Demirhan Baylan

C

censin

Demirhan Baylan "ANLAMLI HATALAR" isimli bir albüm çıkarmış. Duyan var mı? İntenet sitesinde resmi var ama bilgi mevcut değil...
 
Demirhan Baylan'ın ağzından duyun o zaman..

Selamlar,

Uzun zamandan beri muhtelif hava, aşk ve ülke koşulları gereği albüm yapamamıştım... Sanki ölmüşüm gibi. Madem firmaları ikna edemedim, ben de firma olayım dedim... Sağolsun hepsi, yardım ediyor dostlar.

Kasım'ın ilk haftasından itibaren yeni albümüm "ANLAMLI HATALAR" piyasada olacak. "dB" etiketiyle çıkıyor bu albüm...

Geçtiğimiz haftalarda Kadıköy Karga'da bu albümden "Zaman Dilencisi" isimli parçaya klip çektik. Yönetmenliğini Mehmet A. Öztekin yaptı. Bu klip de yakın bir zamanda televizyonlarda gösterilecek gibi. Klipte Kadıköy camiasının muhtelif enteresan karakterleri en garip performanslarıyla yer aldılar. Şaka maka benim de beklentimin üzerinde resmen dev bir yapım oldu... Karga'dan Vedat Rona ve Özer Bal, Altıkırkbeş Yayınevi'nden Kaan Çaydamlı ve Murat Bozkurt ve de Mavisakal grubundan Kaan Altan en artistik pozlarıyla klipte yer aldılar... Eee bu bir klip tabii... güzel kızımız da vardı... O rolü de Damla Üçoluk üstlendi. Gördüğünüz zaman unutamayacaksınız

: ) Ben unutamıyorum.

Albüme gelince.... Konuk müzisyenler listesi şöyle; Cengiz Baysal, Tolga Tüzün, Deniz Güngör, Oğuz Büyükberber, Safa Hendem... Fotoğraflar Alper Maral tarafından çekildi. Kapak tasarımı ise Murat "Kobra" Bozkurt tarafından yapıldı. Dağıtım ise EMI/Kent tarafından yapılacak.

Kasım'ın ortasında Karga'da bir tanıtım gecesi yapmayı tasarlıyoruz. Bir de Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde yapacağız sanırım.

Yeni bir internet sitem de var artık... Tasarımını Gökhan Sivrikaya yapıyor. Daha tam tamamlanmış değil ama (benim yüzümden) yakında bir şeye benzeyecek gibi.

Şimdilik haberler böyle... Hayata dönüyorum....
Herkese Sevgiler,

Demirhan Baylan
 
rock mı pop mu ne bu? eski Bulutsuzluk Özlemi adamı... firmalar beğendiremediyse ne diye albüm yapıyoki anlamadım...
 
demirhan baylan her çarşamba kadıköy shaftta gelenlere muzik ziyafeti veriyor. davulda cengiz baysal gitarda berk arıhan ona eslik ediyor. uc kere dinledim birincisinde demirhan'a takıldım gitarcı davulcu ne yapıyor anlayamadım ikinci gidişimde gitariste takıldım çok fena. ancak üçüncü gidişimde cengiz baysal'ı dinleyebildim. 10 martta da ankara da limon barda çalacaklarmış ankaralılar kaçırmasın bence.
 
censin demiş ki:
rock mı pop mu ne bu? eski Bulutsuzluk Özlemi adamı... firmalar beğendiremediyse ne diye albüm yapıyoki anlamadım...

????

Bu ne biçim bir yorum böyle yahu? Müziği ille de birkaç firmadaki üç-beş manav devşirmesine beğendirmek zorunda mıyız? İMÇ'deki kabzımal mantaliteli göğsü kıllı madalyonlu adam beğenmedi diye müzik yapmasın mı insanlar?

Madem firmaların müzik zevki senin için önemli, sen de git Gülben Ergen Rober Hatemo dinle o zaman, onların beğendiği o. Bir itirazımız yok.

Demirhan hayırlı olsun arkadaşım, gönülden tebrikler. Yeni etiketin de hayırlı olsun, umarım ticari olarak başarılı olur büyür de ülke insanına dinlenmeye değer başka müzikler de olduğunu gösterirsin. "Record mogul"luk da varmış demek ki hayatta :D

Selamlar.
 
ankaralı olup müzikle ilgilenen ne kadar insan varsa 10 martta limon'da olsunlar, ufukları genişleyecektir. bas gitarla neler yapılabileceği, gitar ve davul2un ne güzel aletler olduğunu anlatan bir program yapıyorlar. ben şahsen hiç bilmediğim şarkılarla nasıl bu kadar eğlenebilirim diye düşünüp durdum dün yine demirhan dinlerken shaftta
 
bass-vokal'de demirhan baylan,gitarda berk arkadasımız ve davulda cengiz baysal dün gece limonda inanılmaz işler yaptılar :!: aynı sahneye onlardan birgün sonra çıkmak ne kadar mantıklı bilemiyorum :roll:
süper süper süper :) :)
 
demirhan baylan gerek müzik gerek teknik olarak çok beğendiğim bir müzisyen, masal evi'ndeki akustik performansları da çok iyiydi (cenk taner ve mavi sakal kaan'la) çok takdir ediyorum başarılarının devamını diliyorum..
 
Türkiyede en sevdiğim birkaç müzisyenden. Ve bir şarkısı varki " sokakları arşınlarken " beni bitiriyor.Devamlı istiyorum son zamanlarda ondan bu şarkıyı canlı dinlemek kısmet olmadı bu şarkıyı ondan, ama şeytanın bacağını kırıcağız mutlaka.
 
heyyy bana da site var burada... herkese teşekürler. Mahcem sana da.. umarım bir gün tanışır muhabbetleriz... Doğaçlamanın altını çizdiğimin farkına varan arkadaşlara, farkına varmakla kalmayıp buraya yazı yazanlara çok teşekkür ederim. Umarım bir gün bu doğaçlamaların "dinleyiciler tarafından kaydedilmeye değer" olduğunun farkına varılır. Yavuz'la güme giden nefis olaylarımız vardı zira... neyse... herkese teşekkürler, havaya değil demek ki : )))
 
Abi senin yanlış hatırlamıyorsam ayıkken herşey boş diye bir şarkın var çok güzel shaftta seni izlerken biraz alkollü bir arkadaş vardı yakınlarımda devamlı bu şarkıyı istiyordu. sonra 1000 yılı çaldın o zaten süper bir parçada, o şarkıda bu alkollü dediğim arkadaş bir laf etti hala aklımda , adam "oğlum seni anlamalarına daha 1000 yıl var "diye bağırdı sen şarkıyı söylerken.
 
Demirhan demiş ki:
heyyy bana da site var burada... herkese teşekürler. Mahcem sana da.. umarım bir gün tanışır muhabbetleriz... Doğaçlamanın altını çizdiğimin farkına varan arkadaşlara, farkına varmakla kalmayıp buraya yazı yazanlara çok teşekkür ederim. Umarım bir gün bu doğaçlamaların "dinleyiciler tarafından kaydedilmeye değer" olduğunun farkına varılır. Yavuz'la güme giden nefis olaylarımız vardı zira... neyse... herkese teşekkürler, havaya değil demek ki : )))

Oğlum biz tanışıyoruz zaten, ben Mahcem, Mahcem, hani Mavi Sakal'ın eski basçısı Mahcem :LOL: Yaşlanıyosuuun ;)

Hani senin Bulutsuzluk Özlemi ile çaldığın dönemlerde ben de MS ile çalardım, 1992-93 gibi, Hayal Kahvesi Beyoğlu civarlarında bol miktarda karşılaşırdık. Kaç defa Engin yörükoğlu'nun Jazz Stop'unda jam session muhabbetlerinde çaldık beraber filan hatırlamıyor musun? Pek o kadar büyük bir samimiyetimiz yoktu o zamanlar ama, pek beraber takılmayan gruplardandık.

Ben senin adının altına bir de "Baylan" koydurayım bu arada ;)
 
Geri
Üst