DeepFocus (Alternatif/Rock) - Ankara

magickfloyd demiş ki:
Bu arada hepimiz tatildeyken , kucuk bir haber daha vereyim..

DeepFocus'a kardes geliyor :) Evet yanlis okumadiniz, tamamen yeni bir proje olan [Pop-Up!] adli yeni grubumuz kurulma asamasindan gecmis, guzel bir kadroyla, biraz daha degisik bir 'Sound''la cok yakinda sahnelerde olacaktir.

Vokal - Cansu
R. Gitar - Arda
L. Gitar - Emre (Ben Oluyorum bu sahis)
Davul - Orkun (DeepFocus'tan dir kendisi yine)
Bas - Otcan (Otcan'ida DeepFocus'tan bilirsiniz)

Daha fazla bilgi vermeyelim, biraz da supriz olsun bizi takip edenler icin.. Cok Yakinda elle tutulur bir is yaptigimizda Pop - Up' in da forumunu acacagizdir efendim..

Bomba gibi geliyoruz, tatilden sonra gorusmek uzere Efenim ;)

yeterlii acıklama yapılmıs snrm!! ayrc elle tutulurr bişeyy yapmadan foruum acmak suan için sacma gelioo! insanlarıııın ismimizden baska seylerde bilmesini istediimiz için acmioruz forumu! amaa yakın bi zamanda cıkıcass ufak topic'imizle!
 
evet arkadaslar burdan son bi haber yazalım DeePFoCuS adına,

DeePFoCuS projesi benim sakarya üniversitesinde okuma kararımla su anlık durmuştur. tam bir yıldır bizi dinleyen, destekleyen, konserlerimizde yanlız bırakmayan, bizleri eleştirerek daha ii şeyler yapmamıza vesile olan herkese ve bizleri DeePFoCuS'ta yalnız bırakmayan bu güne kadar bizle çalısan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

DeePFoCus bitti ama arkasında bu oluşumun vesilesiyle bi grup bıraktı o da Pop-Up, umarım grubumuzun güzide insanları cok güzel işler yapıcaklar bundan eminim

Yeniden başka bi oluşumda (umarım en güzel yerinde bitmeyen bi oluşum olur) görüşmek üzere

Not:DeePFoCuS'un belki son konser olayı olabilir bunuda belirtelim
 
deepfocus için taaa anatolianrock'tan geldim buralara.. gerçi şimdi biraz değişiklikler başlamış ama olsun ankaraya uğrarsam izleyeceğim sizi :))
 
yellowbasket demiş ki:
deepfocus için taaa anatolianrock'tan geldim buralara.. gerçi şimdi biraz değişiklikler başlamış ama olsun ankaraya uğrarsam izleyeceğim sizi :))

hehe=) hosgeldiin ozmn .. cok memnuun ettin bisii!! eet biras bi karısık dönemdeyis suan! Gökan ve Serra Ankara dısını kazandılar! Geri kalan 3 kişininde ztn [Pop-Up] olarak başka bi projesi var! olmadıı Deepfocus'un devamı gibi yapmayı dusunuorzz [Pop-Up]'ı ! Gene kesin bilgileri burdaan vericess!
 
Oyh Duygulandım şimdi ya.. Evet arkadaşlar DeepFocus projesi bir süreliğine durmuştur :( Ancak Pop-Up bir kaç hafta içinde sahnelerde olacaktır. DeepFocus'u yanlız bırakmayanlar, Pop-Up'ı da sakın yanlız bırakmayın.. =)
 
eveeeet :D eski lipstick'li orkun' umuzun ve diğer arkadaşların yeni [PoP-Up!] projesi hayırlı olsun efenm :D "Acele" bestesi gayet güzel olmuş,beğendim şahsen! çok iyi şeyler olacak gibi gözüküo! hepinize başarılar!haberlerinizi beklioruz :D

Not: Grup ismi olan Pop-Up 'ın pop müzikle alakası yoktur...genel bi hatırlatma olsun diye yazayım dedim.Bilinmiyorsa araştırılıp yorum yapılması en makuludur :D
 
Lipstick demiş ki:
bu arada şarkının ismi neden "Acele" ??? şarkıyla arasında pek 1 bağ kuramadım da??? bir açıklama bekliyorum!! :D

hehe=) bi baglantısı sarkıyla eet yok! ama sarkının olusuumuyla direk baglantılıı cunkuu sarkıı 3stdyoda su anki halini aldıı! bu yuzdende klasik kriterlerden uzakk! yanii sarkının içinde en cok gecen sözü sarkının ismii yapmaktansaa, sarkının olusuuum sürecinii koyalım dediik! bisiim içiin daa anlamlı olucaktı!kii olduuda.. ayrcc eet "acele" bestemizi kaydettik.. ayrcc Deepfocus'a nispet yaptıık =) vee seven nation army coverıda yaptık=) yakında linklerini bu topic'e koyucaam! artıık bi zmandan sorada deepfocus'un üstündeki parazit olmaktan cıkııp, normal bi grup olucass =) birascıık daa kaldıı..
 
haaaa anladım galba sanırım heralde...güzel olmuş tabi ki. ve mantıklı :D coverı da dinledim o da ayrı bi güzellikte :D dinleyici kitlesiyle paylaşmak lazım tabi ki bekliyoruz linkleri!!!
 
yorumlar içiin gercktn cok tesk ederiss..!! Bu kayıtt acelee oldu cunku bi proje içiin bestee vee bi tanee cover istendii bizdeen! yoksaa daa guzel bi kayıtt yapmayıı bizde dusunduuk! onun dısıında grupla ilgiliii bikac bişi dahaa oturduuğunda kendii forumumuzu açıcazz!! şuan içiin kayıtlarımızı www.purevolume.com/popupband tan dinleyebilirsinizz! ARtıık bidahaa msjımızı kendi forumumuzda atmak dileğiylee =)
 
seven nation cover her zman ki gibi güzel deepfocus'tan biraz tanıdık bi cover ama biraz daha farklı olmus

emre'nin zaten bilindik hoş sololarıyla dolu, vokalinde hoş narin sesiyle farklı olmus 2. gitarın clean le araları doldurmuş orasınıda boş geçmemişler

kötü eleştiri olarak soliyiycegim tek şey şarkının yavaş olması yavaş olunca biraz şarkının havası kaçmıs gibi sahnede eger şarkı normal hızında çalınırsa cok daha keyifli ve güzel olacagını düşünüyorum

besteye söyliycek bişey bulamıyorum gitarlar güzel sözler güzel tek söliycegim şey nakarattaki sözler biraz uzun olmuş küçük bi düzenlemeyle cok ii olan beste mükemmel olabilir bence

not:seven nation da o sözleri 2leme olayını da cok begendim :) orkun anlamıştır

başarılar arkadaslar takipteyim
 
Geri
Üst