amplitube kullanan varmı?

dark_Rider ilgilendiğin için teşekkür ederim. Durumumda birkaç değişiklik mevcut. Söylenildiği gibi cubase de clean olarak kaydedip sonra plugin sekmesinden bir efektmiş gibi atarsam herhangi bi sorun ila karşılaşmadım. Fakat benim merak ettiğim konu şu; cogu insan direk herhangi bir program kullanmadan direk windows üzerinden çalıştırdığında çok net ses alabilirken, ben o şekilde direk açtığımda inanılmaz bir dip gürültü ve ötme alıyorum.CUbase de güzelken neden kendi arayüzünde problemli bilmiyorum. Arayüzünde binlerce ayar denedim hiçbiri olmadı.
 
bende anlayamadım sorununu. Dediğim gibi bende laptop var core 2 duo 2 Ghz işlemcili (2MB cache) ve onboard ses kartı ile gayet memnunum. Asio yerine ses kartının driverını göstersen nasıl bir tepki veriyor?

Ses kartı olayı da biraz şans işi yani şöyle söyleyeyim bendeki eski laptopda da onboard ses kartı var, amplitube yada guitarRig4 açıkken media player ile mp3 çalabiliyor arkada sesde herhengi bir bozulma olmuyor. Ama en son kullandığım laptopda mediaplayer açtığım zaman ses de bozuluyor ve bir çok kişinin bu sorunu yaşamasına rağmen bunu çözmenin yolu daha bulunamadı bildiğim kadarıyla.
 
Merhaba beyler ,
Youtube da gezinirken bu programa denk geldim yükledim tam sürümünü.Fakat hiç bir türlü ses alamıyorum.Bu tarz bişeyi ilk defa deniyorum.Gitarı direk bilgisayara bağlıyorum(mikrofon girişinden).Arada bir bazı sesler geliyor ama gürültü sadece.Bazen gitar tellerine vurunca ordaki volume paneli artıyor ama dışarı ses gelmiyor.Nasıl yapabilirim ? İlk defa deniyorum pek bilgim yok program ve bu program türevleri hakkında.
Teşekkürler
 
asio4all diye ses kartı driverı var 2-3mb bişey ve bedava onu indir kur sonra programı aç sol yukarda settings kısmına gir orda en üstteki seçeneği asio ya getir tekrar dene yine ses paneli yükselip ses gelmiyorsa girişte sorun yoktur çıkışta vardır orda output ayarlarını sıra sıra kurcala sorun çözülür gerçi asio yu yükledğin zaman o otomatik olarak input ve output u ayarlaması lazım
 
Amplitube deneme aşamasındayım. Ayarlardan yaptığımda ya gecikmeli geliyor ses düzgün yada gecikmesiz geliyor ses cızırtılı bozuk. Pc laptop win 8 64 bit core i5 3210 2.50 ghz - 4 gb ram.
4 gb daha takıp 8 e çıkartsam rami bir faydası olur mu?
 
ya gecikmeli geliyor ses düzgün yada gecikmesiz geliyor ses cızırtılı bozuk
Böyle bakınca direkt olarak sistem yetersizliği olarak görülüyor. Neticede siz gecikmeyi ne kadar düşürürseniz, işlemciniz de o kadar zorlanıyor. Ram ile birlikte cpu yükseltmeyi de düşünebilirsiniz ancak onlardan önce, arka planda çalışan programlardan kurtulun. Laptop yazdığınız için söylüyorum, pek çok yazılım sizden habersiz ram'den yiyorlardır. Araç çubuğunun sağ kısmını mümkün mertebe temizleyin, browser'ı falan hiç açmayın, işlem yöneticisinden aktif olan işlemlere bakıp, ihtiyacınız olmayanların görevini sonlandırın vs. Kısaca donanımızı tam olarak kullanabilmenizi sağlayacak her türlü ayarı yapın, bilgisayarınızı tanıyın.
 
Merhaba, ben de amplitube 4 kullanıyorum. Bilgisayarım Windows 8 64Bit, Core 2 Duo işlemci ve 4GB ram, bu donanımla sorunsuz kullanıyorum. Donanım yetersizliğinden kaynaklanmıyor olabilir. Programı açtığınızda Settings>Audio MIDI Setup menüsündeki Technology alanından 'ASIO' seçeneğinin seçili olduğundan emin olun. Ayrıca ses kartının sürücüsünü yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Selamlar.
 
Bende Custom Shop programı üzeriden Mesa Boogie deneme sürümünüaldım ama bunu nasıl çalıştıracam bir türlü bulamamadım. Ses kartım var.
 
Bende Custom Shop programı üzeriden Mesa Boogie deneme sürümünüaldım ama bunu nasıl çalıştıracam bir türlü bulamamadım. Ses kartım var.
Custom shop u yükleyin. Sonra DAW üzerinden Amplitube u açın, sol üst taraftaki amfi listesine tıklayın, custom shop görünecek zaten. Oradan Mesa ya gelip istediğinizi seçin.
Bende bu şekilde.
 
harici bir ses kartına ihtiyacın var
focusrite, m-audio, presonus, roland vs.
bende focusrite scarlette solo var işimi göryor. kayıt işi için reaper var onu kullanıyorum. ancak orjinalini alman lazım yan sanayi de verim alamazsın. ayrıca ses için de ya referans kulaklık ya da referans monitör lazım. ben mackie cr5 aldım 2. el işimi görüyor. ben bias fx2 aldım çok memnunum. positive grid sayfasını takip edip güzel bir indirimle alabilirsin ben öyle yaptım
 
Geri
Üst