yngwie j. malmsteen-like an angel(by scalloped version)

tebrik ediyorum! Arşivimde "covers by scalloped" (ingilazcayı yerli yersiz kullanıyorum diye tartışma çıkmasın şimdi :LOL: ) klasörünü daha da zenginleştirmeni bekliyorum. :elsallaa
 
Vaithesteve demiş ki:
Aksi takdirde yaptıklarımız iyi niyetli şeylerin ötesine geçmez, yukarda bir arkadaş petrucci bile çalıyorsun bu parçayı mı çalamayacaksın demiş bence yanılmış çünkü Steve Vai çalmak Petrucci çalmaya pek benzemez.

Crying Machine Cover

Yukardaki bir arkadaş diyerek beni kasdetmişsin sanırım arkadaşım. Ben söylediğimin yanlış olduğunu düşünmüyorum bende yıllardır bu işi yapıyorum benim söylemek istediğim bir insan Petrucci çalabiliyorsa yani o kıvama geldiyse tuşesi zaten istediği gitaristi cover edecek hale gelmiştir. Belki sürekli petrucci çalan birisi 1-2 ay uğraşarak Steve Vai de çalabilir. Töbe haşa Steve Vai Tanrı değil adam gibi çalışan herkes bir gün onun gibi çalabilir kaldı ki onun gibi çalmak da ne kadar önemli???

Dediklerinin bir kısmına katılıyorum ama Steve Vai çalınmazmış gibi ilahmış gibi ifadelerine hiç katılmıyorum. Verdiğin linkteki kaydıda dinledim kim çalmış yazmamışsın senmi çaldın Stormcrow un dediği gibi bir yerden alıntımı verdin bilmiyorum ama dinlediğim o kayıt da öyle aman aman Steve Vai tuşesi kokmuyor söyliyeyim.

Eleştri yaparkende dozunu iyi ayarlamak gerekir benimkisi scalloped a bir eleştri değildi sadece hayırdır niye birebir cover etmedin diye meraklanmıştım sordum oysa sen eleştrinin dozunu ayarlayamamışsın birde üstelik 3. kişilere yani banada taş atmışsın. Ne yani biryere yorumdamı yazmıyalım kardeşim. Çok biliyorsan sen öğret bize bu işi de biz de bilelim bunca yıl öğrenemedik ya. :evil: :evil: :evil:
 
GtrHeros, ben niye böyle sinirlendiğini anlamış değilim dostum. Argo mu konuştum şahsına hakaretmi ettim? Sadece fikirlerimi yazdım. Yorum damı yazmayalım diyorsun ama esas yorumu ben yapınca sen kızmışsın bunu açıklarmısın?Oraya koyduğum kayıdı ben yapmadım zaten ben yaptım diyede kesinlikle bir açıklamam yoktur dikkat ederseniz. Ben bu kaydı aylarca önce Marshall JMP1 araştırırken bir forumda bulmuştum birileri bu kayıtta gitarın JMP1 ile çalındığını yazmıştı. Kaydı dinleyince tonlar da hoşuma gitmişti çalanın stili de. Önceki mesajlarda scalloped sana senin kaydın varsa gönderde eksiklerimi göreyim demiş sende kaydım yok demişsin bende bu kaydı beğendiğim için belki başka bir cover scalloped ın işine yarar diye düşünüp koydum bu arada da kendi yorumlarımı oraya yazdım bunun neresinde yanlış var? Seni konunun içine dahil ederken sen yanlışsın birşey bilmiyorsun demedim ki senin fikrini yanlış bulduğumu belirttim sadece ne var bunda bu kadar kızacak sende dersinki bende senin fikrini beğenmedim olur biter. Bu kadar sinirlenecek bir şey yok ayrıca ben kimseye gitarı öğretecek durumdayım demedim sen madem yıllarını vermişsin muhakkak öğreneceğini öğrenmişsindir. lütfen bu kadar hassas olmayalım rica ediyorum yaaa..
 
Geri
Üst