Echoes

midnight_poet demiş ki:
Demoları dinledim. Çok başarılısınız. Canlı kayıt olduğudan vokali pek net duyamasam da enstrümanlara oldukça hakim bir grupsunuz. Başarılar dilerim.
demosu mu var Echoes'un?
ben paso canli dinledigim icin hic kayitlarını bilmiyorum.

link vb. varsa verir misin?
 
Merhabalar,sevgili midnight_poet iyi niyetinle yazdığın yorum için teşekkürler ancak maalesef bizim bi demo kaydımız yok:)Dinlediğin kayıt büyük ihtimalle İzmir'deki kardeş grubumuz Echoes'a aittir.Gerçekten çok iyi müzisyenler,hatta geçen hafta bizim programımıza eşlik ettiler ve çok eğlendik.
Bizim elimizde bazı kayıtlarımız var ancak henüz siteye koymadık,pek yakında koyacağız..Görüşmek üzere..
İzmir Echoes'la da yaz sonu bi konser düşünüyoruz umarız gerçekleşir..
İzmir Echoes için bkz: echoes.anatolianrock.com
 
teşekkürler spinally,yolcudaki pankart gerçekten güzel olmuş ve pankartta sevgili vokalimiz Alper'in büyük payı var,ancak Akif abiye burdan teşekkürü borç biliriz..:)
Arkadaşlar şimdiden duyurayim istedim,yarın akşam(perşembe) Echoes bi seferlik Yolcu'da olacak.Cuma günü bu haftalık Yolcu'da yerimize sevgili kardeş grup HAIR çalacak..Cuma günü gece uzun olduğundan ve tabii jam session günü olduğundan biz ve dier biçok arkadaş-dost-müzisyen sahneye çıkacak..cuma akşamını kaçırmayın derim..ama tabii perşembe de gelirseniz seviniriz..:)grüşmek dileğiyle..
 
şu an echoes nedjimada sahnede...erken kaçmak zorunda kalsam da çok çok güzel bi gece yaşattılar bana..çarşambalara bağımlı olucaz gibi görünüyor.teşekkürler echoes..elinize sağlık..
ve bird-y:
I need your lovin'
Like the sunshine.......
 
JAM SESSİON night..bugün yolcu da baştan sona takılmayla,eğlenceyle geçecek program.arada sevgili WELL BEHAVED grubu sahne alıcak sonra sabaha kadar çalmaya devam..bütün müzisyen arkadaşlara burdan çağrı;gitar bas flüt zil kemençe baget viyolonsel neyse.. kap gel yada bırak sırf çık bağır çağır eğlenelim..hepinizi bekliyoruz..
YOLCU IN ROCK 21:30
 
Bu aksam yikilsin yolcu. herkese sesleniyorum!

Echoes ve sonrasinda diger bir kardes grup olan Well Behaved sahne alacaktir. Hatta iki grup bi jam session olayina girecektir.
ha bi de ben birkac DEEP PURPLE sarkisi soyleyecegim.
ha babam rock!!!
 
cuma akşamı Yolcu'da sahnede olacağız.
cumartesi akşamı yıldız yağmuru var,meteorların dansını çıplak gözle görebileceğiz,saat 21:00'den sonra..kaçırmayın derim..
 
sevgili basçımız Koray şehir dışına çıkmak zorunda kaldı.Bu haftaki programımızda Yolcu'da bize Oyun grubundan sevgili Tuna eşlik edecek.Yolcu'da saat 9'da program başlıyor ve bizden sonra jam session ile konser görüntüleri gibi aktiviteler yer alacak.Tatil öncesi son programımızı aynı kadroyla yarın(cumartesi) Nedjima'da saat 19:00'da yapacağız..görüşmek dileğiyle..
 
Geri
Üst