R.T.D / Reset To Default

Arkadaslar Existance ın vokalleri eski vokalistimiz Efe Özgün'e aittir.Bunu belirtmeyi unutmusum kusura bakmayın.
 
beyler biras geçoldu ama 29 ekim çok iyidi ekipmanı sound uyla kalite kokuyodu kayıtlarını takip ettiğim bi gruptu(emrecan sağolsun)aynı performansı yansıttınız.tebrikler
 
Pekiii... Konserinizin en sonundaki `tesekkurler` kismina yetisip de vokalinizi dinleyemeyenler icin bir sarki daha koymaya ne dersiniz purevolume'a? Ya da yeni konser haberleri? Soyle sabah sbaah baslamayan cinsten? :)
 
Pekiii... Konserinizin en sonundaki `tesekkurler` kismina yetisip de vokalinizi dinleyemeyenler icin bir sarki daha koymaya ne dersiniz purevolume'a? Ya da yeni konser haberleri? Soyle sabah sbaah baslamayan cinsten?

Malum vize dönemindeyiz.Grup ders çalışıyor ;)
Biraz rahatlayınca planladıımız bstelerimiz için kayıt düşünüyoruz..
Konserde mutlaka olcaktır ve umarım senin dediin gbi daha ii bir saatte..
 
R.T.D olarak cuma günü saat 13.00 te odtü metal günlerinde sahne alacağız

Copy-paste:
''gectigimiz iki gun boyunca gerceklesen secmeler sonucunda 17-18 kasim odtu muzik topluluklari metal gunleri programi su sekilde belirlenmistir :

17 kasim persembe

13:30-14:30 - video gosterimi
14:00-15:00 - Angarya
15:00-16:00 - Rectifier
16:00-17:00 - Melatonin

18 kasim cuma

13:00-14:00 - Reset to Defaults
14:00-15:00 - Origam
15:00-16:00 - Eklips
16:00-17:00 - Unadorned ''

Metal e doymak isteyen herkesi bekliyoruz..
 
sadece mimarlık amfisinde olacaını biliorm.suan için baska bi bilgim yok..ama odtü metal günleri topic inde mail adresi var.istersen bi sor.
 
Biliyorum forum için biraz özel kaçacak ama..
''Hayattaki en iyi dostum ve sevgilim'' için grubun davulcusu olan ben ''everything changes'' adlı cover ımızda,sözleride biraz değiştirerek vokale geçtim.
Sarkıyı purevolume dan dinleyebilirsiniz..
 
ForROCK! #2

25 Aralık Pazar
Saat: 18:00
IV ROCK BAR


afis2.jpg


R.T.D
Ruh Salatası
Twist OFF


Giriş: 5YTL (+ilk içki)
Bira: 3YTL (50'lik)


IV ROCK BAR

harita.gif


Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Karşısı
Dögol Caddesi / Tandoğan
 
existance ı dinledim gzl olmş...yalnız naçisane bıkac bişi sölemek isterim sanırım kayıtla ilgili bi sorun dawullar da twinler duyulmuo be cok net :( bir baterst olark ilk dıkat ettiim seydır doal olarak.. gzl yasılmş bir dawulun boşa gıtmesinden kötü bişey yoktur..uyumlu gtr tonları ile birlikte gercekten ii bi şarkı...vokalde sesini gerekli yerlerde ii kullanmş..böle dewam.. :LOL: bu aksamda terslk olamssa ıv e dinlemee geljm sizi....basarılar..
 
bizde perşemde günü çıkmıştık IV da bize pek yaramamıştı boş bi ortam ve en rezil performansımızı sergilemiştik.umarım sizin iyi geçer başarılar diliyorum yeni haberim oldu kusura bakmayın gelemedim.
 
Geri
Üst