Echoes

O zaman baba bi konser haberi vereyim tam olsun konunun ustune :D

B.U. Muzik Toplulugu konseri olan Rock The Baskent III, 14 Mayis Pazartesi gunu saat 16:00'da B.U. amfisinde.
Sıhhiye'den kalkacak servislerle ulasim saglanabilir.Konser ucretsizdir.

Gruplar:
-Virgin Soul
-Roundabout
-Echoes
-Origam



rtb3_1.jpg
 
Aaa yok mu bir serdar ortaç, bir funda arar ne bileyim hüsnü senlendirici canım.. bu ne biçim organizasyon boyle :) örnek alın biraz bilkenti.. :p saka bi yana güzelmiş organizasyon.. final haftam olmasa daha bir iyi olurmuş.. :?
 
Let the rock'n roll begin..

Echoes 15 Haziran CUMA gününden itibaren 21:00'de YOLCU HARD'N HEAVY programlarına tekrar başlıyor.pek orijinal kadromuzla orada olacağız(alper-burak-koray-serkan)..görüşmek dileğiyle..

Cause the music is our only friend
Turn on the lights..
 
arkadaşlar,17 Haziran Pazar günü yapılacak olan ECHOES ve GURU konserlerinin yanısıra jürisini bu grupların elemanlarının oluşturacağı ödüllü bir karaoke yarışması da düzenlenecektir... Ödüller baya iyi kaçırmamanızı tavsiye ederiz...
 
arkadaşlar,çok üzülerek belirtmeliyim ki ECHOES bugünkü(cuma) Yolcu programını son anda ortaya çıkan bir aksaklık nedeniyle gerçekleştiremeyecek.Böylece Yolcu programlarımıza haftaya cumadan itibaren başlayacağız.Pazar gününde herhangi bir sorun yoktur,bir değişiklik olursa buradan bildireceğiz.Görüşmek dileğiyle..
 
Echoes,Yolcu programlarına bir konserle başlıyor.Yarın(pazar) saat 20:00'de Yolcu'da çalmaya başlıyoruz tekrar.Sonra cumaları devam..Görüşmek üzere.
 
evet arkadaşlar,Korayın belirttiği gibi CUMARTESİ akşam saat 21:00'den itibaren ROOT Bar'da olucaz eski old school tunus caddesi köşede..Yeni mekan yeni şarkılar..Görüşmek dileğiyle..
 
sevgili harbi basçı zeppelin2fly,ctesi yolcudaydın şans eseri bizde ordaydık,çok sevindik seni gördüğümüze..yeni şarkı oldukça var şu sıralar üstünde çalışıyoruz,yakında hepsini çalıcaz bi seferde,seveceğinden eminim..
Echoes Cuma Yolcu programları devam etmektedir,onun dışında başka bir yerde henüz çalmıyoruz,görüşmek üzere..
 
cumartesi sizin olduğunuzu bilseydim işlerimi ona göre ayarlardım...kaçmak zorunda kaldım... ama fırsat bulduğum ilk cuma yolcudayım, şarkıları merakla bekliyorum... selamlar hepinize...
 
Geri
Üst