Gestapo [Rock] - Ankara

Orkun çok sağol tek tasamız zaten emeğimizin karşılığını almak tabi bide bu insanların alkışlarıyla süslenirse tadından yenmez :D,desteğin için çok teşekkür ederim size başarılar yarın için aynı şekilde.
Hatırlatmakta fayda var GESTAPO saat 15.00 da Garaj Bar'da herkezleri bekleriz efenim .....
Saygılar................
 
lostin1289mt demiş ki:
izlemeye gelicez yarın sizi,başarılar tüm gruba,seyficiğim bir de burdan başarılar dileyeyim sana,burası da eksik kalmasın:)

gelecek olan herkese çok teşekkürler şimdiden umarım beğenirsiniz. neyse son ayarlarımı da yapayım sonra uyku vakti :D yarın görüşmek üzere... 8) 8)
 
arkadaslar tebrik ederiz, baya eglendik... ama şunu söyliyim listenizde en cok u give love a bad name ile rock u like a hurricane i seviyorum...ama hepinizi tekrar tekrar kutlarım,baya basarılıydınız ;)
sevgiler
 
Gayet iyiydiniz beyler, yeni gitaristinizde hayırlı olsun, cuk oturmuş gruba, hic oyle yeni gelmiş gibi durmadı. Vokalinizde cok içten ve guzel soyluyo. Carı ve Daghanada bişi demicem artık, oturaklı elemanlar nede olsa.. Valla kısaca ben cok beyendim.. Hepinize basarılar.. Daha nice konserlere..
 
arkadaşlar bazı sorunlarım nedeniyle orda bulunamadım ama gördüğüm kadarıyla iyi bi konser olmuş başarılarınız devamını diliyorum tüm gestapo çalışanlarına selamlar...!
 
bizde bugün garajdaydık ve sizi izledik,ve oldukça eğlendik.seyficiğimizi ayrıca tebrik ediyorum ama diğer grup elemanlarıda çok iyiydiler,özellikle vokal baya iyiydi bence.BAşarılarınızın devamı...!!!!
 
evet abi çok iyiydi gerçekten dağhan mırın kırın ediyo ama çok iyiydiniz özellikle değişik sürprizler yaparak beni şaşırttınız...ifinime söyleyeyim şarkılarda çok iyiydi..bu arada grubunuza yeni katılan seyfi dostumuza hoşgeldin diyorum..bravo böyle devam edin...
 
beyler konser ii gecmıss yorumlara goree.. gercekten sevindim adınızaa!! ayrc eett su konser planlarını da oturup konusalım tekrar!!! tekrar tebrıkler ellerinize saglık..
 
Bncede cok güsel bir konserdi.Bütün sarkılar cok güseldi ama '' Wicked Game'' in ayrı bir yeri vardı sanki:) tekrar tebrikler daha iyilerine diyorus...
 
Arkadaşlar çok sağolun,beğendiğinizi görmek gerçekten süper! Çalışmaktan hasta oluyoruz[bu gerçek :D]-bazen fazlaca yoruluyoruz ama bu güzel yorumları gördükten sonra insan bunlardan mazoşistçe zevk alıyor :D

Orda olan herkese ÇOK TEŞEKKÜRLER-olmak isteyipte olamayan herkese de TEŞEKKÜRLER :) Foruma beğenilerini yazanlara ise diyecek birşey bulamıyorum(!),siz düşünün artık hatta onlara birdahaki konser ücretsiz :p


cagrson demiş ki:
...ama şunu söyliyim listenizde en cok u give love a bad name ile rock u like a hurricane i seviyorum...
Çağrı,senin için repertuara 1Scorpions-1Bon Jovi-1 Deep Purple hatta abartıp 1de Dio koydurtmak istiyorum :D Ama Hakan Bey benim bu isteğimden sonra beni gruptan kovabilir o ayrı konu :mrgreen: Şaka bir yana bizde Hard Rock'ı çok seviyoruz ama gerek altyapıları gerekse abartı(taşş) vokalleri yüzünden oturmaları çok zaman istiyor ama zamanımız bol ve eklenecek daha :)

DeadLead demiş ki:
...yeni gitaristinizde hayırlı olsun, cuk oturmuş gruba, hic oyle yeni gelmiş gibi durmadı. Vokalinizde cok içten ve guzel soyluyo. Carı ve Daghanada bişi demicem artık, oturaklı elemanlar nede olsa...
Fahri,sağolasın senden bunları duymak ayrı bir güzel. Yeni gitaristimizle 1haftada bu hale geldik,durumumuzu en yakından sen biliyosun zaten :) Artık zamanımız var ve gelecek konserleri bekle diyeyim sana ;) İyi hoş adamsın da baba,bu "Carı" kim ya :mrgreen: Bizde Carı yok-bitane Çağdaş var :D Uykusuzluğuna bağlıyorum :D

bolahenkg demiş ki:
...özellikle değişik sürprizler yaparak beni şaşırttınız...bu arada grubunuza yeni katılan seyfi dostumuza hoşgeldin diyorum...
Dostum,sağol! Dediğin gibi Hakan'ın mızıka şovu gerçekten farklı bir hava kattı konsere [Hakancım sana da burdan teşekkür edeyim :) ]ama birde tef sürprizimiz vardı :( Fakat stüdyolarda benim meşhur unutkanlıklarım yüzünden vokalimiz tefle beraber çalışamadı ve konser günü bi yanlışlık olur kaygısıyla o işe girişemedik. Ama Gestapo'da sürpriz bitmez ;) Bu arada Seyfi'ye not: "Abi teşekkür'ü sana bırakıyorum ;) sayfa dolsun :mrgreen: "

_DionYsOs_ demiş ki:
...Bütün sarkılar cok güseldi ama '' Wicked Game'' in ayrı bir yeri vardı sanki:)...
Hoçam neden ayrı bi yeri vardı anlayamadım? :D Bu arada Ebru benim İngilizce Öğretmenim olur ve sanırım amatör gruplar tarihinde kimsenin ingilizce hocası,öğrencisinin grubunu dinlemeye gelmemiştir :D Sağol Ebrucum,konserde seni de eğlendirdik ya... Gam yemem artık ;)

Fazlaca geyik oldu,teşekkür boyutunu aştı biraz ama affedin,böyle biriktirip-biriktirip atma taraftarıyım :D

Tekrar teşekkürler
Saygı&Sevgi...
 
Beyler son 2 konserdir aynı sahneyi paylasıyoruz baskentte dinliyemedim sizleri ama garagada dinledim bence sahnede hem sound olarak hemde uyum olarak cok iyisiniz sizle aynı yerde olmak buyuk keyif:)Ayrıca müziği de seviosunuz bu cok onemli..Tekrardan konserlerde gorusmek dileğiyle..
Golge lekesi bassçısı Eren..
 
bu kadar geç oldu ama kusura bakmayın beyler...
ya, son zamanlarda bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum acıkcası ya, sizlere gercekten teşekkürü borc biliyorum...
yalnız cok önemli bi ricam var:
bi daha haber vermeden zank diye Rock You Like A Hurricane girerseniz o sahneye cıkar, sizi tepe taklak ederim ona göre... Adam olun... :D
 
arkadaşlar gele,bizi,dinleyen,yorum yazan,okuyan kısaca herkese teşekkürler.sınavlarım yüzünden pek bakamadım ama güzel yorumlar gelmiş bu bizi daha da hırslandırdı.bir haftalık çalışmamız sonucunda bu konser çıktı ama sınavlar bi geçsin ondan sonra daha da sıkı çalışacağız.kısaca önümüzdeki maçlara bakacağız :LOL:


bi daha haber vermeden zank diye Rock You Like A Hurricane girerseniz o sahneye cıkar, sizi tepe taklak ederim ona göre... Adam olun...
abi valla bi hafta öncesine kadar ben böyle bir şarkı olduğunu bile bilmiyordum hatta it's a sin de var bu ikisini bir hafta boyunca gece gündüz dinledim umarım becerebilmişimdir 8)
bizde bugün garajdaydık ve sizi izledik,ve oldukça eğlendik.seyficiğimizi ayrıca tebrik ediyorum ama diğer grup elemanlarıda çok iyiydiler,özellikle vokal baya iyiydi bence.BAşarılarınızın devamı...!!!!

sağol başakcım yanlız bırakmadığın için çok teşekkür ederim.eğlendirebildiysek ne mutlu bize :LOL:

neyse çok uzatmayayım..çok kısa zamanda çok daha iyi bir şekilde karşınıza çıkacağız şimdilik görüşmek üzere...


seyfi....
 
benden de gec bi msj oldu malum finaller falan fişman... ama sunu söylemeliyim ki bir heves gelip merakla beklediğime değdi... hepiniz gayet kendinizden emin duruyordunuz sahnede... hakancııma da tesekkürler benimle paylaştı mikrofonunu :) başarılar arkadaslar ikinci konser ama performans cok iyiydi. tebrikler.
 
Geri
Üst