PlanB [Pop/Rock] - Ankara

cuma günü tunalı gölge kapısından dönmek kötü oldu...
biraz buralara yazsanız iyi olacak ne gün nerde çıktığınızı 40yılda bir ankaradayım onda da kaçırmak istemiyorum...
sevgiler...
 
Dün akşam geceye başlarken aklımızda Gölge'ye gitme fikri yoktu. Çünkü Ben ve arkadaşlarım Gölge'nin eski günlerini mumla aradığımız için Tunalı Gölgeye kendimizi alıştıramamıştık. Fakat ne olduysa dün Recycle 'a gitmeye karar verdik ve 22:00 civarlarında Gölge'ye geldik.

Bu zamana kadar hep birilerinden duydum "planB die bi grup var dinle bak, seversin sen" dediler ama bir türlü denk gelemedim.

Ne büyük kayıp :) ama telafi edeceğim şüpheniz olmasın.

sahnede çok şirindiniz bi kere... soundunuzu özellikle de vokal arkadaşı çok beğendim. Şarkı seçimleriniz çok yerindeydi, Goodnight Moon'u neredeyse 2 yıldır ilk kez canlı dinledim ve özellikle çok beğendim. Tüm grupları en çok eleştirdiğim şarkı "cant take my eyes of you" idi, malum her tarzda her grup söyledi ve bıktık bu şarkıdan ama buna rağmen en çok eğlediğim şarkı o oldu :) büyük konuşmamak lazıııım :)

Bu arada bir ara davulcu aekadaşla ilgili kendi aramızda bir infiale tutuştukki sormayın :)

sanırım bi ara bizim istediğimiz şarkılardan ötürü grubu zor duruma düşürdük, kusura bakmayınız:)

Küçücük bir eleştirim var, kabul ederseniz, Lovesong'u çok zorlanarak seslendirdiğini farkettim vokal arkadaşın, daha pes bir tonda transpoze edebilirseniz şarkıdaki performansınız daha da artacaktır.

Kısacası artık Cumartesi geleceğimiz bir grup var, çok güzel bir gece geçirdik sesinize, elinize sağlık :):)
 
öncelikle ne iyi etmişsiniz de gelmişsiniz! :)
istek şarkıları daha once repertuarımızda bulundurmamıza ragmen hepimiz aynı anda anımsayamadık :D gelecek programlarda sözümüz olsun!
eleştiri için de cok tesekkur ediyoruz...
Görüşmek üzere!
 
Geri
Üst