Gitarımdaki Kırık

Merhaba arkadaşlar buğun kardeşim gitarıma çekiç fırlattı ve gövdede üst tarafta 5 kuruş boyutunda bir çatlak oluştu derin bir çatlak gitarım güzel bir gitar değil cort x2 ama aklıma takıldı alalı 6-7 ay oluyo acaba bunu düzeltirebilirmiyim Ankara oturuyorum lüthier ler ne kadara yapar bir fikriniz varmı şimdiden teşekkürler..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
jh7c8.jpg
jh7dn.jpg
jh7d8.jpg

Resimler burda göründüğü çok büyük değil ama yinede rahatsız oldum satmayıda düşünüyordum kimse almaz acaba yaptırmaya kalksam yapılırmı ankarada tanığınığız bir luthier varmı...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Yahu birşey olmaz ondan. Kırık diyince gövde ayrıldı sandım.
Satarkende, alcak olan arkadaş bakar hoşuna giderse alır. Olağan şeyler, bu kadar dert etme.

:)evet önemli değil ama ne bileyim bakacam artık yaptırabilirsem ucuz bir para isterse yaptırım yoksa üzerine bir sticker yapıştırım artık ilgilendiğin için teşekkür ederim...
 
Thor'u yada Avengers'i izlemiş olabilir mi? :rolleyes:

Şaka bir yana göstermek istersen, Kenan Turgut ustaya bir göster derim...

Evrensel Müzikevi
İzmir Cad. Turtes Pasajı No:34 D:26
Kızılay, Çankaya, Ankara
http://www.yellowpages.com.tr/tr/profile/evrensel-muzikevi/ankara/MTAyNjg1Mw==/
Evet hocam aynen 2 gündür kardeşime Thor diyorum aslında Thor unda hayranı ama olan benim gitara oldu neyse olacağı varmış bende Kenan TURGUT a göstermeyi düşünüyorum büyük ihtimal yapar Teşekkür ederim.
 
Peki hocam yorumun için sağol ama ben 3M ürünlerini nereden bulabilir belki bende yapmak zorunda kalabilirim.
3M markası çok önemli olmayabilir. Ama hangi boyama ve tamir videosunu açsam zımpara kağıdıdır bantıdır mutlaka bi yerde 3M'i gördüğüm için o yorumda bulundum. Yoksa her marka zımpara kağıdı veya bant iş görür diye düşünüyorum. Yine de illa ki 3M derseniz, link şuymuş:
http://solutions.3m.com.tr/wps/portal/3M/tr_TR/Partners2/Suppliers/
 
Bir de -bilmeme ihtimalinize karsi soyleyim- zimpara secerken kalinligina/numarasina dikkat ediniz. Aksi takdirde gitarinizi cizebilirsiniz. Sonra o cizikleri toparlamak icin tekrardan zimparalamak zorunda kalabilirsiniz. Videodaki amca 400 gritle basliyor 600 ve 800 ile devam ediyor mesela.
 
Geri
Üst