Alive (Pop-Rock) - İzmir

Bekle bizi alsancak gecesi. Finaller öncesi son kez bi dağıtalım. Buarada Alive yazın hem Bodrumda çalıcakmış aynı zamandada Biosta. Gidip gelicekmisiniz devamlı ?
 
Bu gece Biosta Alive'ı izledim. Klavyecileri yoktu. hatta Çağlar 3 kere söledi geyiğe vurdu biara. Dicem oki 15 günde bir mutlaka izlerim Alive'ı ve repertuarlarınıda gayet iyi bilirim. Ama bu akşam bambaşka parçalarla çıktılar karşıma sanki bir anda başka bi grup gelmiş çalıyo gibiydi. Bu akşam izlediğim grup pop-rock çalmadı baya baya rock çaldı doors, Guns N' Roses, Pink Floyd, Starsailor, Lenny Kravitz are you gonna go my wayler falan, 3 tane bon jovi saydım, u2lar faln. Abi nerdeydiniz siz be. Kısacası kutlamak tebrik etmek isterim. Piyasada ha diyince 1 gecede repertuarının %80ini farklı çalacak kaç grup var. :taptim Çok eğlendik çok bi daha istiyoruz
 
sennurumsu demiş ki:
Bekle bizi alsancak gecesi. Finaller öncesi son kez bi dağıtalım. Buarada Alive yazın hem Bodrumda çalıcakmış aynı zamandada Biosta. Gidip gelicekmisiniz devamlı ?
Yazın Wantedla beraber gidip gelicez. biraz yorucu olucak ama işin ucunda deniz, kum, güneş vs olduğu için değer sanırım o yorgunluğa..

Dün akşam Kartal olmadığı için repertuarımızın çoğunu çalamadık 3 sene önceki repertuarımızdan parçalara yer verdik. Dün çaldığımız parçalar daha rock ağırlıklı oluğu için ve klavyede olmadığından, sound kulağa biraz farklı gelmiş olabilir. Ama eğlenceli oldu ben şahsen özlemişim eskileri...
 
Bu gece Orçunla çaldık burdan teşekkür etmek istiyorum ona. Gene harikaydı gayet güzel çaldı. Eğlendik baya bi sahnede. song2 çaldık ben bile inanamadım bi 10 sene daha çalmayız artık o parçayı :)
 
Kayitta bazi seyler duzeltilebilir, vokal mixe daha iyi girebilir mesela, gitarlarda da haklisin, ama grubunuzun soundu bayagi oturmus, solist de iyi ve sarki guzel, o yuzden ben cok begendim :)
 
merhabalar..
sizi yıllar once dungeonda bir kez izlemiştim.. ama sonra istanbula gittiginizi duydum.. yanlış hatırlamıyorsam albüm yapacaktınız.. umarım herşey yolunda gidiyordur( albümle ilgili)..
dün gece biostaydık ve çok eğlendim.. bir-iki problem dışında.. bunlardan biri elektrogitar çalan arkadaşın çığlıkları duyu kaybına neden oldu bende :) ki sanırım bunda kolonun dibinde duruyor olmamızın da büyük etkisi var.. bir digeri fotograf çekerken bir türlü solistin yüzünü yaklayamamış olmam..ki sanırım bunda da kendisinin çok hareketli olmasının etkisi var :)
başarılarınızın devam etmesini dilerim..
 
aslında bir iki makineye poz vermeye calısmıstım olmamıs heralde neyse baska zaman artık.bodruma ayın 12 sinde baslıcaz sureklı olarak gidip gelicez 5 ay boyunca......
 
OOoo kimleri görüyorum Aydok beyler de buradaymışlar.Süper karizma insan hoşgeldin sefalar getirdin umarım yazarsın sen de bundan böyle çünkü genelde grupların basçıları yazıyor forumlarda karizma solistler senin gibi dinleyenle yüz göz olmayıp karizmatik konumlarını muhafaza etmeye devam ediyolar ki bence de bi bakımdan böyle uzak kalmak aratan özleten bişi bknz:tarkan Ya arkadaşlarından o kadar istedim ama sen ne düşünüyosun Ashcroft çalmamanız hakkında sana da çok yakışır bence.Ben hazır solisti bulmuşken bir kez daha isteyim dedim.Süpersin yolun açık olsun.
 
ElisaDay demiş ki:
evet, cumartesi cok guzel ve onceki haftalara gore biraz daha sakin olmasi sebebiyle rahat bir geceydi...

tesekkurler...
Aynı fikirdeyim şuan 2 sezon arası geçiş dönemi zaten. Yazın İzmir dışında okuyanlar gelene kadar rahat rahat takılabilirsin.
Buarada 12 haziranda Bodruma gideceğizdir. 15 inde dönüp (biraz bronzlaşmış olarak) Cuma, cumartesi gecesi size Ege sahillerinden gelen esintilerle daha bi coşkulu program yaşatacağızdır. Puhahaha ne biçim cümle bu yaa
 
tesekkur ederim ovgu dolu sozlerine,richard ashcroft meselesine gelince ben parcayı aldım dinledim begendim ama barda calınması icin uygun bi parca diil bana gore.cunku parca pek bilinmeyen parca ve aynı zamanda yavas bu yuzden parca guzel olsa bile cogu zaman calamıyoruz.mesela benim de dinlediğim parcalar barda caldıklarımla uyusmuyo,bu sadece benim icin degil tum grup uyeleri icin gecerlı.....
 
Alive çok iyi bir grup bir kaç kere dinledim kaliteli müzik yapıyolar özellikle de solist gerek sahne performansı gerekse vokal yönünden çok başarılı başarılarının devamını diliyorum
 
Yavaş mı?Neresi yavaş.Tabi ses senin gırtlak senin o yüzden seçim de senin.Bişi diyemem.Bence bar için de uygun bi parça mesela ooze'a gitmez,dungeon'a falan ama bios'a uyardı.Bios enerjisi güzel bi yer çünkü.Eee artık bana susmak yakışır.Sana da çuval söylesen yakışır zaten.Karıştı pardon.
 
Arkadaşlar son olurmuyu dinledim bence harika olmuş neden programda duyamıyoruz? Çalın bence biosada gider o parça. Otel olayı hayırlı olsun buarada yakışır.
 
Geri
Üst