Pes(rock)-istanbul

Peshtemal ve VFV cok saolun yorumlariniz icin, bekleriz her zaman :)

17 kasim Cuma aksami 22.00 de her zamanki gibi Pulp da..
18 Kasim Cumartesi aksami 22.00 de Balo Stage deyiz (Taksim Balo Sokak), eglenceli bir haftasonu olacagi inancindayiz, gorusmek uzere.. :)
 
pes.gif


rezervasyon ve bilgi
http://www.balostage.com
 
Büyük bir aksilik olmazsa artık cumartesileri suitcase'den önce Balo stage'de olacağız arkadaşlar..Çıkış ve iniş saatlerimiz henüz kesin değil ancak bu hafta o da belli olur..

Güzel mekandır tavsiye ederim.. ;)
 
tekrar gittik bugün, gerçekten çok eğlenceli geçti, onlar başladıktan 15 dakika sonra zaten zıplamaya başlamıştım. bitirdiklerinde ses falan kalmamıştı.
teşekkürler pes.
 
teşekkürler çok gerçekten, cumaları pulp dan sonra cumartesileri de saat 22.00 de balo stage deyiz taksimde, bekleriz her zaman eğleniyoruz hepberaber işte :D
 
bu aksam 22.00 de her cuma oldugu gibi pulp dayiz, bekliyoruz kopmaya :)

myspace sayfamiz gun gectikce yenileniyor, yeni sarkilarimizin kayitlarini ve oradaki sarkilarin daha kaliteli kayitlarini ileriki gunlerde yapip koyacagiz, sevgiler,saygilar..
 
bu gece balo stage performansınız gerçekten çok iyiydi, umarım çok yakın zamanda hakettiğiniz sahnelere çıkarsınız...
kolay gelsin...
uyumu bozmayın hocam.
herşey güzel.
 
Yılbaşında sahne almak ayrı bir güzellikti bizim için, nice senelere hepbirlikte..Yeni yılda herkese sağlık, mutluluk , başarılar.. Albümler artar, piyasa daha da güzelleşir, tüm gruplar için güzel bir sene olur dileğiyle sevgiler..
 
bizde çarşambaları pulptayız bizde sizi bekliyoruz şimdi nolcak :) adınızı duyuyoruz izlemek nasip olmadı damlamak lazım bigün izlemeye artıkın.Pulp Rocks!!!Kaçak'tan selamlar,saygılar...
 
geliriz tabiki, saolun sizlere de cok cok basarilar,bekleriz her zaman, sevgiler KACAK grubuna :)


bu aksam 22.00 de Pulp, yarin aksam yani cumartesi 22.00 de Balo Stage deyiz, bekleriz tum Pes! edenleri..:)
 
PES'im geldim bi ugrayayım dedım.Selam esırgemek olmasss.bıde şu "özlüyorum kendımı" sarkısını ındırebılsek super olcak.yada bana ozel bı cd verırsenız oda olur :D :D
 
RiCa EtSeM :(:(:(


sİzi bULmAk içİn çOk UrAşTıM sOnUNdA bulDum amA olSUn :D :D :D
CAnLı DıNlEmEk IsTErDım AmA nE yAzIkKı bu PeK muMKun DıIl dEmOLaRınIcI çOğALtMaNIzI rıCa EdıOruM ...
bIdE cOk OLMaSSaM
gHoStbUsTeR We ThIs lOwE'I bAnA bı SeKILde aTa BılIRmıSInıZ wEya bEn nASı ULaŞa BılıRım BANA cIdDen YarDım EdER WE yA yOLlaRsAnıZ cOK mUTlu OLuCam :) :) :)
:taptim
 
Geri
Üst