Kehanet (Heavy Metal) - Ankara

Beyler çok eğlendim konserde çok başarılıydınız,baranımı sahnede vokal olarak ilk defa izledim,mükemmeldi gerçekten baranım ağzına sağlık,beyler sizlerinde ellerine sağlık,nice konserlerde hep beraber sahne almak dileğiyle başarılar
 
Kehanet'i kutluyorum, gerçekten çok iyiydiler.

Emre'yi de ayrıca kutluyorum bu başarılı organizasyondan ötürü, ayrıca ona geçmiş olsun diyorum, başına gelmeyen şey kalmadı organizasyonda çünkü :)

Bu enerjinizi hiç kaybetmeyin, eminim çok daha iyi olacaksınız ;) Sevgiler...
 
Kehaneti ilk kez şöle bir konserde tam olarak izleme fırsatım oldu. Oldukça iyiler. Zamanla uyum, çalışlar, teknikler daha iyi oturunca da hiç bir eksikleri olmayacaktır. Ama dediğim gibi zamanla olacak şeyler bunlar, yani şu anki halleri normal ve bence çok da sağlamdı. Tebrik ediyorum, kutluyorum, devam diyorum ;)

Emre' yi de dün 2 çırptım kendine gelmiştir sanırsam ;) :twisted:

Görüşmek üzere.... :)
 
hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar, gerçekten çok keyifli bir zaman yaşattınız bize... kapıdan çıkartmadınız walla hail and kill girince... :D
başarılar, saygılar, sevgiler...
 
Gelen , dinleyen , eşlik eden , kuduran , foruma yorum yazan , fotoğraf çeken herkese teşekkür ederiz.

Ayrıca Kerem'e davul kurulumunda yardımı dokunan Gökhan ve Bektaş ' a , İlter ' e sigortası yanan amfinin yerine kendi amfisini kullandıran Knightmare üstadlarımıza , hiçbir konserde yalnız bırakmayan tobb tayfasına çok teşekkür ederim(z).


Sevgiler & Saygılar...
 
evet gökhan, bektaş ve de sercan a çok teşekkürler insanın böyle dostları olunca ne kolay oluyo konserler. Yorum yapan, gelen,beğenen,fotoğraf çeken herkese teşekkürler(birilerinin şarjı bitmiş çekemedi bizi neyseee)
 
18qi1.jpg

29fh.jpg

32gh.jpg

48ct.jpg

50eq.jpg

62hi.jpg
 
Kaç gündür fenerlilerle uğraşmaktan foruma girmeye fırsat bulamadım arkadaşlar kusura bakmayın :p
Kehanet üyelerini mükemmel performanslarından ötürü tebrik ederim,ayrıca düzenlemiş olduğu mükemmel organizasyondan ve gösterdiği ilgiden dolayı Emre'ye ayrıca teşekkür ederim arkadaşlar.Tam gaz devam..
 
SuicideMachine demiş ki:
evet gökhan, bektaş ve de sercan a çok teşekkürler insanın böyle dostları olunca ne kolay oluyo konserler. Yorum yapan, gelen,beğenen,fotoğraf çeken herkese teşekkürler(birilerinin şarjı bitmiş çekemedi bizi neyseee)

Şarjı bitenleri esefle kınıyorum. Güzel bi konserdi, kadro güzeldi lakin aynı gün şampiyonluk mücadeleleri vardı :) . Başarılarınızın devamını dilerim
 
Bi koysa buraya da biz de görsek fotoları. İşini gerçekten çok iyi yapıyor saolsun konserlerde yalnız bırakmıyor camiamızı. Coşageldiğimiz anları ölümsüzleştiriyor :)
 
Geri
Üst