Hard Luck (glam/klasik rock) - Ankara

aytaçcım süper çalıyorsun abi saygı duyuyorum.tekniklerin,hızın,duygun,hissiyatın hepsi süper abi.grupca başarılarınızın devamını diliyorum.
 
Hard Luck yarın akşam (çarşamba) 21.30 da yolcuda çalıyor...

Yarın yeni basçımız Emre ile sahneye çıkıyoruz. Yoğunluğundan dolayı ayrılan Altar'ın şimdiye kadarki bütün emeklerini ve sahnede onunla geçirdiğimiz keyifli zamanları daima hatırlayacağız...

Tüm Hard Luck severleri bekleriz :D
 
cihandemir demiş ki:
aytaçcım süper çalıyorsun abi saygı duyuyorum.tekniklerin,hızın,duygun,hissiyatın hepsi süper abi.grupca başarılarınızın devamını diliyorum.

çok teşekkür ederim... bizi çarşamba akşamları yolcuda dinleyebilirsin artık. görüşmek üzere :)
 
bu carsamba (bugun) oradayiz. saat 22:00 civari baslayacagiz. herkesi bekleriz efenim.

(tabbi ki de eger sskya yildirim dusmezse, deprem falan olmazsa vs.)
 
Foruma girmişken yazayım dedim. Yeni programlarınız hayırlı olsun arkadaşlarım. En kısa sürede geleceğime emin olabilirsiniz. Zaten gitarist süper hastayım. Aytaaaç süper çalıyosun sana dokunmak istiyorum. Aytaç yu :)
 
dsc08875qu5.jpg



Highway Starlar
 
GARAGE daki program saatimiz kesinleşmiştir: PAZAR 21:00

geçen hafta pazar gecesi gelen herkesten tek tek özür diliyoruz . gizem ve ev arkadaşları, özlem ve can dostları, ömer ve kafadarları, gıda mühendisleri odası, emre ve yeni kesilmiş sakalı... kusura bakmayın.

öte yandan bizim "herhangibir" (şu nasıl yazılır biri bana öğretsin) suçumuz, ilgimiz ya da alakamız yoktur. :) görüşmek üzere...
 
Geri
Üst