DeepFocus (Alternatif/Rock) - Ankara

abii geyik yapmadım ama yaa :oops: :!: :!: neysee öözür gnedee.. ayrc gercekten tesk ederzz arkadaslar .. valla bn tırsmaya basladım :cry: :cry: bu gazla cıkıp g.te oturmak var :!: :!: umrm cok guzzel gecer heysey.. :roll:
 
evet arkadaslar cok az kaldı konsere konserde bizi yanlız bırakmayan herkese simdiden cok tesekkurler

ayrıca bizle beraber cıkcak olan gruplara cok basarılar
 
20kasimmini.JPG
 
eet afistee guzell umrm konserde bolee guzel olur.. (bizzat tunalıya astım 8) )

bizim hazırlıklarımız bttii bugun son studyomuzuda yaptik.. umrm hersey guzel gecerr :!: :!:
aYRca MaRS a- STaFF a - ViTa yaa sonsuz basarılar.. :!: :!:

herkesii beklerız .. :!: :!:
saygılar.. ;)
 
gökanı cok gaz gördğm ama hiç merak ettmeyin sahnedee kafa sallamaktan baska bişii yapmıcak.. ayrcc eet umrmm herkess eglenir..

ayriyetten vitaYAA basarılar..
 
snrm konser öncesi son msji bn yaziorum.. gercekten bizim için önemli bi konser kendimizi tanıdımız nekdar ilerledimiz bu konserle ortaya cıkıcak.. ne kdar kndımızı dınlemeye calıssaktaa biz ne kdar tarafsiz olabılrzz.. sizlerin yorumları bizim için gercekten cok onemli olucak!!! bizim gibi gelişme cabasında olan butun gruplar gibi.. demek istediim duzeyli biçimde olan butun elestrılere aciğiz!! BU KDAR :oops: :oops: butun gruplara basarılar.. :!: :!:

saygılar.. ;)
 
guzel konser guzel seyirci daha ne olsun (tabii bence)

arkadaslar lutfen eger elestiri yazacaksanız yapıcı ve bizi ilerletebilcek tarzda eleştiri yapın

bu arada grupdaki herkesi tebrik ediyorum (kendim dahil) :)
 
bizim gitarist çağrı staffı çok beğenmiş. aslında staff mı bilmiyorum ama son grup özellikle gitaristi bayağı iyi çalıyor dedi. ben sizden sonra çıkmak zorunda kaldım, yoksa kalıp herkesi dinlemek istiyordum. Malum ailevi mevzular...
 
kanımcaa cok zevkli eglencelii.. (az da olsa) tatmın edici olduk gibi hissediorum!!gelen tepkilree goree vokalde bıras bi sorun varmıss onun dısında grubun temeli iiymiş!! kndi adıma ii bi konser gecırdım cok eglendım.. bidaha bidaha vee kuzenım VOLKANI (diger davul)izlemek ayrı bı zevktii.. ayrc dogancımın canı sagolsun.. hepımız daa yolun basındayız!! bizi izlemeye gelen herkesee sonsuzz tesekkurler emın olun sizin sayenızde biz okdar eglendıkk .. bülent abiyeede sound iicin tabiki teskkurler!! vee son olarakk..

adil ee bizee yaptıı yardımlardan dolayıı cok teskkur ederzz gonul ısterdıkii dewmı olsun ama buraya kdarmıs!! bnm tanıdım prosesörüne hakiim cok calısan vee bunların hepsını zevkleri dogrultusunda yapan nadir gitarstlerden.. tekrardan!!

saygılar.. ;)
 
Geri
Üst