Repertuar Köpekleri

walla istanbulu bilmiyorum ama izmir de olan grup cok basarili..evet yazlari didim ve antalyada olduklarini biliyorum...adamlar cover grubu yaaaa...haklarini yememek lazim ii caliolar.bateristleri seranat yapio ucuo eleman duvarlara falan vuruo bagetini... :twisted:
 
4 Mayıs cuma Bursa Kat 3 de izledim grubu ancak bilemiyorum İzmirliler mi yoksa İstanbullular mı......uzun zaman sonra The Doors cover layan bir grup dinlemek sonunda nasip oldu. Genel olarak eğlenceli ve keyifli bir geceydi.Teşekkürler...
 
Tabi bu güzel geceye bizlerin de olan katkısını unutmamak lazım Cimcime'cim.

Grup genel anlamda çok çok başarılı, ama benim gözüme takılan olumsuz 1-2 durum mevcut; grupta genel anlamda bir bezginlik sezinledim. Bu ya yol geldiklerinden kaynaklanıyor, ya çok iyi muzisyen olduklari için sadece ticari amaçlar sebebiyle bar müziği yaptıklarından dolayı istemsiz bir dışavurum, ya mekana olan yabancılıkları ....vb açıkcası bilmiyorum. Ama genel toplamda bitse de gitsek havası sezinledim grupta. ama lütfen bu negatif olarak algılanmasın, son derece başarılı müzisyen abilerin yer aldığı çok başarılı bir grup. Özellikle Kat3'de Yusuf bey ile yaptığımız görüşmede bireysel anlamda (özellikle klavyeci Abi'nin) elde ettikleri başarılardan konuştuk, gerçekten taktir edilesi.
 
Geri
Üst