Epica - Katatonia

P

PeRDeLeR

epica.jpg


Senfonik metalin Hollanda kıyılarından esen rüzgarı Epica ve İsveç’in melankolik metal kralları Katatonia aynı sahnede.


Epica 10. yıllarında İstanbullu sevenleriyle tekrar buluşuyor. Mart ayında çıkan son stüdyo albümleri "Requiem for the Indifferent"ın sonrasında Refresh The Venue’de bizlerle.

Katatonia 7 yıl aradan sonra tekrar İstanbul’da


Yirmi yıl önce doom metale yön veren Dance of December Souls ve Brave Murder Day’in izleri artık silinmeye yüz tutsa da her yeni albümleriyle kendilerine özgün melankolik altyapılı tarzlarını sürekli geliştiren Katatonia yirmi yıldır metal müzik severlerin başucu gruplarından. 1991 yılında Stokholm’de Jonas Renkse ve Anders Nyström tarafından kurulan Katatonia, doksanlı yılların sonlarında yayınladıkları eserleri ile metal müziğin en saygı duyulan isimlerinden olmuşlardı bile. Discouraged Ones, Tonight’s Decision ve Last Fair Deal Gone Down ile yakınlaştıklarını alternatif tarzı Viva Emptiness, The Great Cold Distance ve Night is the New Day ile kendi üsluplarında benzersiz birer rock-metal yapısıyla birleştirdiler. Her albümleriyle hem eski dinleyicilerinden tam puan alan hem de yeni nesil dinleyici edinen nadir gruplardan olan Katatonia geçtiğimiz yıl çıkardıkları dokuzuncu stüdyo albüm Dead End Kings ile dünya listelerine emin girişler yaptı ve uzun bir turneye çıktı.

Headbangers serisinin ilk konseri ayağı olan Katatonia ve Epica konserleri için 23 Şubat günü Refresh the Venue’deki yerinizi şimdiden alın.

Organizasyon Vera Muzik & Freebird Agency ve Refresh katkılarıyla.

 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
flyerturkey.jpg



Shows in Turkey
Good news for our Turkish fans. Epica is coming over to Turkey again very soon! Not only will we play in Istanbul again but this time we will also play a show for you in Ankara. Both shows will be co-headline shows together with KATATONIA so expect a huge party with some nice melodic metal.

Dates are:
23-02-2013 - Istanbul
24-02-2013 - Ankara
 
Ankara'dan giden var mı konsere ? VIP şartlarını düşünüyorum da , 135 liraya grup elemanlarıyla fotoğraf çektirmek imzalatma erken giriş gibi imkanlar var. Birde castin bibırın biletlerine bakmıştım 3 bin liraya yakın bir bilet vardı tanışmak 1 fotoğraf çektirmek için vs. Yaklaşık 20 kat fark var arada ilginç aslında.
 
Ankara'daki konsere gideceğim ben, şu an VIP bilet kalmamış malesef. 135 lira gerçekten de Epica ile tanışmak için uygun bir fiyat açıkcası. Gelen popçulara bakıyorum da, harbiden bizim memlekete iyi kazık atıp gidiyorlar :)
 
Geri
Üst