Yurtiçi Kargo Sorumsuzluğu

07.01.2013 tarihinde sabah saat : 9.30 sularında yurtiçi kargo müşteri hizmetlerini kurye çağırmak için aradım. Bana aynı gün içerisinde alınacağı söyledindi ancak ne gelen oldu nede giden. 08.01.2013 tarihi yine 9.30 sularında müşteri hizmetlerini aradım kar yağışı nedeniyle ertelendi olarak görüyorum dedi. Hemen ardından şubeyi aradım Bana çok yoğun olduklarını ve gelemediklerini söylediler. Bende gelmedikleri her saat için tekrar, tekrar aradım bana her arayışımda ayrı bir bahane söylediler ve en son aramamda yine kar yağışını ve çok dolu olduklarını bahane ettiler. 2 gün önce sattığım cihazı hala götüremedim bu durumdan benden çok elimdeki cihazı alan arkadaş mağdur oldu.. Bundan sonrada ne yurtiçini kullanır nede tavsiye ederim..
 
Yurtiçi kargonun sitesine girerek, şikayet bölümüne bu durumu yaz. Tüm bilgilerinide eksiksiz olarak bırak oraya, ki asparagas bir şikayet olmadığı görülsün.
Geçmişte benzer şeyler yaşadım yurtiçiyle. Siteden şikayet dilekçesi yazdım 2 saat sonra falan müşteri hizmetlerinden arayarak problemimi sordular, ilgilendilerde. Sorun çözüldü ondan sonrada aynı problemi yaşamadım.
 
daha önce bir kargoda ben problem yaşadım. aracı bir kurumla çalışıyorduk. aracı kurum firmasını bize bildirmeden değiştirmiş. kargo kayıp göründü. karşı taraf madur oldu ve haklı olarak takasda bana gelecek kargoya bloke koydurdu. 2 gün sonra öğrenebildik durumu. resmen dolandırıcı durumuna düştüm
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
customshop barış abi hani kargoyu beklerim benim için sıkıntı yok ama amfiyi alan arkadaş bana parayı gönderdi, amfiyi kargoladı. Ancak bu durumdan ötürü ben dramondd 'a gönderemiyorum amfiyi. Tutup götürebileceğim birşey olsa amenna hemen gidip götürcem vereceğim ama adamların şubede burada 40-45 dakika uzakta. Yarın ilk işim arayıp iptal ettiğimi söylemek olacaktır. Arasla gönderim yaparım en azından adamlar anında gelip alıyordu.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
şikayet ettim ve yaklaşık 40 dakka oldu dönüş yapan olmadı muhtemelen yarın dönüş yaparlar ayrıca şikayetvar.com'a da yazacağım durumu.
 
Hortla bakalım eeey konu!
Müzik ile alakalı bir teslimat hakkında değildir!

7 Mart günü göndericiden (Karaköy/İstanbul) teslim alınan paket, bugün hâlâ teslim edilemedi. Teslimat adresi olarak işyeri adresimi (Dudullu OSB) gösteriyorum ki gün içinde Yurtiçi de dahil bütün kargo firmaları öğleden önce uğruyor. Bulunamayan bir yerde değilim yani.

İşin ilginç tarafı ise şu: Dün yaptığım sorguda, paket teslim edilmiş görünüyor. Teslim alan da benmişim :D Çağrı merkezini aradım, "17.30'a kadar bekleyin, gelir" diyerek başlarından savdılar. Firmaya da durumun saçmalığını anlatan e-posta attım, birkaç saat sonra baktığımda "Alıcı adreste bulunamamıştır" ibaresi koymuşlar. Şimdi bakıyorum, sabah 10.30'da dağıtıma çıkmış görünüyor, gün içinde Yurtiçi uğramış bizim firmaya. Sonuç: Paket yok!

Bu saçmalığın mantıklı bir açıklaması var mı acaba? Çok mu büyütüyorum gözümde? Hayır yani pakettekilere acil ihtiyacım olmasa önemsemeyeceğim de, iş rezilliğe dönmüş durumda!
 
kargo şubesiyle anlaşmalı e-ticaretle uğraşan bazı kişiler, kargolama süresi içinde kalmak için malı fiilen teslim etmeden akşamdan toplu fiş kestiriyorlar. 2-3 gün teslim şubesinde görünüyor.
 
24 Subat 2017 Cuma gunu kurye cagirdim yurtici kargo cep telefonu uygulamasini kullanarak. Bugun su anda 28
Subat sali aksami mesai sonrasi, bu arada kuryeyi gondermesi gereken subeyi 2 kez aramama, cagri merkezlerini de bircok kez aramama
ragmen daha hala kurye gelmedi. Cep telefonu uygulamasinda kargomun alindigi gozukuyor ama alinmadi. Mecbur kalmadikca yurtici kargo ile calismam artik.
 
Son düzenleme:
Normalde PTT kargoyu tercih ediyorum ve memnunum ama bu sefer karsi taraf yurtici kargoyla calistigi icin
ben de kullanmak zorunda kaldim. Daha once bir kez de kargomu subeden teslim almaya gittigimde kargolari
kamyondan indirirken yukaridaki videodaki gibi nasil etrafa firlattiklarina sahit olmustum ve bayagi sogumustum...
 
Arkadaşlar bu Yurtiçi Kargo'nun ilk ve son hatası, memnuniyetsizlik yaratışı değil bence. Zira videoları, ürünleri nasıl fırlattıkları da ifşa edilmişti. Bütün şubeler aynı mı? Asla.

Ama bir bozukluk var bu Yurtiçi Kargo'da (nedenini anlayamadığım biçimde). Çok iyi şubeleri de var elbet ama artık kötü olanlar firma ismini lekelemeye başladılar. Şube haklarının ellerinden alınması güzel bir hareket olur diye düşünüyorum ben bu konuda.

Herhangi bir siteden alışveriş yaparken kargo seçeneği sadece Yurtiçi Kargo diye alışverişten vazgeçtiğim de olmuştur.

Bu da boykot yazısı gibi oldu :D
 
Geri
Üst