Echoes

gecen sene odtu senliklerinde echoes'u cok keyif alarak izlemistim.bugun yine onlari odtude izleyecegim.eminim yine cok keyifli bi performans sergileyecekler.bugun odtude olanlarin kacirmamasini oneririm zira ben bu kadar guzel led zeppelin coverlayan baska bi grupla karsilasmis degilim henuz.
duymamis olanlara bir hatirlatma yapalim:
Echoes bugun (yani 15 mart persembe) saat 14:00'da odtu mimarlik amfisinde....
 
Cicatriz demiş ki:
bugun odtude olanlarin kacirmamasini oneririm zira ben bu kadar guzel led zeppelin coverlayan baska bi grupla karsilasmis degilim henuz.

Katılıyorum, bugün yine çok iyilerdi, özellikle vokalist Alper'i tebrik ediyorum. Bir ara acaba Robert Plant mi söylüyor diye düşünmedim değil :) Grup da çok başarılıydı, echoes'un sağlam sound'u, müzisyenlerin kabusu olan mimarlık amfisi'nden fazla etkilenmedi.

Çok keyifli bi konserdi, yine görüşmek üzere! :)
 
çok teşekkürler arkadaşlar yorumlar için..odtü her zaman olduğu gibi inanılmaz heyecanlıydı bizim için..her seferinde ilk defa konsere çıkıyormuş gibi hissediyorum o sahnede..benim adaptör de en az benim kadar heyecanlanıyor sanırım orda ki her seferinde biraz fazla akım üretip voltaj kaybına falan neden oluyor kerata,neyse ona da hak vermek lazım..:)odtü mt ye ve orada olan herkese tekrar teşekkür etmek isterim..

Bu akşam 21:30 sularında Yolcu Bar'da sahnede olacağız arkadaşlar.Bazı süprizlerimiz var..Her seferinde Echoes adına çağrıda bulunan ben bu sefer ilk defa kişisel olarak bu akşam Yolcu'ya gelmenizi rica ediyorum..Görüşmek dileğiyle..
 
Echoes , güllerim , ciğerlerim :) Kardeşim o nasıl bir performanstır , enerji ... Sahneye böylesine yakışan ve eğlenip , eğlendiren bir gruptur Echoes . Ne zaman izlesem muthiş bir gaz ile , enerji ile sahnedeler bu adamlar . Bir kez ben sürekli yüz yüze iken belirtiyorum ama Alper'e hastayım . Nasıl bir durum bu arkadaş , biri bana izah etsin . Bizi alıyor " nerdeyiz ulen , burası neresi ? " diye dusunduruyor bu adamın sesi ... ODTU'de tekrar tekrar izlemek en buyuk dileklerimizdendir .

Not: Serkan'dan ilginc bir şeyler duydum . Dilerim ki bu dogru olmasın . Abi biz grup olarak seni döveriz sanıyorum, zira, fakat, sanırsam ... Haberin olsun.
 
Güzel bir ses sisteminde uzunca bir aradan sonra Echoes dinlemek çok hoştu. ben en büyük farkı BURAK ta hisset tim , davul boşluklara çok daha hakimdi .Bir diğer önemli farkta Serkan'ın ısrar ettiği gitar set-up ında ve tonunda değişiklik yapması idi , bence . Koray sahneyi en iyi kullananlardandı , bir orda bir burda, ötekide tabii ki Alper .
ODTU mimarlık amfisi hoş anılara evsahipliği yaptı , hepinizin ellerine sağlık.
 
462182220060711_I3.jpg
 
Guzel yorumlar icin herkese cok tesekurler gercekten gurur duyuyorum, hem boyle bir grupla caldigim, hem de bu guzel elestirileri aldigim zaman. ODTU MT bir organizasyonu daha hakkini vererek yapti, MT'deki herkese bu eglenceli organizasyon icin cok tesekkur ederim :)
ve bizim konserden birkac kare:

dsc2016hd6.jpg

echoes2iy2.jpg

echoes9it8.jpg
echoes47qt9.jpg

echoes22di1.jpg
 
perşembe ve cuma..muhteşem iki gün.cuma en az odtü kadar keyifliydi,orada olan herkese çok teşekkür ederim..ancak benim için bi o kadar hüzünlü iki gündü..
Benimle ilgili kişisel bazı sebeplerden ötürü belirsiz bi süre için çok sevdiğim ECHOES grubundan ayrı kalmak zorundayım..Birlikte kurup geliştirmek için çok uğraştığımız bu gruptan bi süre ayrı kalmak hiç kolay değil..Ama malesef öyle gerekti arkadaşlar..Koray,Burak,Alper..hepsini ayrı ayrı çok seviyorum,grup arkadaşlığından çok daha özel bi dostluk var aramızda..
Bu belirsiz süre içinde grubun çalmaya devam etmesini çok istediğimden gidip kendi ellerimle yeni gitarcıyı buldum.Büyük bi aksilik olmazsa About Blank grubundan Efe yerime çalmaya devam edecek.Efe gerçekten çok iyi bir müzisyen,bu işi çok iyi yapabileceğine eminim.
Bugüne kadar gruba ve bana destek veren,sevgisini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ederim.
Lütfen kimse grupla aramızda bi sorun falan olduğunu düşünmesin,dediğim gibi tamamen benimle ilgili bir karar..Müzikle ilgili herkesin bazı hayalleri vardır.Benim en büyük hayalim Echoes gibi bi grupla çalmaktı ve hala öyle..İleride tekrar güzel işler çıkaracağımıza inanıyorum,hatta çok yakın zamanda belki..Bu süre içinde de grup en iyi şekilde performans gösterecektir,kimsenin şüphesi olmasın..Sevgili dostlarıma ve sizlere tekrar teşekkür ederim..
 
Serkan, seni baya bir kez sahnede izlemiş biri olarak, bu kararı ne kadar zor aldığını tahmin edebiliyorum. Çalarken, ne kadar eğlendiğin, çalmaktan ne kadar zevk aldığın, bu işi ne kadar sevdiğin yüzüne yansıyor hep. :D

Umarım, en kısa sürede halledersin seni bu karara iten şeyleri.

Hayırlısı dielim.

Sevgiler

Onursal
 
Echoes'u hep Serkan'la bildim, konserlerine gittiğim zaman onu görememek garip olucak. Üzücü oluyor böyle şeyler ya :(
about:blank Efe mi girdi abi gruba?
 
umarim bu ayrilik uzun surmez .. ama senin bu karari verirken ne kadar zorlandigini ve bosuna vermedigini de biliorum .. koray,burak ve alper de oyle.. bardacik tayfasinda bi deisiklik yok dimi, yine bizimlesin ...bi yere de gondermeyiz bilesin .. ki bilirsin .. :) Efe ye de basarilar grupta .. hosgeldi ..

Geceler bizim nasiL olsa :)
Show must go on ..
Merv.
 
dün gece öğrendik ki echoes serkandan bir süreliğine(ki umarız kısa sürer) mahrum kalmak zorunda imiş... biz echoesı serkanla sevmiştik,umarız biz serkansız echoesa fazla alışmadan o sahneye geri döner...bu arada dün gece yine geldiniz dinlediniz umarız beğenmişsinizdir...teşekkür ederiz...
 
yorumlar için çok teşekkür ederim..sevgili dostlarım herşey çok güzel olacak emin olun,rock'n roll a devam..
Echoes bu akşam Efe'yle Yolcu'da olacak aynı saatte..bi ara uramayı düşünüyorum..:)Echoes'u izlemeyi hep istemişimdir..
 
Geri
Üst