Echoes

Echoes grubu 2004 yılında Pink Floyd severler tarafından bir proje grubu olarak kuruldu. İlk proje Pink Floyd konseriydi. Grup daha sonra pek çok festival, şenlik ve konserde sahne aldı.
Şu an ise playlisti ağırlıklı olarak Led Zeppelin, Pink Floyd, Deep Purple, Police şarkıları oluşturmaktadır.

Vokal - Emine Şahin

Gitar - Serkan Sezer

Bass - Koray Işıldak

Davul - Burak Türkmen
 
Echoes...
Ya bence hakikaten çok iyisiniz,Baskent Üniversitesinde dinlemiştim sizi,sizi daha önceden dinleyen arkadaşlar Echoes'u kesinlikle kaçırmamamı söylemişlerdi. %100 haklıymışlar :) Baskent şenliğinin tartışmasız en iyi grubuydunuz,tebrik ediyorum...

Grup elemanlarınızın hepsi gerçekten çok iyi,Emine süper vokal,basscınız Koray da süper-birde inanılmaz eğlendiriyor :D,Serkan zaten ayrı bişey... Çaldığınız şarkılardaki sololara direk hislerini de katmış! Elektriğiniz de gerçekten çok iyi.

Ama şunu da söylmek istiyorum,bu burda kalmasın... Muhakkak biryerlerde çıkmanız gerektiğini düşünüyorum!!!

Sizlerle aynı sahneyi paylaşmak gurur vericiydi!
Saygı&Sevgi...
 
gerçekten çok iyiydiniz, herkesi coşturdunuz valla...
Başkent'e Pink Floyd'u getiren ilk ve tek grupsunuz, inşallah ilerde başka organizasyonlarda da beraber sahne alırız..
 
(öncelikle "I may be paranoid, but not an android" güzel söz)
neyse abi ben sizi o pink floyd gününde izlemiştim bi pink floyd çu olarak.çok güzeldi vede okula kayıt olduktan sonra sizlerle yakından tanışma fırsatı da buldum.çok iyi insanlarsınız.çok iyi müzisyenlersiniz.musıki şinas insanlar sizi.iyiki varsınız.sizle beraber konser vermek benim için bi mutluluktur.
 
evet, sonunda iyi müzik yapan gruplardan biri daha turkrock üyesi oldu :) grup için bişey söylemeye gerek yok, sadece yüzünüzü daha fazla görmek istiyoruz ;) özellikle de koray'ı :twisted:
 
şimdi arkadaslar abartmayın ya,
hadi bass,davul ve vokal iyi de elektro çalan arkadasın ne nota bilgisi var,ne kulak var ne de duygu verebiliyor,ama işte 3 gül için katlanıyoruz..
tek hata elektro(abi nasıl salladıysam kendim inanmıyorum ya:))
ya şaka bi yana da gerek pink floyd calısları olsun,gerek sohbetleri ve gerekse de yardımları olsun,gercekten cok iyi insanlar...
özellikle serkanla baya sohbetim var,saolsun cok yardımcı oluyor...
helal olsun size arkadaslar,sürekli bi bar programı bekliyoruz(gerçi koray ın zamanı varsa:))
ve ayakta alkışlayarak sözlerimi noktalıyorum...
 
Serkan Abi
Koray Abi
Mükemmel vokal Emine :D

Çok İyi İnsanlar Ve grup. Evet konser olsun Çayyolunda kendi konserimize yetişememiştik haliyle sizide izleyemedik :D 51 PromiL olarak çooook çok başarılar...
 
Echoes herkese selam eder. bugüne kadar bizi defalarca dinlemiş şarkılarımızın çalınış sırasını dahi ezberlemiş :D arkadaşlarımıza, bizi sevenlere teşekkürler. süpersiniz. Yakında bir konser olacak gibi. Takip ediniz efenim.



Birkaç echoes fotografı.
Yakında konser kayıtlarından da örnek vereceğiz buradan.

echoes11ut.jpg


20xg.jpg


sahne7el.jpg


16lt.jpg
 
Özellikle Pink Floyd çalan seven insanların bir araya gelmesi grup kurması ne kadar güzel :D umarım dinleyicilerle de daha sık biraraya gelme şansınız olur bir dahaki konseri kaçırmamaya çalışacağım başarılar.
 
Arkadaşlar yazdıklarınız için çok teşekkür ederim.Echoes pratik olarak çok yeni bi grup aslında ileride neler olur tam olarak bilemiyorum ama şu an tam gaz yolumuza devam etmekteyiz.Şu aralar barlarda program yapma gibi bir düşüncemiz yok ancak konserlerde sizlerle bir araya gelebileceğiz.İlk olarak 25 Kasım Cuma Garage rock bar'da sahne alacağız(ki yukarıdaki afişte görüyorsunuz)sanırım afişteki gruplara bir de her hafta orada sahne alan CİN SEDDİ eklenecek.Keyifli bi cuma akşamı olacağından eminim,orada görüşmek üzere..
 
Grup uyumu gercekten cok iyi, her grup elemaninin kendine has dogal bi tarzi var,baskent pink floyd projesinde gercekten cok basariliydiniz, ODTU bahar senliginde de zevle dinledim hepinizi,
grubun inanilmaz bir yukselme potansiyeli var bunu cok samimi soyluyorum,
Emine cok iyi bir vokal ve sahneye hakim, Koray'i anlatmama gerek yok onu herkes taniyor (koray bu arada Jazz Bass Geddy Lee de mi? :) ), bu gruba nasil bi gitarist konulur deseniz durusuyla olsun caldiklari turu yansitisiyla olsun dusunmeden Serkan'i koyardim ve tabi davulda da Burak'in hakkini vermek gerekir (cogu konserde o solak oldugu icin sonra calacak olan davulcuyu zor durumda birakmistir gerci :)).
uzun lafin kisasi,
ECHOES'a sonsuz basarilar,
konserlerde gorusmek uzere ark.lar...
 
embersfire demiş ki:
yorumun çok mutlu etti altar çok saol..
solak olma işine gelince, solaklar daha zeki olur dediler bende kandım :) . Henüz bir faydasını görmedim valla, bela açtı başıma sadece :roll:

aynen katılıyorum.. :p davulu cevirme işkencesi dısında birsey görmedim.
cook başarılar..

serkan abi aklıma geldi... kutudan cıkarken dedinya konser var hadi sizde gelin calın diye.. iki dakkada konser ayarladık valla.. süperdi :p
 
Geri
Üst