Echoes

echoes'u en son odtü bahar şenliğinde dinlemiştim ve uzun bir aradan sonra geçen cuma yeniden dinleme fırsatı buldum. ilk olarak gruptaki inanılmaz gelişme dikkatimi çekti. gruptaki bütün taşlar yerine oturmuş ve echoes dinleyiciye çok daha fazla şey sunabilir hale gelmiş. sade bir cover grubu olmaktan çıkılmış ve şarkılara grup kendi ruhunu katmaya başlamış. bunu özellikle whole lotta love da farkettim(davulcu arkadaşı tebrik ediyorum bu arada) güçlü gitar soloları, dinamik bir bas, heyecan veren bir davul ve harika bir vokal bir araya gelince ortaya her hafta büyük keyifle izlenebilecek bir echoes çıkmış. başarılarınızın devamını diliyorum arkadaşlar.
ayrıca in rock ın da aynı gece çıkması yolcuyu cuma gecelerinin vazgeçilmez mekanı haline getiriyor (biraz reklam gibi oldu :)) yani kısaca ssk çilesi devam edecek gibi gözüküyor ;)
 
Yorumlar icin gercekten cok tesekkurler, grup elemani arkadaslarim harika birer insan olmalarinin yanisira enstrumanlarinda da gercekten cok cok yetenekliler. Boyle bir grupta sarki soyledigim icin cok sansli ve mutluyum! :oops:

Yine bir cuma Yine bir Echoes gecesi... Ozledim vallahi bir haftada :) ...
Yarin aksam Yolcu'da
20:00'de Echoes,
23:30'da InRock

sahne alacak...
Herkesi bekleriz
 
Arkadaşlar tüm yorumlar için sonsuz teşekkürler..Daha iyi olmak için elimizden geleni yapıyoruz..
In Rock Yolcuya geldi bizde çok mutlu olduk gerçekten.Bence onları sakaryada dinlemek ayrı bi keyif..
Giriş ücreti konusunda düşüncelerinize sonuna kadar katılıyoruz,bizde düşüncelerimizi ilgili yerlere aktardık.Ama anladığımız kadarıyla elde olmayan bazı gerekçeler var,yinede bu konuda elimizden gelen herşeyi yapacaız..sonuçta bizim için tek önemli şey var o da insanların gelip rahatça bizi dinleyebilmesi..
Gösterdiğiniz ilgiye tekrar çok teşekkür ederiz..
Bu arada,bundan sonra 20:30-21:00 itibarıyla Yolcu'da sahnede olacağız..Göüşmek dileğiyle..
 
Giriş ücreti olarak biz de çok rahat değiliz (Yolcu camiası olarak). Bu konuda sizleri rahatlatacak bazı çözümler üzerinde çalışmalarımız var. Umarım bu hafta sonuna kadar bir çözüme ulaşırız.

Sanırım bu konuda Yolcu'nun bu önlemleri çaresizlikten dolayı aldığını belirtmemiz gerekiyor. Önümüzdeki kısa vadede Türkiye'nin ekonomik yapısı belirgin değişiklik (düzelme yönünde) göstermezse eğlence sektörüne yüklenen vergilerin ve diğer masrafların altından kalkmak 2007 yılı için imkansız görünüyor. Birçok bar kapatıyor. Biz de çıkış yolu arıyoruz. Umarım bu darboğaz kimse enerjisini kaybetmeden aşılır.
 
Yarın saat 22:30'a kadar YOLCU'da öğrenci arkadaşlarımıza giriş ücreti 5 YTL olacak..:) Echoes saat 21:00'da sahnede olacak.Görüşmek dileğiyle..
 
arkadaşlar uzun bir aradan sonra ODTU mimarlık amfisinde tekrar sahne alıcaz. çok keyifli olucak. ayrıca sevgili vokalistimiz alper'le birlikte ilk defa ODTU'de çalıcağımız için de ayrı bir heyecanlıyız... :)

yani:

15 Mart Perşembe 13:00 :arrow: ODTU MIMARLIK AMFISI

her Cuma 21:00 :arrow: YOLCU


görüşmek üzere..
 
MerenwenNenharma demiş ki:
pekii bilet falan var mı??yoksa biz içeri nasıl gireceğiz bir fikri olan var mı??

Odtümt bu tür organizasyonlarda genellikle göstermelik bi ücretle kapıda bilet satıyor(2-3ytl) Bazen sadece davetiye verdiği de olmuştur.Henüz açıklanmadı ama sorun olacağını zannetmiyorum.

Odtü mimarlık amfisi konserleri Ankara da çalmak ve dinlemek için en güzel organizasyonlardan biridir bence.Çok keyifli olacağına inanıyorum.Görüşmek dileğiyle..
 
Arkadaşlar,15 Mart Perşembe Odtü Rock Şenliklerinde MİMARLIK AMFİSİNDE saat 14:00'de çalacağız.

Ayrıca bu akşam yine YOLCU'da saat 21:00'de çalacağız.Görüşmek üzere..
 
Canavar gibiydiniz dün!
Özlemişim dinlemeyi, çok duramadım ama tadı damağımda kaldı, Echoes kesinlikle bağımlılık yapıyor :)
Kendinize iyi bakın,sevgiler...
 
çok güzeldi,çok keyifliydi..sizin enerjiniz hepsine bedel zaten..(bnmde zıplayasım geldi bi ara valla :p )tebrik ederim,başarılar..
 
her zaman mükemmelsiniz zaten, bahsetmeye gerek bile yok.. yeni parçalar eklediğiniz her konseriniz mükemmel geçiyor benim için.. uzun süre aradan sonra en son dinlediğimde "babe" çaldınız, olağanüstü çaldınız, mest ettiniz tam anlamıyla.. elinize sağlık:)

odtü'ye yepyeni parçalarla gelirsiniz işalla.
 
''echoes'' abii ne iyi ettinizde kurdunuz şu grubuu..böyle gruplara ihtiyaç varr tarzınızı umarım uzun yıllar bozmazsınızz.. veee geelelim serkana abi seni dinlerken ve izlerkenn kendimden geçiyormm..umarım hala kırmızı gitar askılığını kullanıyosundur,şans getirmesi dileğiylee..

müzikle kalınn.

not : ankdan ayrıldım ama ankya geldiğim zamanlarda ilk fırsatta sizi dinlemeye gelmek olucak..
 
gerçekten çok teşekkür ederiz yorumlar için..
burakcım askıyı hiç çıkarmadım senden aldığım günden beri teşekkür ederim tekrar.

Echoes,bu akşam 21:00'de Yolcu Hard'n Heavy'de,
görüşmek dileğiyle..
 
Geri
Üst