş sınırı yok arkadaşlar ve de giriş 5 milyon ...
Şimdilik bu kadar.Bekleriz efendim:)
 
orada olacağım.. canlı nasıl olacak merak ediyorum..
31 mart cumartesi de Tenedos'da Kingus konseri var..ona da bekleriz.. Fungu kadar yeni olmasa da müziğimiz :D
 
Efendim sizin konserinize bir türlü gelemedik ama methini duyduk atacan abi'den:) artık bi dahaki sefere gerçekten orda oluciiz:)
o sırada bu cumartesi bekleriz derim tekrar:)
bknz:yukarıdaki mesaj:)
 
dinLemekden zewk aLdıım,canLı dinLeyemediim için bi o kdR içimde ukte oluşan,wokaLine kuRban oLduum:p dinLemekden zewk aLdıım gRuba başaRıLar..
 
Geri
Üst