Gestapo [Rock] - Ankara

Beyler bugun trafoda olacaktim lakin hiper bir degisiklikle bizim de konserimiz olacagi haberini aldim. Dolayisi ile gelemiyorum ama gelecek bir suru kisi oldugu icin kaybiniz yok :)

Basarilar diliyorum cok cok, guzel bi haber alacagim yarin sizden, eminim ;)
 
Teşekkürler Kerem ve Mert beyler..
Keremim sen yazınca bizim haber kaymış, buraya da yazayım. 3 saat kaldı ama hani gören olur belki..

Bu akşam (25 Ocak Cuma) 21:30'dan itibaren Trafo Bar'dayız.
 
Kayıtları dinledim vokal on numara çok çok beğendim .Canlı alınmış kayıtlar sanırım müzikte küçük aksaklıklar olmuş ama genel olarak başarılı buldum ..Saat gecenin 3buçuğu dinledim dayanamadım yorum yazasım geldi.Vokal arkadaş yorum süper türkiyedeki popüler olmuş çoğu soliste on basarsın bence canlı böyle preformans şaka gibi :D umarım grup olarak çok iyi yerlerde olursunuz..
 
Kayıtları ben de bu saatte dinledim saat 4 :D Hakan'ı ben tebrik ettim , diger arkadaşları da tabii :) benim gözüme ilk defa çarptı bi üstteki arkadaşın kayıt üstüne yorum yapması üzerine..Daha önceden de varmış , o zaman geç bi tebrik oldu bu dolayısıyla yenisini de beklerim :) muse da iyi olmuş

Kolay gelsin
 
Ahah sende benden duydun :)
Herkes bizim kayıtları gece dinliyor heralde.. Mert belirtmiş, bu kayıtlar yaklaşık 1 sene önce - "hadi hatıra olsun" diye yapıldı, hatta vokal beyimiz bana "kaldır onları" diye baskı kuruyordu - bu olayın gün yüzüne çıkmasıyla ufak çapta bi kavga çıkar artık :D

Sevgili theend, farketmiş olduğun gibi kayıtlar canlı alındı evet, üstüne üstlük amfi yoktu-linea girdik, drivelar fln oradaki mikserden verildi. Yani birsürü falso bulunabilir, dinleyen kulaklar güzel olduğu için güzel duyulmuş, sağolun.

Vaktiniz olursa daha güzellerini - daha iyi şekilde canlı sunmak isteriz. Peki en yakın ne zaman?
Hemen vakti gelmişken onun da reklamını yapayım forumumuzdan:

Gestapo 28 Şubat Perşembe Günü 21.00'den itibaren Trafo Bar'da!!
Bekleriz..

Bilmeyenler için mekanın yerini de belirteyim; Konur sokaktaki Dost'un karşısındaki bina, 2. kat
 
ooov 1sene önceki kayıtsa şimdikiler daha iyidir ozaman. Ankarada değilim yolum düşerse dinlemek isterim .Bu ihtamal zayıf gözüktüğü için yeni kayıtlarınızdan varsa dinlemek isterim müzik dolu günler efendim :)
 
Gençler Trafo'da ki performans harikaydı! uzun zamandır dinleyememiştim sizi! yeni parçalar harika bence!!!"Because the night belongs to lovers" derkeeeen Hakancm biz baya bi kopmuştuk artık:D bidaha isteriz acele! GESTAPOOOO GO OOOOOON!!! ;)
 
Aman efendim çok teşekkürler, yeni parçaları beğendiğinize sevindik. Bu aralar mümkün olduğunca eğlenebileceğiniz, dans edebileceğiniz şarkılar ekliyoruz, umarım altından kalkabiliyoruzdur. Şarkılar hızlı eklendiler baya - acemilikleri sizde atıldı denebilir. Gün geçtikçe de güzelleşecekler o yüzden birdaha ve birdaha gelin :D

Peki ne zaman yeni şarkılarımızla tekrar dinleyebileceksiniz? Hemen veriyorum Mart ayı programımızı!!

Gestapo

13 Mart Perşembe 21:00'de Trafo Bar'da

27 Mart Perşembe 21:00'de Trafo Bar'da

Görüşmek üzere
 
Sevgili Gestapo, özledim sizi izlemeyi dinlemeyi yeniden konserler ve programlar başlamış ne güzel, tebrik ederim. Şöle bir haftasonunda çıktığınız vakit geleceğim kesin :) görüşürüz :)
 
Bizde seni özledik Filizcim, konserlerde dediğin gibi başladı. Gerçi biraz geç kaldık, sevgili vokalimizin yazın Ankara'da olmaması nedeniyle ama yavaş yavaş eski formumuza kavuşmaya çalışıyoruz :)

Madem hafta sonu bişyler istiyorsun, o zaman burdan bir hafta sonu konseri haberi verelim...

Gestapo 19 Nisan Cumartesi gecesi saat 23:00'de Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Genç Akademi Gala Gecesi adlı organizasyonda Zebra Bar'da olacak.

Organizasyona dışardan da gelebilmek mümkün, mekan kapatılmayacak o gece.
 
Efendim Çağdaş Bey böyle renkli renkli yazmış fakat Zebra Bar'ın ismi değişmiş adı artık Kalender olmuş bunu hatırlatayım dedim bide 19 Nisan Cumartesi saat 22:00 sularında çıkıcaz bir maniniz yoksa gelin izleyin efenim saygılarımı sunarım..
 
Dünya Mülteciler Günü adına, Birleşmiş Milletler'in düzenlediği organizasyonda 21 Haziran Cumartesi günü saat 19:00 - 21:00 arası Dikmen Vadisi'nde sahne alıyoruz.

Yolu düşeni bekleriz ;)
 
Queen fanı Gestapo'yu eksiksiz bekliyoruz!

Gecen sene ilkini basarili bir sekilde duzenledigimiz, bu sene de 2.'sini duzenleyecegimiz Freddie Mercury'yi anma etkinliginde Queen izleyecegiz hep beraber. Oncesinde slayt sov, sonrasinda surpriz hediyeler. Freddie'ye yakisan Wembley'de oldugu gibi en kalabalik sekilde toplanmak olacaktir.
Etkinligin ve ulasimin ucretsiz oldugu bu gosterime hem bizim gibi Freddie/Queen fanlari hem de her turlu arkadas ve yakininiz davetlidir!



7080.jpg



4 Aralık Persembe
12:00-13:00 I. Gosterim
13:00-14:00 II. Gosterim
Baskent Universitesi Prof. Dr. İhsan Dogramaci Konferans Salonu

*Müracaat icin bizzat benle kontak kurabilirsiniz.
 
Geri
Üst