Hard Luck (glam/klasik rock) - Ankara

Grup bu yaz kurulmuş olup çoğunlukla 70ler ve 80ler'in hard rock şarkılarını coverlamaktadır. (deep purple, scorpions, skid row vs.) elemanlar:

Vokal: Yakup
Gitar: Çağrı
Gitar: Aytaç
Bas: Altar
Davul:Gökhan

Tüm rock dinleyicilerini eğlenceli vakit geçirmek için bekliyoruz. Konser veya programlarımızı yakın zaman içinde duyuracağız. Eleştiri ve düşüncelerinizi bize burdan yazın.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
Arkadaşlar, bugün yani 23 Ekim Pazar Biziz'de konserimiz var. Tahmini olarak saat 19.00 civarında sahne alacağız. Herkesi bekleriz...
 
ya yok benim demonun daha çok taklidi olmuşşş ....
şaka şaka tabi.bence güzel bi isim taklit değil..kafanızı takmayın birisi köpek biri kedi..
Taklit değil yaaa.çocuklar isim koymuş işte ne güzel ne güzel bi isim ben sokak köpeklerinden taklit olarak kullandıklarını düşünmüyorum...
başarılar gençler
 
selam arkadaslar,
ben de yaklasık 2 aydır street cats i dinliyorum,stüdyolar vs.de
ne yalan söyliyim oldukca basarılı bir grup,zaten grup elemanlarından anlasılıyor bu,hepsi cidden iyiler...
herzaman yanınızdayız,takibi bırakmıycaz haberiniz olsun;)
başarılar
 
valla ortama gelmişken gökhan'a da bir şeyler söylememek olmaz. demek sen bizden habersiz başka gruplarda da çalıyorsun yolun açık olsun abi melatoninden kovuldun. :)
şaka bir yana, yeni grubunuz hayırlı olsun. inşallah bol kazançlar sağlar size. en kısa zamanda izlemeye geliriz umarım. bizi de bi keyiflendirirsiniz ki zaten ihtiyacım var. herkese selamlar ve başarılar.
 
İlk konserinizde bulunma şerefine nail oldum. Çok güzel parçalar ve güzel de çalıyosunuz ilk sefere göre. Elemanların kalitesi ortada, beraber çaldıkça bomba gibi bir grup olacak, keşke bu tarz beste de yapsanız. Pazar günü bi program olayı var galiba :twisted: kulağıma çalındı :)
tabi siz ilan edin önce, bize de gelip zevkle dinlemek düşsün. Başarılar :!:
 
e hadi ilan edelim bari... 6 Kasım pazar gecesi Dip rock bar'daki ilk programımıza çıkıyoruz. saat 9 civarı başlayacağız. Rock tarihinin baba gruplarından eğlenceli şarkılar dinlemek istiyorsanız gelin!


Not: Dip Rock Bar'ın adresi: Mithatpaşa Cad. 62/B (Meşrutiyetle mithatpaşanın kesiştiği yerin azcık aşağısında)
 
Geri
Üst