Echoes

Yolcu da veya başka yerde şuan sabit bir programımız yok.Aslında sınavların bitimiyle derhal başlayacaktık programa ancak bu hafta herkesin farklı işleri olduğundan biraraya gelip programı konuşamadık..
Şu hafta bi geçsin çok büyük ihtimal programa başlayacağız ve hemen buradan bildireceğim.
Görüşmek üzere..
 
öncelikle tebrik ederim ama
abi geç bea, daha bunun eve dönüşü var... neyse belli de olmaz... size başarılar.. eminim orada cosacak, costuracaksınız.. görüşmek üzere..
 
Emine bir süre şehir dışındaydı bizde çoktandır göremiyoruz kendisini..o yokken programı ayarladık,çarşamba biraraya gelicez ve program hakkında konuşacağız,o zaman belli olacak devamlı olup olmayacağı..ancak büyük ihtimalle en az 1 yerde sabit programımız olacak sanırım.
Waters abimize gidemiyoruz ne yazık,muhteşem bi konser olacak yaaa..giden arkadaşlara iyi seyirler diliyorum..dark side çalacakmış,keyfini çıkarın..
 
bird-y demiş ki:
ancak büyük ihtimalle en az 1 yerde sabit programımız olacak sanırım.

baba acayip sevindim bu kararı aldığınıza... bi yer biliyorum inşallah orası olur :D
hatta cuma gecesi olsun olursa ;) :LOL:

uzun süredir dinleyemiyorum sizleri-ihtiyacım var,bu arada sınavlarımda bitti-yakın bi zamanda sabotaj planlıyorum :D

kendinize iyi bakın,görüşmek üzere...
 
magaraci demiş ki:
emineyi çoktandır dinlemedim görmek istiyodum ki roger waters'a bilet aldım. bu program devamlı olacak mı? sonraki hafta gelelim bari..

Urazcım ne kadar şanslısın ya!!! Şu saatler içerisinde büyük bir keyif içinde olduğuna eminim. Keşke olabilseydim ben de orada yaa :roll:



ECHOES Çarşamba Manhattan'da saat 24:00
 
Arkadaşlar bugün bir kişi eksik olacağız ancak yolcu bara söz verdiğimiz gibi 10 da sahnede olacağız.Sevgili Hair grubu elemanları bize eşlik edecek.Sahne yine çok keyifli olacak,gelip çalmak söylemek isteyen herkesi 21:00de YOLCU'ya bekleriz.Özellikle vokal yapmak isteyen arkadaşlara sahnemiz ağzına kadar açıktır.Akşam görüşmek dileğiyle..
 
Cuma günü gerçekten çok eğlendik,bu yüzden bu cuma olayı tekrarlayacağız..Arkadaşlar cuma saat 21:00de YOLCU'da sahnede olacağız ve sahnemiz yine eğlenerek çalmak isteyen her müzisyene açıktır.Gelin bir olalım kardaş olalım..Bu konuda ciddiyiz,yine 2 bölümü jam session a ayıracağız ve enstrumanını kapıp gelen herkes sahneye çıkar ve çalar.gitar ve davul getirmenize gerek yok..
grüşmek dileğiyle
 
ooo iyi o zaman çalışalım sözlere :) hatta bi koro yapsak ne güzel olurdu, ama yolcudaki mikrofonlar enstrumanlara bile yetmiyo :)

gelicem bi aksilik olmazsa. görüşmek üzere...
 
bu akşam çok farklı bi sesle farklı bi programla karşınızda olacağız.Başka birçok arkadaşın katılımıylada eğlenceye dönüşecek.Umarım çok eğleniriz.Görüşmek üzere
 
Cuma bizi dinleyen ve bize eşlik eden tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler..Bu cuma saat 9'da yine Yolcu'dayız..Son bölüm elbette yine jam sessiona ayrılıcaktır,sahneye çıkıp eğlenmek isteyen tüm dostları bekleriz.Görüşmek üzere..
 
Geri
Üst