DeepFocus (Alternatif/Rock) - Ankara

Hmm enfes bir grup gibi. :D Demolarınızı netten dinleyebildim ve gerçekten çok güzel, çok başarılı. Özellikle Love Song cidden dinlenilesi bir cover olmuş. Sonra kendi besteniz Orospu çok eğlenceli olmuş. In My Place coverında bir an Chris Martin sandım vokali. :p Seven Nation Army de aynı şekilde çok başarılı.

Pek olumsuz bir şey söyleyemeceğim, çünkü gayet başarılı buldum. Canlı olarak dinlemek şu ana kadar nasip olmasa da umuyorum ki bu yıl Ankara'da elimden geldiğince takip edeceğim bir grup olacaksınız. Amatör olsanız dahi çok iyi şeyler yapmaya çalışıyorsunuz. Tebrikler. Umarım hiçbir sorun çıkmadan çalışmalarınız devam eder. Başarılarınızın devamını diliyorum. =))
 
slmm

bi giriyim msj yazıyım basarıların devamı fln yapiyim dedim de vokal deişmiş..cokmu geriden geliyorum yoksa benm tatil biras cok mu uzundu..neyse hayırlı olsun. ilk konserimisde onlarlaydık ve cok kuseldi. ifte de caldık her zmn büyük keyifle izledim. onlara sormadan bole bişe demek ne kadar dooru bilmem ama kardeş grup valla..
if te ben sahnede solerken gitarımı akor edişinizi unutmucam arkada:)

süper süper süperrrr...

ilk konserde yanınızdayımm!!!
 
Evet yaklasik 3 ay once vokalimiz arif gruptan ayrildi,, yerine Serra arkadasimiz gecti.. birazcik geriden geliyorsun sanirim electricblue.. ;)

Boyle yorumlar gordukce gercekten cok seviniyoruz, ve tabii ki boil mariod bizim kardes grubumuzdur. :)

Beraber nice konser vermek uzere.. ;)
 
Arkdaslar bende sanırım bayaa bi geride kaldım şimdi deepfocus devam dimii son hızıyla !?!?!? .... ama yeni bi grup geliyoomuş hayırlı olsun dielim takip ediiceiimiz 2 grup oldu yanii :D .pop-up konserlerini ne zmana gorebilcez peki :?: :?: :?:
 
[PoP-Up!!] 'ı yıl sonundan once goruces snrm ..! konser diilde repertuar genişletme hedefi olan vee daa detaylı bi grup olduu için biras zor oturuo sarkılar amaa guzel seyler cıkıo..!!

ayrc Deepfocus'la gene bi vokal arayısına girices snrm ÖSS saolsun serra arkdasımız İzmir Ekonomi Üniversitesi Mimarlık bölümünü kazandıı! Ekonomide mimarlık ne alaka demeyin valla =)..! simdilik haberler bole ..

Son olarak gelen elestrilere cok tesekkur ederss!! ..
 
Arkadaslar son derece heyecanliyiz yeni sezon icin. [Pop - Up!] tam kadrosuyla 5 Eylulden sonra sezon acilisini yapiyor, DeepFocus ise vokal bulundugu anda basliyacak bakalim..

Cok guzel bir sezon olcagina cani gonulden inaniyoruz, bizi takip edin ;)
 
deepfocus'la ilgili kotu bi haber!! gokan gazi unıv guzel sanatlar sınavını kazanamamıs!!.. bu yuzden snrm su anlık deepfocus projesi duraklama ihtimali kazanmıstır!!.. nolucak suan için belirsiz!! aamaa umarızz sabit kadromuzla ( gokan orkun emre otcan) kalırızz!!! ..simdilik haberler bu kadar...
 
evet ankara olmadı su an sonuc bekliyorum sehir dısındaki ünilerden ama şehir dışı olsa bile ankarada okumak için 1 sene dondurup ankara için çalışcam bu da benden son haberler

sevgiler saygılar sayın seyirciler (ankaradan kopamıyorum napıyım)
 
Gazi üni Müzik öğretmenliği güzel sanatlar dışında mezun olanlar için çok zor bi ihtimal bu yıl 50 kontenjanın 49u güzel sanatlar mezunu biri düz liseli ama keman virtüözüymüş...
 
aman saolun arkadaslarım beni iyi tanımıssınız yalnız sizle konusacam msn in anlamadıgım bi şekilde çalısmıyo neyse bi sene daha musallat olcam size kusura bakmayın :)
 
Pop-Up! çephesinden de bir kaç haber veriyim. Salı günü sezonun ilk stüdyosuna giriyoruz.. Önceden söylediğimiz gibi daha farklı bir tarz daha farklı bir yorumumuz olacak şarkılara. Cover Tarzımız Popüler Rock..

Yakın zamana Web Sitemiz açılacaktır, Ayrıca Ekim'de TRT'yle bir röportajımız vardır. Daha somut işler yaptığımızda da burdan Forumumuzu yayınlayacağız. Bir Süre Pop-Up hakkında ki bilgileri burdan ileteceğiz.

Sevgiler..

Bu bir Pop-Up Bildirisidir :p Ehuehe
 
emre yine bildirilere başladı neyse devamı gelicek bolca


yeni bi vokal bulduktan sonra deepfocus olarak geri dönmekteyiz arkadaslar bekleyiniz

bu bir DeePFoCuS bildirisidir :) uheuhue
 
Geri
Üst