Televizyon Makinası Programı Buluşması (12/11/2005)

Kanal D'de geçtiğimiz yayın dönemi cumartesi gecelerinin vazgeçilmez programı olan Zaga yeni yayın dönemine Televizyon Makinası olarak başlangıç yapıyor.

TurkRock.com olarak 28/05/2005 ve18/06/2005 tarihlerinde olmak üzere 2 kez Zaga'ya katılmıştık. Bu aktiviteler arasına yeni yayın dönemine girecek olan Okan Bayülgen'in sunduğu Televizyon Makinası programını da askere gitmeden eklemek istedim:)

Şimdilik kesin bir tarih yok. Televizyon Makinası programına gitmek için önümüzde şimdilik 2 tarih var. Biri 05/11/2005 öteki 12/11/2005 (cumartesi saat 00:15) Bu tarihlerden hangisinde gidileceği kararına ortak varalım dedim. Hatta bir de anket ekledim :p

Yalnız arkadaşlar Zaga buluşmasında yaşanan ekinti muhabbetleri lütfen bu sefer olmasın. Tarih belli olunca ayrıntıları dökerim buraya..

Önceki Zaga buluşması ile merak ettikleirniz varsa http://www.turkrock.com/ftopic22136.html linkine göz atınız..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Dikkat edilecek hususlar;

1- Programın başlama saati tv program akışı rehberine göre cumartesi gecesi (pazar gününün ilk saatleri) 00:15'tir.

2- Her ne kadar 00:15'te başar deselerde saat 02:00'i bulacaktır diye tahmin ediyorum (Daha önceden katılmış olduğumuz Zaga'nın her iki programında da öyle olmuştu)

3- Programın bitiş saati sabah 05:30 - 06:00 ya da daha geç olacaktır.

4- EN ÖNEMLİ MADDE: Geleceğiniz kesin değilse "geliyorum" demeyin. Sonuçta ben oraya kaç kişi gelecek diye bilgi veriyorum ve ona göre yer ayırıyorlar. Önce "bende geliyorum ulan!" diyip sonradan sessiz sedasız ekme işlemlerine girişmeyin (bir önceki Zaga buluşmasında grubu eken kişilerin bu aktiviteye katılma şansları yoktur)

5- Gidiş - Dönüş merkezi bir yer ile (büyük ihtimalle Taksim) DMC binası (Doğan Medya Center) arasında gelecek kişi sayısına göre ayarlanacak bir servis aracı ile olacaktır. Bu servis aracı cûzi bir miktar ile bizi götürüp getirecektir.

6- Yol ücreti ayarlanan servis aracının fiyatının, gelecek kişi sayısına bölünmesi ile belli olacaktır. Aşağı yukarı gelecek kişi sayısı belli olsun servisin fiyatını yazarım buraya.

7- Bu aktivitenin parasal karşılığı sadece yol ücretinden ibarettir. Kişisel masraflardan herkes kendisi sorumludur. Büyük abdest: 50 Yeni Kuruş - Küçük abdest: 25 Yeni Kuruştur.

8- Forum kurallarını okuyun (bu alışkanlıktan olsa gerek)


Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Yeni birşeyler olursa ya da bu maddelerde değişiklik olursa bu mesajı editlerim.
 
Hocam ben 7. maddeye takıldım ben günde ortalama 6 & 7 kez sıçarım 15 & 16 defada çiş yaparım indirim falan yapabilecekmisiniz? Valla bak durumum çok kötü yap bi iyilik hacı
 
5ten fazla büyük abdest yapandan sonraki ziyaretlerinde küçük abdest ücreti alınacaktır :)
Şaka maka da orda oturma muhabbeti çok beter oluyor. İnsanın beli ve ayakları kopuyor. Umarım bir terslik olur da gidemeyiz yoksa Evşen istiyor diye mutlaka gitmek zorundayız :) Geçen sefer canlı yayında Okan Bayülgen'in koltuğuna oturacaktım nerdeyse o derece koptu ayaklarım. Gelecekler bu tarz bir işkenceye hazırlıklı olsun...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
ATAKovic demiş ki:
Hocam ben 7. maddeye takıldım ben günde ortalama 6 & 7 kez sıçarım 15 & 16 defada çiş yaparım indirim falan yapabilecekmisiniz? Valla bak durumum çok kötü yap bi iyilik hacı

5 kez büyük abdest yapana 2 küçük abdest bedava kampanyasına katıl. Bu kampanya için herhangi bir gsm operatöründen "abdest" yazıp 4590'a mesaj at.

Arkadaşlar; bu tarif büyük bir ihtimalle 05/11/2005 olacaktır. Ayın 12'sinde İstanbul'da olmayabilirim. Ayrıca bu kadar kişi ile gidilceğini sanmıyorum. Gerçi haberi yazalı 1 gün bile olmadı. Neyse bilenler bilmeyenlere, duyanlar duymayanlara anlatsın.
 
5 Kasım olmasın lan filthy, ertesi günü Crossfire konseri var. Hatta o hafta sonu full konser şeklinde geçecek kero-van'da :)

Diğer tarih kararlaştırıldığı takdirde tadından yinmez, şukela olur. Zaga takımını da toplayabilirsek hep beraber gider geliriz gene.
 
Ya Crossfire konser var. Bende geleceğim ona. Fakat benim askerlik olaylarından dolayı o tarih uygun olmayabilir. Ayrıca ayın 5'ine daha rahat rezervasyon alırız. Evet evet 5'i daha güzel olur :)
 
Bu konuda kamuoyunu pazartesi ya da salı günü bilgilendireceğim. Ama büyük ihtimalle 12'si olcakmış giib gözüküyor. Karışık durumlar işte..
 
Arkadaşkar kesin tarih ayin 12'si olarak kararlaştırılmıştır (bu karar benim keyfi almış olduğum birşey değildir)


Şimdi gelmek isteyen olursa nasıl gideriz, ne yaparız, ne ederiz diye kısaca yazayım.

- Doğan Medya Center'a gitmek için Taksim'den bir servis aracı ile (bir aksilik olmaz ise ben ayarlıyacağım) Tv Makinası stüdyosuna gideceğiz.

- Program yaklaşık 00:30 civarında başlıyor. Bu yüzden saat 21:30 civarında Taksim'den kalkış yaparız.

- Program bittikten sonra tekrardan Kanal D stüdyosundan Taksim'e dönüş yapmak üzere yola çıkacağız. Taksim'den evli evine köylü köyüne yoluna koyulur veya takılmak isteyenler kalır.

- Bu iş için tek masraf servis ücreti olacaktır. Gelecek kişi sayısına göre fiyat değişecektir tabii. Tek bir aracı yaklaşık 120-140 YTL arası (daha da düşebilir) ayarlayabiliriz diye düşünüyorum. Bu ücret gelecek kişi sayısına göre değişecektir.

- Şimdilik 20 kişilik yer ayırttım. Eğer daha fazla katılım olursa bu sayıyı arttırabiirim.

- Gelecek olan kişiler en geç 09/11/2005 Çarşamba gününe kadar KESİN cevabını foruma yazsın veya bana bir şekilde ulaşsın.

- Gelecek kişiler forumdan tanıdığı kişilere falan telefon numarası v.s versin ki olası durumda daha rahat bir şekilde ulaşabilelim. İsteyen kişiler telefon numaralarını özel mesaj yolu ile atabilir.

- Çok rica ederek söylüyorum; "ben de gelirim ulan" diye yazıpta buluşma günü gelmeyen kişi olmasın lütfen. Çünkü ona göre bilet ve servis ayarlıyacağım (Bu konuda duyarlı olursanız çok sevinirim)

Ayrıca bu aktiviteye sevgilinizi, arkadaşınızı, karınızı-kocanızı, annenizi, babanızı, kuzeninizi, dedenizi v.s getirebilirsiniz. Kesin geliyorsanız kendiniz ile beraber artınızı tam olarak yazmayı unutmayın.

Artı nedir? Örneğin ben dedem ve ananemle (2 kişi) geleceğim. Sonuç olarak bu listeye eklenmek istiyorsam ben (+2) şeklinde bir anlatım biçimi kullanmanız çok süper olur
 
Şimdi, ben bu işlere dahil olmak istemiyorum ama gözüme çarpanları yazayım..

Program nasıl 00.30'da başlayacak? Bu konuda böyle kesin bir şey yazılırsa daha sonra oraya gelecek kalabalık tarafından linç edilme durumunuz fazlasıyla söz konusu olabilir. İkinci olarak, ''Ben de geleceğimdir lan, len, lön..'' şeklinde atlayış yapıp iş icraate gelince dedelerimizin tabiriyle ''Su koyverenler'' in uyarıldığı o satırlar varya; işte onların şöyle bir 50 numaralı fontta ve kırmızı gibi ihtiraslı bir renkte yazılmasını öneririm.

...
 
Valla programın başlaması hususunda suçlu kişi ben değilim. Ben sadece elçiyim:) Ama telefonda özelikle bu konuyu konuştum. Çok aksi bir durum olmazsa programın başlama saati olarak 00:30'u verdiler. Olası bir durumda ben sizi yetkili kişiye bağlar aradan çekilirim:)
 
12 si çok kötü bir tarih:( benle birlikte 3 kişi daha gelicekti (abim, kardeşim, faruk) hatta artı iki kişi bile ekleyebilrdim.. bilmiyom zor gözüküyor kocam bi gelsin eve son kez cevbımızı yazarız:(
 
Geri
Üst