Kehanet (Heavy Metal) - Ankara

Teşekkür ederiz...

Blood Brothers bi ara çalmıştık ama şu an çalmıyoruz belki ilerde ;)

Ayrıca Angarya tayfası ve Can ' ada geldikleri için teşekkür... Siz gelin herzaman ben prosesörü kiralar yine birine sokarım içeri sizi ;)
 
Bi de şu ezberlediğiniz playlistmizi ispiyonlamasaydınız daha güzel olacaktı :D

Boş tribünlere çalmak berbat bişey ya siz de olmasanız heralde oturup amfilerin üstüne öyle çalardık :D

Yalnız bırakmayan dostlara teşekkürler...
 
junkcan demiş ki:
Konser hoştu. Vokal Yolcu konserine nazaran daha iyidi. Hail and Kill de beklediğimden güzel oldu. Yalnız Be Quick or Be Dead'in vokal melodisi biraz farklı oluyor sanırım, aslında kendi tarzı diyebiliriz bu da güzel ama diğer Iron Maiden'lar daha iyi oluyor. Be Quick or Be Dead'in vokal melodisini biraz değiştiriyor vokal :)

Eleştirin için teşekkürler Junkcan kardeşim...Yolcu konseri yeni kadro için bir ilkti. Bireysel performanstan ziyade, şarkıları grupça uyumlu bir şekilde çalmaya çalıştık sadece..Şarkıları çok iyi söylemeye, yorum katmaya konsantre olamadım. Bizim için o konseri kazasız belasız atlatmak daha önemliydi diyebilirim.
"Biziz" de ise daha rahattık ve bu da performansa yansıdı doğal olarak. En azından vokal açısından bunu söyleyebilirim.
Be quick' i bilerek değiştiriyorum. Özellikle değişiklik (cinslik) olsun diye değil; içimden öyle geldiği için :D ...Teşekkür ederim yorumunu dikkate alacağım.
 
gayet iyiydiniz arkadaşlar tebrik ederim. ortada seyirci diye bişey yoktu ama umarım bu herhangi bi moral bozukluğuna yol açmamıştır.
yine beraber çalmak dileğiyle.. :metal
 
Teşekkürler...

Aslında bukadar az seyirci pek alışık olmadıgımız bir durum fakat moralimiz bozulmadı , kısıtlı sayıdaki seyircide , bizde eylendik sonuçta ;)

Daha iyi organizasyonlarda daha iyi konserler vermek dilegiyle...
 
Beyler son kadronuzdan önceki 2 konserinizi izlemiştim.. Açıkçası pazar günkü performansınız beni şaşırttı... Bekledigimden dahada iyiydiniz..

Bence biziz bar da bi metal night için bu seyirci bile bizim iin iyiydi.. Sizde takmayın...

Başarılar....


Stay Heavy :twisted:
 
İşte merak edenler için son konserimizden birkaç resim , resimler çok karanlık çıkmış , sanırım fotograf makinesindeki bir arıza sebebiyle , fakat üstünde oynayarak biraz olsun anlaşılır hale getirmeye çalıştım...

ertert1ap.jpg


asdfer8xh.jpg
 
Davulcumuz Emre Ağır bi soğuk algınlığı geçirdiğii için çalışmalarımıza kısa bi süre ara vermek zorunda kaldık. Haftaya toparlanıp yeni şarkılar için stüdyoya gireceğiz. Bekleyin! :metal
 
Geri
Üst