R.T.D / Reset To Default

RTD grubuna basarilar 21 temmuz cuma gunu konserde. Biz de oradayiz,gorusmek uzere WELL BEHAVED

afis2copy0je.jpg
 
Emrecan verilen adresteki linkler açılmıyo,geçici bi sorunmu acaba.Parçaları dinlemek istiyoruz herzamn elimizin altında olmalı gerçekten çok iyi parçalar başarılar..... ;)
 
bayadır yazmak aklımdan geçiyordu üşenyordum :) RTD tarz olarak hiç sevmesem de çok kaliteli başarılı bir grup şarkıları cidden güzel.Gitaristinizi tebrik ediyorum baya güzel şeyler çıkarmış ortaya,heavy yapiom thrash yapiom diyen çoğu grupta o kadar iyi gitarlar yok.Sadece vokaller konusunda bişey söliycem gayet güzel brutal kısımlar ama clean'e geçtiği yerler bütün şarkılarda aynı gibi geliyor bana

başarılar RSde
 
Daha önce bir Garage konserinde denk gelmiştim R.T.D.'ye. Hatta Imperium çalacağınızı duyduğumda pek şans vermemiştim ama ikinci gitarda Kaya'nın da varlığıyla bunu çok iyi başardınız. Her ne kadar grubun tarzı çok ilgimi çekmese de sahne performansı ve sound olarak çok çok iyiydiniz. Bir kenara yazmıştım adınızı o gün. :LOL:

Şimdi besteleri dinliyorum, oldukça sağlam olmuş. Riffleriyle yeterli gazı veren Far Away ve Barricade'yi çok beğendim. En çok dikkatimi çeken şey; parçalar hemen hemen aynı tempo giderken, aynı yerde clean vokallerin girmesi ve clean vokallerin de hep aynı tarzda olması. Parça yapıları üzerinde biraz daha oynanabilir diye düşünüyorum. Bir de clean vokallerin girdiği yerlerde farklı tonlarda geri vokaller yoğunlaştırılıp parça zenginleştirilebilir. Dinlerken aklıma bunlar geldi.

Rock Station Festivali'nde Whisky efsanesi ile beraber sahne almak gurur olsa gerek. R.T.D. dikkatle izleyeceğim gruplardan birisi olacak. Şimdiden kolay gelsin.
 
emrejan üyemi buraya yaf?

bu arada cagonk geçen youtube da gezinirken bi baktımda gerçekten emrecanın anlattığı kadar varmışsın
neyse başarılarınız devamını temenni ederim efenim

Vodka connecting people
 
R.T.D olarak Cumartesi günü saat 14.30 da Saklıkent sahnesindeyiz.
Demoda olan ve olmayan tüm yeni bestelerinden oluşan repertuarı ile...

Tüm sevenlerimizi RSF 9 a beklioruz!
 
öncelikle bir metalcore fanı olduumu söyliyim sound genel anlamda güzel ama vokaller biras ergenliğe yeni geçen kişi kıvamında biras daha agresif söylerseniz vokalleri çok yakışcağını zannediorum sound a başarılar dilerim ;)
 
Geri
Üst