Echoes

aslında bu konuya bi açıklık getirmenin vakti geldi..
grup aynı okulda okuyan pink floyd sever arkadaşların birleşerek bi pink floyd günü yapmak üzere kuruldu.o gün muhteşemdi ve kapalı salonda bazı dostların çektiği görüntüler eşliğinde çalan echoes psychodelic olayına biraz olsun girebilmişti.daha sonra grup devam etme kararı aldı ancak dışarıda(ör:eek:dtü,ankara üni,başkent üni..)konserler ayarlandı ve bu sırada grubun klavyecisi gruptan ayrılmak zorunda kaldı..echoes da açık hava performansa yönelik olarak repertuarına deep purple,led zeppelin,rolling stones..gibi gruplardan parçalar eklemeye karar verdi..tabii klavye olmadanda çalabileceğimiz bazı pink floyd şarkılarını elimizde tutmaya devam ediyoruz..umarım ve sanırım yakın zamanda klavye sorununu çözüp tam gaz pink floyd çalmaya devam edeceğiz.
bu arada cuma günkü konserde sürpriz bikaç pink floyd parçası çalıcaz bakalım nası olucak hepberaber göreceğiz..
görüşmek üzere
 
arkadaşlar, sizi dinlemiş biri olaraktan söylüyorum, süpersiniz... :)
çaldığınız parçalar olsun, çalışınız olsun, gayet iyi. eminim zamanla daha da iyi olacaksınız.
bayan vokalle pink floyd oluyomu dememek lazım, oluyormuş demekki..
grupta herkes enstrümanına hakim. basçı süper, basla davulün uyumu daha da süper ! zaten dikkat ettim davulcuyla basçı hep gözgöze çalıyor
garaj konserinizde ordayım
 
Bayan vokal olması sebebiyle daha da çok merak ediyorum grubu. Pink Floyd'u boyle dinlemek ilginç olacak :)
Haftaya cuma bizim de programımız var insallah uğrayabilirim programdan once.(Keske baska gun olsaydı da gonul rahatlığıyla icebilseydim :( )
simdiden hepinize basarılar
 
serkancım gördüm mesajini fungu camiasına haber salcam hemen..ben belki istanbulda olucam ama gitmessem kesin gelirim..zaten gecen sefer baskent teki konserinizi kacırmıstım içimde kalmıştı ...eminim güzel olur
hepinize basarılar..

bizede bekleriz programa yani..gene bi roxanne calarız sana heehe ;)
 
p_Absolution_q demiş ki:
embersfire demiş ki:
öyle bırakmıyorum heralde davulu, çevirip veriyorum canım. :)

yaw bende solagım.. :p yanlıs anlamıssın..
ben cevirmem ama bak :p

bak bide rahat söylüyo genelde senden sonra çalan bveb olduğum için davulu çevirme işkencesi beni buluyo...
bu arada echoes sizi akm de dinledin pek sahne sayılmasada sizinle aynı sahneyi paylaşmak çok güzeldi tabi bu benim koray abiyle aynı sahneye ikinci çıkısım birde taşkafalar vardı deneme lisesinde çıkmıştık basarılarınızn devamını diliyorummm saygılar....
 
Öncelikle gayet başarılı bir grupsunuz sizinle aynı sahneye paylaşmak güzeldi cuma günü yapılacak olan konser haberini duyduktan sonra çok sevindim sizi bir daha izleyebilicem hemde heyecansız olarak :D
Çok başarılısınız;cuma günüde herşeyin mükemmel olacağından eminim güzel bir konser bekliyor bizi başarılar.....
 
burdan tekrar hatırlatmak isterim;
ECHOES 25 KASIM CUMA SAAT:19:00 DA GARAGE'DA..
küçük bi araştırma sonucu bizden sora çıkacak tüm grupların sağlam olduklarını öğrendim,keyifli bi cuma akşamı olacak,herkesi orda görmek istiyoruz.
 
Eee! Pink Floyd bölümüne yorum yapmak istemedim, o yüzden buraya yazıyorum.Echoes gerçekten güzel seçlimiş bir isim ama bu ilerde(amacınız ne kadar yüksek bilmiyorum, eğer ben bir grubun üyesi olsaydım amacım esinlendiğimiz gruptan daha ileriye gitmek olurdu.Tabi şimdi "yuh artık Pink Floyd nere, biz ner" gibi tepkiler de gelebilir ama bu benim fikrim) grupta bi eziklik duygusu yaratabilir. :) İstanbul'a da bekleriz hatta gelin, iyi olur.
 
yorumun için çok saol Erkan.grubu pink floyd'dan esinlenerek kurduk ama o yolda ilerlemiyoruz,o yüzden pink floyd'la yarışmamız sözkonusu değil..
kendimizle yarışıp "daha güzel ne yapabiliriz" diye soruyoruz hep.bu yüzden tarz konusunda küçük çelişkiler içindeyiz..ama bu çelişki yerine oturduğu zaman çok sağlam olacak diye ümidediyorum.
istanbul'da çalmak güzel olurdu,belki bi organizasyon düşünülebilir yakınlarda..


25 KASIM CUMA GARAJ ROCK BAR SAAT 19:00
 
bird-y grubun isminin uygun olup olmadığını sormuş.
Bence Pink Floyd coverları yapan bir grup için mükemmel bir isim.Üstelik dışardaki cover grupları da aynı mantıkla isim seçiyor .Örnek:
-Battery (Amerikalı Metallica cover grubu)
- Doors in Europe (Hollandalı The Doors cover grubu)
-Children Of The Damned (Alman Iron Maiden cover grubu)
Bunlar bir yana ,cover yapmayan bir grup için de gayet şık bir isim olduğunu düşünüyorum 8) .Konserde başarılar
 
hey gidi echoes hey...

yıl:2005 tarih:25 Kasım yer:Garage Bar...
ya yiter yaaa ne diyim ben
elinize kolunuza ağzınıza sesinize sağlık bi de ayaklarınıza ( burak için:)))
gerçekten çok iyiydiniz...gelenler baya memnun kalmıştır...

umarım daha uzun bir süre izliycez sizleri...

tekrar tebrikler
 
Çok eğlenceli ve güzel bir dinleyici vardı erken saatte çıkmak zorunda olmamıza rağmen doluydu ve herkes bir ağızdan eşlik ediyordu. dinleyicinin pozitif enerjisinin bize de yansıdığına inanıyorum. Teşekkür ederim kendi adıma oraya gelen herkese.
 
bu aksam ilk defa dinledim sizi, acikcasi bekledigimden daha iyi bi sahne performansiyla karsilastigimi belirteyim; iyi vokal, iyi sahne 8) yalniz sanki tek gitarla pek olmuyor gibi... :| (bazi sarkilari, mesela "perfect strangers", bi süre cikaramadim :bilmem) klavye sorununu cözseniz her sey daha iyi olacak ;)

basarilar dilerim :elsalla
 
Konserde o kadar yorulmuştum ki gece buraya yazamadım :) Süperdi Echoes,tebrikler. Sahnede süper duruyorsunuz,elektriğiniz çok iyi,enstrümantel açıdan gayet başarılısınız. Sanki bir klavye grubu uçuracak gibi duruyor ;) Başka diyecek birşey bulamıyorum,parça seçimlerinizde çok iyi.
Siz böyle sürekli sahne almayı alışkanlık haline getirirseniz ben ya kanser olacağım ya da karaciğeri değiştirmek zorunda kalacağım :D
Başarılarınızın devamını diliyorum,en kötü konseriniz böyle olsun arkadaşlar :)
 
Geri
Üst