DeepFocus (Alternatif/Rock) - Ankara

KaçaK olarak başarılar diliyoruz arkadaşlar... Umarım bizim içinde sizin içinde unutulmayan bir gün olur... Bu arada bi mimar kemal muhabbeti var sanırım önceki sayfalara baktımda... Bizim gitaristte mimar kemalde okuyor.. :)
 
Alc43Vol demiş ki:
Idea konsere henuz dahil degildir bizden habersiz sorulmadan yapilmistir cesitli sebeplerimiz var cikmamaek icin eger halledebilirsek cikacagiz arkadaslar.
umrm halledersiniz vee.. hep beraber.. eglenıırızz.. !!!

HiPnO demiş ki:
KaçaK olarak başarılar diliyoruz arkadaşlar... Umarım bizim içinde sizin içinde unutulmayan bir gün olur... Bu arada bi mimar kemal muhabbeti var sanırım önceki sayfalara baktımda... Bizim gitaristte mimar kemalde okuyor.. :)
valla biz bitirdik absolution' un dedii gibi.. :LOL: mezun olduk cok oldu :LOL: :LOL: ama mimar kemal unutulmazdir valla..veee umarz guzel konser olur bizcede .. orda tanişmak dilegıyle :!: :!:
 
valla bizde 3sene önce olduk snrm .. 2004 öss ye girdik işte.. ordn hesap edince.. 2oluo!!ama tanıorzzdur yaa birbirmizi :) reklam yapmk gibi olmasın ama ..okul takımıyla ilgim vardı basketbol..:):) cok reklam oldu snrm ehuehu:):)

yaa kayıtlarımız ole studyo kayıtlarımız yok ama kndımizii tanıma amaclı hatlarımızı gorme amaclı kayıtlarımız var.. ama kaliteli diil tabikii.. ama yakında.. olucak inş.. o zmn linkleri koyarızz !!!

ilgin için tesk ederizz.. senın grubun fln varmı?
 
bu ne mimar kemal ortamı olmus ne guzel ahhh anılar neyse :)

2 konser var onumuzde iyi hazırladıgımıza inanıyoruz bi aksilik olmassa güzel guzel eglenip coscaz
Alc43Vol demiş ki:
Idea konsere henuz dahil degildir bizden habersiz sorulmadan yapilmistir cesitli sebeplerimiz var cikmamaek icin eger halledebilirsek cikacagiz arkadaslar.

bu arada umarım idea da konser olayını halleder ve beraber aynı sahneyi paylasırız
 
p_Absolution_q demiş ki:
way bu ne hızdır ya.. gökhan bey ve grubu :) umarım iyi gecer konserler.. başarılar..
ya bu mimar kemalin grubları bi baska oluyo ya :p

ayıpsın sercancım bakalım konser umarım güzel gecer sizle aynı sahneyi paylasmakda zevkli olucaga benzer neyse hadi bakalım simdiden basarılar
 
evet abi kendi kendime keske bu konser olmasaydı bile dedigim bi konserdi

gerçekten kotu caldık bizi orda dinleyen ve tahammul eden herkese cok teşekkürler

ama emin olum bizizde kendimizi affettiricez herkes gelsin cunku bambaska bi deepfocus olcak (en aznıdan ben en iyi performansımla calcam)

neyse geldi gecti bu konserden cok sey ogrendim ben kendi adıma ama yine soyluyorum cumartesi cok farklı olcak

(bu arada yazdıgım hersey benim kendi dusumcemdir)
 
ya arkadaslar olur böyle seyler.. her konserde her zaman en üst performans olcak diye bir sey yok.. bazen öyle olur bazen böyle.. aynı seyleri bizde yasıyoruz. bu forumdaki çogu grupta yaşıyor.. daha cok calısıp cok daha iyisini yapıcaz.
bozma gökhancım moralini dağ gibi adamsın :)
bizize gelebilirz kısmetse.. şimdiden başarılar
 
eet bugunkii konser gayet KÖTÜYDÜ.. kaan la yaptmız 1saatlık calısmayla cıktık vee bu cok guzel ortadaydı.. tek studyoya bu kdar oluomus demekki.. birass hazırlıksız yakalandık.. vee en azından kndi adima konusuorum!! cok fazla ritim kactii.. cok s.çıs oldu!! bunun için önce gruptan sora herkesten özür dilerim (yani ordaki herkes :) ) eett önümüzdeki konser bizizz umrm bole bi konser bizizde diil hiçbiyerde yasamayıss.. herkesi beklerzz..
 
Böyle şeyler her grubun başına gelebilir mühim olan bunları dürüstçe itaraf edebilip sonraki programlarda bunu kaptmaktır deepfocus grubunun elemanlarının son derece dürüstçe davrandıkları ortada ve en güzeli bunu insanlarla paylaşmalarıdır bence bu ders onlara çok şey öğretecek ve cumartesi günü bizize de gelenlerin ağzını açık bıraktıracaklardır çok çok güzel bir program olacağına eminim;gene gelemiyorum biliyorsunuz aynı gün bizim grubunda konseri var ama güzel haberleri bekliyorum.
Saygılar.
 
mertcim gercekten cok saoll.. !!! eet bunları solemk gercekten guzel bizim için .. ama keske olmasaydıı.. !! kimse kndıni veremedi muziimize.. vee sonuc ortada !!

hepimiz inanıyoruzkii.. bizizde bunun telafisi olucak!! en azından kndımız için.. ayrc gestapo'a garage'deki o uzun performanslarında cok cok basarılar.. güzel hberleri önce sizden beklioruzz!! biz 4.15gibi cıkıcazz :)
 
gokancım moralinizi bozmayın.gelemedik ama anladıım kadarıyla çok kotu gecmiş.yarın konserinizin çok ii geçecegini ummuyorum çünkü super geçicek eminim.yarını sabırsızlıkla bekliorum.başarılar DEEP FOCUS :D
 
yaa orkun olm bu grupta senın tanıdıın ssadecee gokan mı var yaaa :evil: :evil: neyse bu hatanı gormezden gelıorum :LOL: :LOL: bidee yaa biz dun abartmısızz snrm..insanlarla konustuk vee okdar kotu diilmiş.. ama bizim istedimiz bekledimiz performansta diildii.. eet yarn gercekten guzel gecıcek umuoyorzz bugun studyomuzda iiydii!!! hadi baasarılar bizee ;) bidee DeePFoCuS birlesik :LOL: :LOL:
 
ya bilmiyorum ama bizim istedigimiz boyle bi konser diildi bi daha soyluyorum keske olmasaydı dedigim bi konserdi ama yarın super olcak bugun ku studyodan sonra bu konuda artık kesin konusabiliyorum yarın birazcık eglenmek isteyen birileri varsa saat 4 sularında biziz de olsun arkadaslar :twisted: :!: :twisted: :!: :twisted:
 
Geri
Üst