Kehanet (Heavy Metal) - Ankara

Ne oldu bu grup niye hiç ortada yok diyenler için ;

Demo Album & Kayıt çalışmalarımıza devam ediyoruz , belki bir organizasyon konser vs. olursada çıkabiliriz efenim öyle boşladığımız , hiçbir iş yapmadan yattığımız vs. şeklinde dönen laflar iftiradır :D
 
_KehaneTEmre_ demiş ki:
Ne oldu bu grup niye hiç ortada yok diyenler için ;

Demo Album & Kayıt çalışmalarımıza devam ediyoruz , belki bir organizasyon konser vs. olursada çıkabiliriz efenim öyle boşladığımız , hiçbir iş yapmadan yattığımız vs. şeklinde dönen laflar iftiradır :D

Yooo hergün onaonda görüyorum :D Neyse sabırsızlıkla bekliyoruz kehanet in Demo Album & Kayıt çalışmalarını...
 
Çalışmalar yavaşlamış durumda stajlar vs. sebepleriyle.Elimizden geleni yapıyoruz ilgilenenlere... çokda değil ama biraz gecikiyor haliyle.


Kayıt bekleyenlere sabır diliyoruz :D Yeni sezon güzel olacak bizde sabırsızız :)

Sabır dilemekle beraber 2 tanede sürpriz gelsin mi artık bekleyenlere Demo dan önce ? :roll: ;)
 
Emre, bir arkadaşımdan duydum bir kaç hafta önce kötü bir baş ağrısı yüzünden hastaneye gitmişsin gece. Geçmiş olsun geç oldu ama kusura bakma. Umarım ciddi bir sorun olmaz ve bir daha öyle bir şey tekrar etmez.

Sizden de artık bekliyoruz demodur, albümdür ;)

Haydin kalın sağlıcakla. Öperim gül yanaklardan :)
 
Abi çok sağolasın ne kusuru , estağfurullah.Kötü birşeyler geçirdimde beyin kanaması korkusu ve telaşı ile apar topar kaldırdılar.Neyseki öyle değilmiş başka birşeymiş şu anda iyiyim ciddi bir durum söz konusu degil.Çok teşekkür ederim.


Senin de askerden yırttıgına ne yalan söyleyeyim çok sevindim vallahi naytmeersiz olur mu yaaa : )

Yeni avatar da çok can yakıcı olmuş , eskisi de öyleydi gerçi : )))

leonjohancool demiş ki:
Semihten konser haberi bekliyoduk hala ama


Efenim ilginiz için teşekkürler , biz de organizatörlerden aynı haberleri bekliyoruz umarım yakında : )


Demo album de Semih beyi bekler akdeniz bölgesini tarumar etmekle meşgul kendileri gelince bir kulak çekme operasyonu yapacağız , bu demo nerde kaldı diye söylenen arkadaşları da bekleriz , suçlusu Semih... :LOL:
 
Teşekkürler...

Aslında kayıtlar iyi gidiyor , üstünde çalışılıyor şu an , fakat tek tek forumda (internet ortamında) paylaşmak istemedigimiz için kapağıyla vs. herşeyiyle bütün bir kompoze Ep/album şeklinde sunmak istedigimiz sebebiyle biraz gecikti.Aslında yaz döneminde çıkartmaktansa sezon başında çıkartmak daha iyi olacağını düşünüyorum(z) bu sebeple gecikmesi de kötü olmadı bir bakıma...
 
doğru bir düşünce fakat daha önceki deneyimlerimden söylüyorum, 5 parçalık bir demoda, bir tane "hit" parça varsa diğer bütün parçaları gölgede bırakıyor ve insan dinleyenlerin yorumları tek bi parçada odaklanınca çalışması çöpe atılmış gibi hissediyor. Çünkü böyle bir demoda bütün parçaların aynı çizgide gitmesi baya zor. Umarım iyi açıklayabilmişimdir.

İyi bi demo albümü olacağına eminim yinede. başarılar...
 
Bu haberi verme gereksinimi duydum.

Vokalimiz Baran 5 ay kadar bir süre zorunlu olarak işi gereği yurtdışında olacağı sebebiyle 5 ay sahnelerde olmayacağız.Bunun dışında grubun diğer elemanları bizler ise onun yoklugunda kayıt beste vs. elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız.

Bizim tarafımızdan söylenmeyen veya forumda bizim yazmadığımız haberlere kulak asmayınız.

Sevgiler Saygılar . . .
 
_KehaneTEmre_ demiş ki:
Bizim tarafımızdan söylenmeyen veya forumda bizim yazmadığımız haberlere kulak asmayınız.

Sevgiler Saygılar . . .

Tamam o zaman Emre, bi üstteki habere kulak asmıyorum ben. :LOL:

Şaka bi tarafa, Kehanet'e sonsuz başarılar diliyorum... May the force be with you. And the prophecy be fulfilled... :twisted:
 
:LOL:

Çok teşekkür ederiz Özgürcüğüüm birtanesin :)



Vokalimiz Baran ' ın yokluğunda kayıtları bitirmeye çalışıyoruz 4 belki 5 besteden oluşturmaya çalıştıgımız demo albumumuz (zaten fazlasıyla gecikti) enstrüman kayıtları bitsinde bari Baran gelir gelmez vokal kayıtları az zaman aldığı sebebiyle hemen çıksın diye düşündük.Enstrüman kayıtları da biter yakında zaten.Vokalimizin dönmesine de 3 ay civarında bir zaman kaldı.Şubatta albumu piyasaya çıkarmayı , sizlere ulaştırmayı planladık umarı(m)z bir aksilik çıkmaz.



Bunun dışında forum grubu olmakdan pek haz etmediğimiz sebebiyle ot bok ıvır zıvır haberleri pek yazmıyoruz , yukarı taşımıyoruz başlığı diğer aktif çalışan grupların hakkını yememek amacıyla fakat forumu hepimiz takip ediyoruz.Yani demek istediğim şudurki bıraktıgımız boşladıgımız yoktur efenim bir sorunuz varsa buradan ulaşabilirsiniz bizlere. ;)



Sonuç olarak hepimiz çok özledik sahneyi vs. sabrediyoruz az kaldı az diyerekten :)



Sevgiler & Saygılar . . .
 
Ben çaktırmadan kayıtları dinledim :oops:


Sadece enstrümanları dinleyince (ki zaten henüz hiçbir parçaya vokal kaydı yapılmadı) ben gerçekten çok başarılı buldum, parçalar gerek melodik açıdan olsun gerekse alt yapı bakımından olsun bence çok iyiler ve emek harcandığı belli oluyor. Özellikle benim en çok dikkatimi çeken nokta gitar soloları oldu. Çünkü İlter ve Emre'nin solosu ardarda ama birbirlerine karışmıyorlar. Yani soloların geçişlerinde gitar tonları çok iyi ayarlanmış, birisinin solosunun bittiğini ve diğerinin kendi solosuna geçtiğini anlayabiliyorsunuz.

Eminim ki vokal kayıtları da eklenip bütün mix işlemleri de bitince gerçekten de çok iyi bir demo albüm olacak.
 
Çok teşekkür ederiz , senin dinlediğin masteringsiz haliydi :)


Geçen yıl Garage Rock Bar'da çıktıgımız bir konserden 4 şarkıyı internete upload ettik sizlere sunmak amacıyla.Kaliteli bir çekim değildir lakin yine de çeken dostumuza çok teşekkürlerimizi iletiriz buradan da...

http://www.youtube.com/watch?v=RLVYIzz3M8s 2 şarkı


http://www.youtube.com/watch?v=sKzWZiEqcP0 burada bir Fear of the dark yorumu


http://www.youtube.com/watch?v=7eY4VfJyodM burada da Children Of The Damned
 
Videoları izledik efendim.Gayet başarılı bulduk :D
Grubun gazı seyirciye seyircinin gazı gruba yansımış,güzel görüntüler çıkmış ortaya.
Başarılarınızın daimi olmasını dilerim.Kolay gelsin...
 
Hmm bayağı bi zaman geçmiş, insanların istekleri de değişmiş, insanlar da değişmiş, vokalistler de değişmiş davulcular da, gitaristler de, tek şey değişmemiş müzik anlayışı, ha bir de bir şey daha..Hatırlamak isteyenler insanların mecburi durumlarında, o insanlara saygı göstermesini öğrenmişler efendim, bu yeter bana..Hepinize başarılar dilerim, kolay gelsin..
 
wbyeniyil1da6.jpg
 
Geri
Üst