Hellwin Amplification(schecter)

İddialı ama yapılmayacak şey değildir. :) Sonuç olarak bu adamların amacı para kazanmak ise amfi başına 1000 lira kazanıcaksa 700 kazanırlar o 300 lirayla kalitesini artırırlar. Veya daha yüksek fiyatlar. ENGL den daha güzel amfiler yaparlarsa e tabikide para kazanırlar tabi ki bence. Ama şöyle birşeyde var; ENGL bilinmiş tanınmış bir marka Hellwin' e güven duygusu olmadığından tutmaz tutmazsa. :)
 
İnsanların heyecam duymasını anlıyorum, prestijli bir isim tasarlamış amfiyi filan. Ama Schecter'in aslında daha önce amfi konusunda bir birikimi ya da başarısı var mıydı ? Bilenler beni aydınlatırsa sevinirim. Bence Schecter'in uygun fiyat politikası nedeniyle gaza gelinmiş gibi biraz:) Kore malı Schecterler LTD'den daha hesaplı olmakla birlikte, Jeff Loomis modelini hariç tutarsam pek öyle aman aman gitarlar oldukları da söyleyemem doğrusu. Burada pek çoğumuzun parası Çin malına yetecektir anca, bu durumda da, eğer mesele fiyat/performans oranı ise, Laney Lionheart'dan daha hesaplı olacağını sanmam bu amfilerin. Özellik veya tonal zenginlik anlamında daha fazlasını verirler mi bilmem...Yorumlara ve incelemelere bakmak lazım.

Haklısın abi, ama fiyatları yüksek tutuyorlarsa vardır bir bildikleri, güzel birşey çıkar bence. :D İsimden para kazanacaklar ama, gitardan da fiyatı az tutup yine isim yapabildiklerine göre iyi birşey yapıyorlar sanırım. :D Param çin malına da yetmeyecek benim tabii ama yaşasın modelleme. :D
 
Schecter firmasinin amfi tecrubesi ile uzaktan yakindan alakasi yok bu isin. Tamamen amfiyi dizayn eden sahista bitiyo is. Ayrica schecter yurtdisinda ltdler ile ayni fiyatta. Turkiyedeki distributor payini global zannetmeyin nolur guldurmeyin beni ahahaha:))))
 
Ben lambalı amfilerde gaini açtıkca distorsiyonun artması taraftarıyım. Ama gainin volumeden ayrılması lazım. Yani gain arttıkça volume artmasın. Bu kadar çok kanala gerek yok bence.
 
James Brown'ın yaptığı bir amfiye para verecek olsam tercihim Kustom Double Cross olurdu, Schecter filan değil. Neyse, Schecter anlaşılan ünlü isimler aracılığıyla bu pazara iddialı bir giriş yapmak istiyor. Ama amfideki özellikler açısından bakıldığında ciddi pek çok rakip var ve hepsinin amfi firması olarak tecrübesi çok daha fazla. Double Cross'a ek olarak Fryette Sig X, Egnater Armageddon daha burada aklıma gelmeyen (ya da benim bilmediğim) bir sürü opsiyon var. Bakalım ne yapabilecek Schecter, merak ediyorum.
 
601338_541973819154408_867543724_n.jpg


Synyster Gates (Avenged Sevenfold), James Brown , and Michael Ciravolo ( Schecter başkanı ) basın konferansı sonrası yeni amfi dizaynları üzerine görüşüyorlar .

59558_541661955852261_2041446432_n.jpg


James Brown , ki kendisi Amptweaker pedallarının dizaynır ve sahibidir aynı zamanda .

:)
 
Geri
Üst